Elwood Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Paul George i Tucker również w nowym sezonie lizną czwórki. Phil celowo chciał Marcusa na 5 pchać. Liga się kurczy powoli, taka tendencja. KB spokojnie da sobie radę z lżejszymi opcjami na czwórce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Szczególnie, że jest świetny w grze tyłem do kosza i ogólnie na poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 No szczerze nie widzę problemu brania wyższych zawodników na plecy i odpalania fadeawayów. Ciekaw jestem tego. PP mógł to i Kobe jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) 15. Ostatnio przeczytana książka akurat się przydała ;-) Co do Kobego na 4 to sądzę, że nie będzie dramatu w ataku, ale w obronie tego zupełnie nie widzę. Chociaż NBA zmierza ku smallballowi, więc kto wie... tu może dać radę, chociaż przeciwko komuś bardziej atletycznemu będzie miał duuuże problemy. Przeciwko dziadkowi PP dałby radę Edytowane 30 Lipca 2015 przez wbT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 bedzie mal pewnie hibberta za plecami, wiec nie widze problemu. dziwi mnie tylko, ze ktos wyskakuje z textami "jak poradzi sobie z wysokimi pf'ami wydawalo mi sie to logiczne, ze to rozwiazanie awaryjne na wypadek smallball ala warriors w finalach'15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Bad nie pisz 'ala warriors w finałach' bo ktoś to wyciągnie z kontekstu i napiszę, że widzisz Lakers w finałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 bedzie mal pewnie hibberta za plecami, wiec nie widze problemu. dziwi mnie tylko, ze ktos wyskakuje z textami "jak poradzi sobie z wysokimi pf'ami wydawalo mi sie to logiczne, ze to rozwiazanie awaryjne na wypadek smallball ala warriors w finalach'15 To nie wiesz, że żółć i jad sączące się z ust hejterów potrafią stworzyć nawet najbardziej idiotyczny i nierealny kontekst? Cisza mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 to chyba o mnie, sorry za ten hejt, żółć no i jad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matusik1995 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mam takie pytanie nieco poza tematem: Czy jestem jedyną osobą, którą strasznie wkurwia główny komentator Lakers w Time Warner Cable? Bo mnie ta kwestia bardzo nurtuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 to chyba o mnie Brawo. Czyli jednak da się wyciągać jakieś głębsze wnioski z czyichś postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mam takie pytanie nieco poza tematem: Czy jestem jedyną osobą, którą strasznie wkurwia główny komentator Lakers w Time Warner Cable? Bo mnie ta kwestia bardzo nurtuje mnie nie wkurwia, ale wolałem tego, który teraz komentuje mecze Pelicans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jeżeli chodzi o tego Bryanta na PF to raczej poza naprawdę mega sporadycznymi sytuacjami nie będziemy go tam oglądać. To nie chodzi nawet o to jak by on sobie tam miał radzić, ale raczej o to, że jeżeli na jakiejś pozycji naprawdę nie brakuje nam ludzi do grania to właśnie jest ta pozycja. Do tego Randle/Bass czy nawet Kelly i nawet Nance to nie są jacyś typowi podkoszowi więc szybsze granie i cały small ball spokojnie może być uskuteczniane z jednym z nich na parkiecie (oczywiście głównie ze wskazaniem na pierwszych dwóch) i Black na środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Brawo. Czyli jednak da się wyciągać jakieś głębsze wnioski z czyichś postów tylko nie wiem czemu opinia ze kobe nie da sobie rady na 4 jest wylewaniem jadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 tylko nie wiem czemu opinia ze kobe nie da sobie rady na 4 jest wylewaniem jadu OK uogólniłem temat. Naprawiam: ogólna nienawiść i odwieczny hejt w stosunku do Lakers i KB jest w stanie Was na tyle zaślepić, że stać Was na szydercze posty i prześmiewcze insynuacje nacechowane wysoką dozą ignorancji. Aczkolwiek jest to również pochodna sączonego jadu i próby dopier*olenia na każdym kroku z byle powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 OK uogólniłem temat. Naprawiam: ogólna nienawiść i odwieczny hejt w stosunku do Lakers i KB jest w stanie Was na tyle zaślepić, że stać Was na szydercze posty i prześmiewcze insynuacje nacechowane wysoką dozą ignorancji. Aczkolwiek jest to również pochodna sączonego jadu i próby dopier*olenia na każdym kroku z byle powodu Weź facet już przestań, od dwóch tygodni nikt tu nic nie pisze, więc nie wiem gdzie Ty ten jad i hejt widzisz. Pewnie po prostu za tym tęsknisz i dlatego o tym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Syndrom Sztokholmski A tak poważnie Panowie, to kiedy się campy zaczynają? Bo straaasznie nudno teraz po SL i kompletna cisza.Kalendarz na preseason się już pojawił.W chwili obecnej gracze w ogóle trenują razem, czy tylko ochotnicy + pragnący załapać się do rosteru? Edytowane 30 Lipca 2015 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 W chwili obecnej gracze w ogóle trenują razem, czy tylko ochotnicy + pragnący załapać się do rosteru? Hmmmm. No wiesz to zależy od tej słynnej etyki pracy. Spora część koszykarzy pewnie "chilluje i ogląda kardashianów czy inne gówno), jeszcze inni tweetują, a sporo część trenuje. No i jeszcze jest Kobe, który robi zawsze to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) A tak poważnie Panowie, to kiedy się campy zaczynają? Bo straaasznie nudno teraz po SL i kompletna cisza. Kalendarz na preseason się już pojawił. W chwili obecnej gracze w ogóle trenują razem, czy tylko ochotnicy + pragnący załapać się do rosteru? Nick Young pogrywa np. w Drew League. A tak, to wszystko odbywa się nieformalnie. Na razie nawet nikogo nie zakontraktowali jeszcze na camp, żeby normalni gracze mieli przeciw komu trenować. Tak więc zazwyczaj obdywają się indywidualne sesje, ewentualnie 3x3 jak danego dnia wbije więcej osób. Sam camp startuje zawsze na miesiąc przed rozpoczęciem sezonu, czyli na początku października. Zazwyczaj w połowie września zaczyna się już jakieś bardziej intensywne trenowanie z większej liczbie graczy, a do El Segundo wpadają też jakieś dinozaury, w poprzednich latach Cutttino Mobley, Gilbert Arenas, Baron Davis, Derek Fisher jak nie był już ich graczem. Ale tacy bardziej wyeksploatowani, jak Kobe i Pau pojawiali się zazwyczaj dopiero pierwszego dnia na media day. Edytowane 31 Lipca 2015 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 tylko nie wiem czemu opinia ze kobe nie da sobie rady na 4 jest wylewaniem jadu to po prostu jest czepialstwo i trollowanie każdy kto choć trochę wie jak wygląda granie w dzisiejszej NBA wiedział, że nie chodzi o granie non-stop Kobe na 4 przeciwko najlpeszy PF Weź facet już przestań, od dwóch tygodni nikt tu nic nie pisze, więc nie wiem gdzie Ty ten jad i hejt widzisz. Pewnie po prostu za tym tęsknisz i dlatego o tym piszesz. sam przestań, gościu wpada i specjalnie troluje to nawet ja który nie jstem wielkim fanem LAL mam dość, ile się można przypieprzać tak o dla samego przypieprzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 ale kto powiedział ze kobe ma grać non stop na 4? pytanie: co myślicie o KB na PF przez kilka minut. odpowiedziałem ze głupota. nie moge? kibice LAL tacy wrażliwi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi