Cisza Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 http://www.lakersnation.com/nba-rumors-los-angeles-likely-to-host-2018-nba-all-star-game/2016/02/17/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Spoko, jeszcze tylko 2 miesiace z tym marniakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Obawiam się, że nie... http://www.lakersnation.com/lakers-rumors-l-a-torn-on-byron-scotts-future-this-off-season/2016/02/17/ While many have questioned how Scott has managed the young core, he is expected to remain with the franchise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Kto tam z nich ma raka?Kuptchak?Buss?O co tam chodzi, że nie widzą tej żenady? Edytowane 18 Lutego 2016 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 na szczęście remain może znaczyć chłopaka od ręczników a niekoniecznie HC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Tylu Coach'ów dostępnych - zostawmy największą porażkę w historii Lakers'ów.. Kupchak i jego polityka.. Musimy myśleć optymistycznie.. Jeśli na sezon 16/17 dostaniemy nowego trenera to będzie to już połowa sukcesu tak naprawdę, reszta to wysoki pick w drafcie i dobrze wydane pieniądze. Pozostaje czekać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) While many have questioned how Scott has managed the young core, he is expected to remain with the franchise. hmmm... nie widzę takich informacji w artykule Breza. nie wiem skąd autor to wziął. Edytowane 18 Lutego 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 hmmm... nie widzę takich informacji w artykule Breza. nie wiem skąd autor to wziął. Ten fragment, który zapodał kore jest wyrwany z kontekstu. Zaraz za tym było zdanie "However, the franchise ‘seems torn’ on whether he will return next season according to Mike Bresnahan of the Los Angeles Times" Tak więc to remain with the franchise odnosi się tylko do obecnego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 a czego sie spodziewales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 http://sports.yahoo.com/blogs/nba-ball-dont-lie/gilbert-arenas-wants-a-10-day-contract-with-the-lakers-to-see-kobe-143921195.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Niby T-Mac też chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja też chcę. Myślę, że mamy identyczne szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) With 26 games remaining in the 2015-16 NBA season, the Los Angeles Lakers are headed to the draft lottery for the third consecutive season. While the franchise only has a top-three protected pick as a result of the Steve Nash trade in 2012, they will have a projected $65 million in cap space to pursue free agents. The biggest name this off-season will be Oklahoma City Thunder superstar, Kevin Durant. While there has been conflicting reports, the Lakers are not considered frontrunners for Durant according to Adrian Wojnarowski of The Vertical: Washington and the Lakers, they are not frontrunners for Kevin Durant. He wants to win a championship. If he leaves Oklahoma – he may end up staying there – Golden State is the team that is worrisome for Oklahoma City. That’s the team that has Kevin Durant’s attention … Kevin Durant wants to win a Championship right away. Either he wants to do that in Oklahoma City, with the group they have, or he’s going to go somewhere he can win a title right away. Sad but True. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie może wiecie jak wyglądać będą dalsze minuty DAR? wiem że trudno przy BS zgadywać ale może jakieś info ( chodzi mi o roto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Panowie może wiecie jak wyglądać będą dalsze minuty DAR? wiem że trudno przy BS zgadywać ale może jakieś info ( chodzi mi o roto) Byron Scott said D’Angelo Russell will start for the rest of the season. Russell said he wants to show that it’s deserved. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Byron Scott said D’Angelo Russell will start for the rest of the season. Russell said he wants to show that it’s deserved. Zmieńmy lekko i wychodzi coś ciekawego: D’Angelo Russell said Byron Scott will rest for the rest of the season. Scott said he wants to show that it’s deserved. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem czy bylo, poczytajcie sobie historie dziennikarzy o Kobasie http://www.complex.com/sports/2016/02/kobe-bryant-stories Edytowane 23 Lutego 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Gdzieś czytałem, że Randle podczas All Star Break wybrał się na Bahama. Od razu widać, kto w przerwie grał w kosza, a kto leżał palnikiem do góry - Clarkson dziurawi kosz z dystansu, Julius wrócił do ceglenia. Russell z Clarksonem fajnie grają razem. Scott zapowiedział, że cała trójka będzie dostawać 30+ minut w każdym meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 To chyba zależy od timingu, czy będą z nim podpisywać za wolną kasę z salary czy dopiero po wypruciu się z kasy na wolnych agentów i wówczas na prawach birda. W pierwszym przypadku mogą mu dać kontrakt nawet do 21 mln za pierwszy sezon, w drugim maksymalnie 6 mln. Inne drużyny moga dać mu maksymalnie 5,6 mln za pierwszy sezon. Do czasu podpisania kontraktu w księgach jego cap hold będzie wynosił 2,8 mln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Z drugiej strony, Brooklyn bez Johnsona gra jeszcze z Sixers dwukrotnie. Fakt faktem jednak, że po chwilowym zrywie, Philly wróciła na swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi