Szak Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tak zapytam. Ten Huertas coś tam gra, czy to przypadek, że jakoś często trafia do śmiesznych urywków z meczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Lakers jeszcze sie rozkręci, o ile Russel zacznie grać na miarę talentu niech wbije na poziom vasqueza, to bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 niech wbije na poziom vasqueza, to bedzie dobrze imo russel ma potencjał na co najmniej takiego Kembe Walkera. Taki troche bez głowy, coś rzuci, jak sie ogarnie to nawet gra, ale nie do końca... mimo wszystko jakaś kariera by była, vasquez to (chyba) za nisko ehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Browna zesłali do rezerw. Niniejszym obecna lista zawodników, którzy cokolwiek bronią i mogą grać na pozycjach 1-2 : . a w czym tu widzisz problem ? dobrze, ze pogra w d'league żeby trochę minut w normalnym meczu zagrać, w razie czego można go od razu do normalnego składu wrócić. Nie pamietam już kto to był parę lat temu (chyba Farmar) grał jednego dnia mecz w Dleague i wieczore w Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Lakers kolejny mecz grają dopiero w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratamatafon Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 imo russel ma potencjał na co najmniej takiego Kembe Walkera. Taki troche bez głowy, coś rzuci, jak sie ogarnie to nawet gra, ale nie do końca... mimo wszystko jakaś kariera by była, vasquez to (chyba) za nisko ehhe Nie wiem czy tylko ja ale troche jestem rozczarowany Russelem. Wiem, ze to za wczesnie..bla bla bla ale srednio widze tam mozliwosci jakiegos super sufitu. Ot taki NIck Van Exel, Pokozłuje, cos tam rzuci, jak ma dzien to trafi. W pierwszym zwodzie raczej nikogo nie minie co najwyżej uwolni się po zasłonie. W obronie za to prawie kazdy go bierze na raz. Nie wiem gdzie LA widzieli tam potencjał. Gość jest atletycznie straszny na razie. I wydaje mi sie ze juz teraz ktos o ktorym sie mowi ze ma fenomenalny przeglad pola itd powinien notowac troche wiecej niz marne 3 asysty na mecz. Mam nadzieje, ze sie myle ale srednio w nim widze drugiego Chrisa Paula. Randle po obiecujacym poczatku teraz tez cieniuje...jedynie z Clarksona widać ewidentnie ze bedzie pożytek. Jakbyście mieli jeszcze raz wybierać... Wzielibyscie Porzignisa, Okafora czy Russela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Tymczasem syn Berniego Bickerstaffa (Bernie trenował tymczasowo Lakers), został trenerem Rockets.Widać zarząd rakiet szybciej stracił cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jakbyście mieli jeszcze raz wybierać... Wzielibyscie Porzignisa, Okafora czy Russela? Problem w tym, że wybranie Porzignisa wiązało się brakiem miejsca dla Randle'a, to samo z Okaforem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A w czym niby Porzingis miałby przeszkadzać Randlowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Gra na 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 I mając 7'3" będzie tam grał dożywotnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Przecież to oczywiste, że za parę lat Porzingis będzie grał na 5. Jego wszechstronność bez problemu w przyszłości uzupełniałaby się ze stylem Randle. Już teraz widać spory potencjał na zajebiste post-moves, więc to "tylko" kwestia masy i doszkolenia.......No i zdrowia, ale to ostatni raz, gdy piszę taki banał. Każdy jest świadom ryzyka, jakie będą niosły zmiany w jego ciele. Dlatego uważam, że wybór Lakers da się obronić i na miejscu Kupchaka dalej podjąłbym taką samą decyzje. Skreślanie w tym momencie D'angelo jest totalnie bez sensu. Jeśli obaj spełnią swój potencjał to może Russell nie będzie tak samo dobry, ale na pewno nie będzie to wybór stracony. Edytowane 18 Listopada 2015 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nie wiem czy tylko ja ale troche jestem rozczarowany Russelem. Wiem, ze to za wczesnie..bla bla bla ale srednio widze tam mozliwosci jakiegos super sufitu. Ot taki NIck Van Exel, Pokozłuje, cos tam rzuci, jak ma dzien to trafi. W pierwszym zwodzie raczej nikogo nie minie co najwyżej uwolni się po zasłonie. W obronie za to prawie kazdy go bierze na raz. Nie wiem gdzie LA widzieli tam potencjał. Gość jest atletycznie straszny na razie. I wydaje mi sie ze juz teraz ktos o ktorym sie mowi ze ma fenomenalny przeglad pola itd powinien notowac troche wiecej niz marne 3 asysty na mecz. Mam nadzieje, ze sie myle ale srednio w nim widze drugiego Chrisa Paula. Randle po obiecujacym poczatku teraz tez cieniuje...jedynie z Clarksona widać ewidentnie ze bedzie pożytek. Jakbyście mieli jeszcze raz wybierać... Wzielibyscie Porzignisa, Okafora czy Russela? po pierwsze co do obrony Russell'a wygląda dużo lepiej niż można się było spodziewać. Co do ataku na pewno na razie nie błyszczy, ale w tym systemie póki co jak pewnie zauważyłeś nawet weterani nie błyszczą, nie do końca wiedzą co mają grać wiec trudno dziwić się 19-latkowi. Ja przed draftem chciałem Okafora, Lakers zdecydowali inaczej i nie zamierzam póki co krytykować tej decyzji zwłaszcza, że elelemt który wydawało mi się, że będzie najsłabszy czyli obrona wygląda zazwyczaj całkiem nieźle. W ataku widzimy przebłyski, które pozwalają wierzyć, że wraz z nabraniem doświadczenia będzie tu co najmniej dobrze bo ten jego rzut wygląda naprawdę na niezłą broń czy na dystansie, czy na pół dystansie po zasłonie. Co do asyst to również doświadczenie, poznanie systemu, zgranie z zespołem i wiara w siebie. Nie ma co oceniać debiutanta na podstawie 10 meczów, ba ja nawet na koniec sezonu nie wyciągałbym definitywnych wniosków, zwłaszcza, że póki co trudno mówić by dostał idealne warunki, swobodę, zaufanie, system, trenera itp by móc pokazać swoje możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Nawet, żeby nabić asysty trzeba mieć gości, na których to zrobisz. Kto taki jest w LAL? Ocenianie DARa po a/g jest niesprawiedliwe. Gość gra u Scotta, z paką ballhandlerów, kogo on może wykreować? Randla? Wstrzymajta się z tym skreślaniem po 10 meczach! Z drugiej strony po cholorę Byron Lakersom? Przecież wiadomo, że w dłuższej perspektywie rozejdzie się z organizacją. Ja bym go wywalał i na 2 lata brał znienawiedzonego (także przeze mnie) Brooksa. Nie to, że będzie walczył o coś więcej, ale on powinien dużo lepiej wprowadzić rookasów do ligi na czym chyba obecnie LAL zależy najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A Scott ma dobrą historię wprowadzania do ligi młodych obwodowych, więc spokojnie. Nie wiem, kto w przyszłym sezonie będzie trenerem, ale tak naprawdę to właśnie następny sezon będzie tym, gdzie role powinny się już krystalizować na przyszłość. Nie mówię już o tym, kto mógłby przyjść, ale przede wszystkim mamy spore prawdopodobieństwo, że odejdzie Kobe. Samo to zwolni wiele blokad młodym. A teraz niech czerpią przez rok z ogólnego profesjonalizmu i umiejętności Bryanta, dla własnego i Lakers dobra. Bo takiej szansy mogą nie mieć przez całą karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 a tymczasem: @MarkG_Medina: Byron said he's not planning to play Sacre or Tarik Black unless Lakers have a few more bad rebounding games happen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No cóż można jedynie Byronowi pozazdrościć konsekwencji, bo przestała mnie bawić jego głupota. Sądzę że i fani LAL się spinaja co raz mniej, bo by zawału dostali. Pieprzyc sakre, ale Tariqa szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 O co tu się spinać. Trzeba na luzie obserwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 No dobra, to jeśli Lakers nie tankują, to dlaczego trzymają Scotta na stołku ? Ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Żeby znowu nie opłacać kilku trenerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi