shevcu Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 przede wszystkim trafiłby do klubu, który nie zastanawiałby się stać ich na zatrzymanie takiego Jamesa Hardena czy nie. Lakers będą w stanie dać maxa nie tylko jemu, a jeśli Russell/Randle i Clarkson zaliczą udane sezony to wizja gry z tymi młodymi zdolnymi i jakimś innym topowym FA w klubie, który nie będzie miał problemów żeby im wszystkim zapłacić może go jednak skusić wizja przejęcia zespołu po KB. Przede wszystkim trafiłby do klubu, który nie daje mu możliwości przejścia pierwszej/drugiej rundy na Zachodzie z tym co ma na dziś. Lakers stać na taki wydatek, ale inne kluby też. Prosty przykład Rockets, Wizards (dla Duranta nie będą skąpić kasy), GSW. Wszyscy rzucą się jak pijawki i gwarantują mu z miejsca lepszy support niż nasi rookies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Przede wszystkim trafiłby do klubu, który nie daje mu możliwości przejścia pierwszej/drugiej rundy na Zachodzie z tym co ma na dziś. Lakers stać na taki wydatek, ale inne kluby też. Prosty przykład Rockets, Wizards (dla Duranta nie będą skąpić kasy), GSW. Wszyscy rzucą się jak pijawki i gwarantują mu z miejsca lepszy support niż nasi rookies ja nie napisałem, że ktoś będzie skąpił kasy dla Duranta, ale że Lakers nie będą skąpić kasy na odpowiednie otoczenie go i dzięki temu, że mają trzech graczy na bardzo niskich kontraktach jako starterów będą tu mieli sporo większe pole manewru od innych drużyn. Użyłeś też słowa support w odniesieniu do tych innych zespołów, ale czy tegorocznego MVP czy gracza, który zajął drugie miejsce można nazywać supportem ? to są ich zespoły i skąd wiesz, że Durant będzie chciał pójść taką drogą ? Napisałeś też o graczach lakers rookies, ale przecież rozmawiamy o sytuacji po sezonie, w którym jak napisałem liczę na bardzo dobrą postawę tych graczy, która zmieni postrzeganie ich z właśnie rookies, którzy nic jeszcze nie pokazali na obiecujący młody support, w którym została właśnie przez Bryanta zwolniona pozycja lidera i to dokładnie taka, na której gra Durant i Lakers stać na podpisanie jego mając jeszcze wciąż sporo kasy na inne wzmocnienia. Prawda jest też taka, że nie wiemy kompletnie jak będzie wyglądał rozkład sił na zachodzie po sezonie 2015/16, w zasadzie jedynym zespołem na ten moment mającym trzon pod kontraktami, na tyle młody, a jednocześnie silny by spokojnie już teraz powiedzieć, że będą w czołówce tak teraz jak i przed sezonem 2016/17 wydają się Warriors. Spurs nawet już bez Duncana, ale z Kawhim/Aldridgem i Popem pewnie też będą się wciąż liczyć no i raczej Rockets również. Jeżeli chodzi o całą resztę to bardzo różnie się to może potoczyć, sporo zespołów z młodymi talentami, od których rozwoju będzie wiele zalezało, wszyscy mający kasę do wydania także będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Serena Winters ?@SerenaWinters 3m3 minutes ago Clarkson said shooting the 3 is now becoming a regular part of his game. Feels really comfortable w/ it after getting stronger this summer No i git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Podziwiam wiarę i optymizm niektórych piszących. Dwóch rookie jako starterzy, do tego PG pierwszoroczniak, który "błyszczał" przez kawałek sezonu gdy nie było Mamby na parkiecie, center 7-2 który potrafi nie zebrać żadnej piłki w meczu i Czarna Mamba, który w ostatnich dwóch sezonach rozegrał 41 gier, a na przestrzeni 3 sezonów miał 3 poważne kontuzje i rozegrał grubo ponad 50k minut w karierze... A "kapitanem" tej radosnej załogi jest trener, który w ostatnich 5 sezonach wygenerował 27% zwycięstw. I uważa, że long 2 jest lepsze od 3. I konsekwentnie potrafił utrzymać zespół w bottom 5 obrony! Naprawdę podziwiał optymizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Zobaczymy zobaczymy - na ten moment to słowa tylko, chociaż taki pracuś jak Jordan nie zdziwiłby mnie, jakby mocno rzut poprawił, katując go ostatnie 2 miesiące Randlem, Russellem się zachwycają po pierwszym treningu na SL, ale NBA wszystko weryfikować będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=kuxBel6krgwTylko, żeby Clarkson i Russel dostali swoje minuty o to mi chodzi w tym sezonie i by kwasów żadnych nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jaram sie ta mlodzeza! wali mnie czy beda pic sie o playoffy, czy co bardziej prawdopodobne zalicza sezon jak zeszloroczni wolves. jaram sie. swieze/mlode nogi. tego w jezioranache nie mielismy od polowy lat 90tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jaram sie. swieze/mlode nogi. tego w jezioranache nie mielismy od polowy lat 90tych. no tak bo Jones, Kobe, Bynum przyszli jako weterani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jones i Kobe przyszli właśnie w połowie lat 90-tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nygga łot?Larry Sanders będzie grał w zespole Nicka Younga w oto tym cudzie: http://www.drewleague.com/scores/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Drew League miała też być zawieszona, grają tam gracze NBA, dużo ludzi z LAL, typy takie jak Chris Brown, The Game.Kilka razy dochodziło do takich scen:https://www.youtube.com/watch?v=y8ktC_ediwsThe Game też komuś nie raz przylał. Raz też przywalił Jenningsowi to złamał mu szczękę. Kobe kiedyś nawet grywał w drewleague. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jones i Kobe przyszli właśnie w połowie lat 90-tych ale jebło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 bez kitu pamietam jak w 1995 sie wszyscy jarali jeziorowcami van exel, jones, ceballos daleko bylo im do nazwisk, ktore wyrobili sobie 2/3 lata pozniej, podobnie jest z dzisiejsz amlodzieza ale jaram sie nimi zanim to bedzie modne:) a zaraz i tak przyjda hejterzy i wymysla sposob by popsuc nasze jaranie wiec tym bardziej sie jaram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 bez kitu pamietam jak w 1995 sie wszyscy jarali jeziorowcami van exel, jones, ceballos daleko bylo im do nazwisk, ktore wyrobili sobie 2/3 lata pozniej, podobnie jest z dzisiejsz amlodzieza ale jaram sie nimi zanim to bedzie modne:) a zaraz i tak przyjda hejterzy i wymysla sposob by popsuc nasze jaranie wiec tym bardziej sie jaram! Jaram się Russellem, zanim wy jaraliście się Okaforem ale spoko, są jeszcze miejsca na bandwagonie. w sumie Randlem też się jarałem zanim Embiid stał się modny i Julius był moim pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 a to przepraszam. ale dobrze, ze sa miejsca, i'm in!\ moze w koncu jakis mecz summer league obejrze na zywo, nie wspominajac juz o sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=CohLNgotC9spodpałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ryan Ward @Lakers_Examiner 7 godz.7 godzin temu Hearing the Young/Hill trade rumor to Chicago is likely bogus. I know some people are hoping Taj Gibson, but don’t your breath. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) w sumie Randlem też się jarałem zanim Embiid stał się modny i Julius był moim pickiem. Jarałem się Embiidem, zanim Embiid stał się modny, a Juliusem jeszcze wcześniej. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jak mój tato majstrował mnie z moją mamą to jego plemniki jarały się K.Bryantem chociaż on sam nie wiedział kim ten dzieciak z Filadelfii jest. Tym plemnikiem byłem ja, jarałem się też Clarksonem, który też jeszcze był plemnikiem. ale pierdolicie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Sam pierdolisz ;] Jeśli Taj pójdzie za pakiet Hill/Young to Bullsy nie mają już ballsów i sa frajerami. just sayin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi