blackmagic Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 11 z 20 ale kilka to strzaly byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 9 trafów. Kobe mistrzem strat mnie dziesiąta kosztował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 13 na 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 11/20 z czego 3 to ostre strzały Kore super test nawet mimo, że abcd to miażdży jakieś pół-otwarte quizzy z wpisywaniem odpowiedzi poziom trudności i poziomem ciekawostek jakie porusza. Bigup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 11/20 - popłynąłem na paru najprostszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja 10/20, najgorsze te pytania z latami, np. Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laker86 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja miałem 9/20 .. Bardziej poległem na pytaniach z historii Jeszcze sporo czasu zostało do rozpoczęcia sezonu, ale na tą chwilę pierwszą piątkę widzę tak: Russell, Clarkson/Williams, Bryant, Bass, Hibbert. Nie wiem czy lepiej żeby z ławki wchodził Williams.. Póki co Randle NIC nie pokazał żeby wychodził w pierwszej 5. Ja najchętniej bym go oddał razem z Youngiem jeśli pojawiłaby się jakaś fajna opcja. Julius ma zawyżoną wartość póki co, więc można to wykorzystać. Odchodząc od tegorocznego sezonu kogo byście widzieli w barwach Lakers? Bardziej chodzi o sympatię Wasze niż realne możliwości. Ja najchętniej bym chciał Johna Walla, Paula George i Farieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 9/20 2-3 razy strzały były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Póki co Randle NIC nie pokazał żeby wychodził w pierwszej 5. Ja najchętniej bym go oddał razem z Youngiem jeśli pojawiłaby się jakaś fajna opcja. Julius ma zawyżoną wartość póki co, więc można to wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Uwielbiam erę memów i gifów Co do testu, widze, że mało kto wybija się ponad przeciętność. Nie ma co się oszukiwac, że pytania naprawdę trudne, zwłaszcza dla tych, którzy (jak choćby ja) nie są mocni z historii (w sensie: nie są maniakami dat typu "kiedy nicholson kupił pierwszy karnet"). Zresztą myślę, że pytanie od którego roku Buss był właścicielem z czterema opcjami na przestrzeni sześciu lat, czy właśnie od kiedy Nicholson jest die hard fanem naprawdę takie ten tego... no niekoniecznie będace powodem do wstydu w razie niewiedzy. Inna sprawa, że propsy dla układajaćego test za smaczki typu lider strat, czy liczba serbskich zawodników w historii klubu. W ogóle to kiedy startuje obóz, kiedy pierwsze mecze pre wiadomo już? Edytowane 23 Lipca 2015 przez kore99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Za którym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 google w drugiej karcie miał otwarte p.s. to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 17/20 piczki xd Gratulacje ! Wygrałeś nagrodę główną. Nowy awatar. piczki pozdrawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 bylo juz kiedy kore Kobe robil taka sama, czasami wieksza robote niz Shaq do momentu finalow, w finalach Shaq wozil przeciwnikow ze wschodu, chyba to juz kazdy wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Byron powiedział, że Kobe będzie grywał więcej na 3 niż 2 w tym sezonie, a także momentami na 4 co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) juz widze kobasa kryjącego LMA, Grifina, Davisa Edytowane 28 Lipca 2015 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Czyli na bank te momenty będą miały miejsce przeciwko najlepszym czwórkom, no tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 juz widze kobasa kryjącego LMA, Grifina, Davisa ja pi****le tak myslałem, ze jakis ancymon to napisze, przeciez to oczywiste, że jak tam będzie grał to przeciwko jakiemuś small ballowi przykładowo z Warriors gdy minuty na 4 bedzie grał Iggy czy Barnes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 moze byc tez Booker, Jones i Scott. Bedzie zdominowany fizycznie przez kazdego PF w tej lidze. Te pare minut to bedzie i tak za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi