julekstep Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 MVPrzemek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Jeżeli wódeczka to procenty a jak procenty to Lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 A ja za wódką nie przepadam Wolę inne trunki. Chociaż nie jestem tutaj długo, to klimat forum jest tak fajny, że pewnie dużo mogłoby się polać Np. Borysem, Przemkiem Orlińskim, LeweBiodroSmoka, Eldem, Lukim i pewnie wieloma innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Obawiam się, że wódeczki możemy się napić całkiem niedługo - już w kamaszach, maszerując na Smoleńsk, by odebrać wrak i udowodnić zamach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 dobrze, że to napisałeś, bo już chciałem tego posta słać w temacie obok - o k****, ale mam zalew ścierwa na fb w stylu ,,wyjeżdżam z kraju", ,,drugi watykan", ,,mohery atakujo" i takie tam podobne w tym stylu, co napisałeś. oczywiście głównie od ludzi, którzy o polskiej polityce wiedzą tyle, że był kiedyś jakiś wałęsa i on działał w ,,solidności" czy jakoś tak. aż trochę żałuję, że nie głosowałem na dudę i nie przyczyniłem się tym samym do podjudzania tego rozlewu łez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Widzę, że ludzie niekoniecznie kumacie poczucie humoru. Zaironizowałem i napisałem to półżartem, półserio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Niektórzy są bardziej wrażliwi niż inni i widząc taki żart przybiegają z obsranymi dupami i personalnymi wycieczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 po wódzie nie lubię gadać o polityce. więc Ci co się mniej podniecają polityką mogą polać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 po wódzie nie lubię gadać o polityce. więc Ci co się mniej podniecają polityką mogą polać ja mam polane, daleko nie masz 20 minut i jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Panowie, jako że okres ogórkowy się zaczął to ja zapraszam na nasze treningi na Redutowej w Warszawie - możecie wpadać, bez względu na prezentowany poziom. Tak łaskawie przy wtorku...A wódki napiłbym się z tymi, którzy nie drą mordy po pijaku jak jebane oszołomy. I z Elwoodem - he made me feel special. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 julius, bogut nie wiem o co wam chodzi, chciałem się wyżalić w temacie o polityce, ale zajrzałem tutaj i post juliusa nawiązywał tematycznie do tego, o czym chciałem pisać, więc se zapostowałem w tym miejscu. jeśli odebraliście to jak przypierdalanie się do juliusa czy kogokolwiek to chyba rzeczywiście Niektórzy są bardziej wrażliwi niż inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A wódki napiłbym się z tymi, którzy nie drą mordy po pijaku jak jebane oszołomy. to jakbyś zapodał Bohemian Rhapsody, bym się nie nadał. Z jakichś powodów mam silną potrzebę śpiewania razem z Freddy'm jak sobie popiję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 to jakbyś zapodał Bohemian Rhapsody, bym się nie nadał. Z jakichś powodów mam silną potrzebę śpiewania razem z Freddy'm jak sobie popiję To byśmy pocisnęli na dwa głosy Swoją drogą jestem ciekaw czy będzie jakaś reaktywacja spotkań. Kiedyś jakoś ludzie więcej w realu sie spotykali. Teraz to coraz mniej popularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nie ogarniam fenomenu tej piosenki, Queen ma jakieś 578452534 fajniejszych piosenek. Bez kitu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Another One Bites The DustNajlepsza z nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Too much love will kill you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 who wants to live forever to mój numer 2. potem oczywiście we are the champions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 To byśmy pocisnęli na dwa głosy Swoją drogą jestem ciekaw czy będzie jakaś reaktywacja spotkań. Kiedyś jakoś ludzie więcej w realu sie spotykali. Teraz to coraz mniej popularne. zależy. ja to mam tego czasami dosyć, że muszę się spotykać co tydzień na jakieś bibce i nieraz kończy się to na weekendowym chlaniu a tak jak kiedyś nie miałem kaca, teraz mnie trzyma dojechanie do środy, jak mam wolny weekend to odpoczywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Nie ma lepszej niż Bohemian Rhapsody. To ikona. Oczywiście mnóstwo innych też jest świetnych, ale jednak BR to opus magnum, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Załóżcie sobie temat do tasowania się pod Freddiego, ja Was błagam. My tu o wódce rozmawiamy, żadnych świętości już nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi