airmax Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Ciekawe jaki wirus złapał Young edit. Skoro nie gra Jr to dlaczego nie mogliby spróbować Bass-Black jako zmienników? Edytowane 6 Grudnia 2015 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Nick Young ma nową ksywke podobno Swaggy DNP he he edit. Nie da się patrzeć na Lakers w tym meczu, ide spać Edytowane 7 Grudnia 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Young biedak wyfrunął z The Palace za flagrant 2, chyba w następnym meczu będzie DNP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Trochę o zbierającym Randle'u: http://www.silverscreenandroll.com/2015/12/3/9843044/la-lakers-julius-randle-rebounding-stats-analysis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Trust the process? http://gfycat.com/JadedEagerBovine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Hibbert zajebisty mentor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Widac przynajmniej w tych chlopakach ambicje i chęć zwyciężania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Z ruchu ust Hibberta przeczytałem, że "Kobe zamierza zagrać jeszcze jeden sezon, bo nie pożegnał się z Miami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Byron zmienił S5 i dziś bedzie to wyglądać tak: Clarskon - Srou Williams - Kobe - Larry Nance Jr - Hibbert xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ten gosc to jest k**** zart. Patalogia na maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mark Medina @MarkG_Medina 5m5 minutes agoD'Angelo Russell on bench role: "I started to figure it out and then this happened." Mark Medina @MarkG_Medina Russell was very honest about his role change: "Hopefully I can look back at this and laugh at it." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Lakers head coach Byron Scott will have D'Angelo Russell, Julius Randle come off bench next 5-10 games ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 2/15, ale winni młodzi, którzy w ostatnim meczu obaj mieli po 5/9.. Myślę, że chyba już czas na temat z ankietą kto jest bardziej beznadziejny jako roster, prezentowanie się na parkiecie, perspektywy i działania organizacji - 76ers czy Lakers? Powiem szczerze, że to naprawdę pojedynek na szczycie i ciężko się zdecydować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Żarty się skończyły, Lakers przestają tankować, zaczynają wygrywać. Przepraszam, Byron Scott mi się włączył. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Mentor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jedziemy po Simmonsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Dobre chłopaki, losujcie te numerki Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Niestety obawiałem się, ze przy magicznej granicy 10 czy 20 meczu to trenerskie zero może zrobić cos takiego, spodziewałem się co prawda Russella, ale Scott poszedł o krok dalej... Posadzenie po 20 startach graczy, którzy są przyszłością drużyny, których gra nie nie jest problemem na pewno jest przez nich odebrane jako swojego rodzaju osobisty zarzut i degradacja, mam nadzieje, ze tym ruchem stracił jakiekolwiek szanse na powrót po sezonie. Pisałem na poczatku sezonu, ze to jeden z najprzyjemniejszych od lat rosterow lakers do oglądania, sledzenie rozwoju młodych itd a ten błazen odebrał mi komletnie ochotę oglądania tej drużyny. Niestety okazało się, ze dać byronowi ten zespol do trenowania to jak dać małpie pistolet. Mam tylko nadzieję, ze logika i dobro młodych graczy,których stracił zwycięża nad sentymentami i lakers się go pozbędą najdalej po sezonie, a nie miałbym nic przeciwko zrobieniu tego dzisiaj, nie ma znaczenia czy zastąpi go Madsen czy nawet Jack Nicholson, nie da się gorzej prowadzić tej drużyny od niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 W takim razie proponuję Wittmana, dorzucę też Nene, świetnego mentora dla młodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 To już wygląda na jakiś sabotaż. Nie wiem, czemu ma służyć ta zmiana piątki. Temu, żeby Russel i Randle nie oduczyli się koszykówki , grając tyle z Bryantem? Może za mało mu podawali? To smutne, co się w tej chwili dzieje w LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Odpowiadając na pytanie Zdzicha - LAL. Dlaczego? Po pierwsze, mamy lepszy roster, może i na papierze tylko lepszy, ale hej my naprawdę w tym sezonie mieliśmy nadzieję, że ten zespół będzie wygrywał. Koniec jaki Linów, Boozerów, ciekawe ściągnięcie Hibberta za nic plus rozwój młody. Na dzień dzisiejszy drugi sezon z rzędu niczym nie ustępujemy 76ers, którzy nie kryją, że otwarcie tankują. W tej chwili wygląda to na to, że mamy dwóch PAJACÓW w zespole - ten na ławce trenerskiej i sorry Kobe bo jestem twoim fanem od lat najmłodszych ale karykatura tego najlepszego gracza Lakers ostatniej dekady. Po drugie, na dzień dzisiejszy nie wskazuje nic, co mogłoby zmienić ten stan rzeczy, a jest jeszcze gorzej. Sadzamy młodzież, by wychodzić na parkiet obwodem, który nie broni a jedynie rzuca i duetem podkoszowym, który broni a nie rzuca. Świetna kombinacja.... Po trzecie, jeżeli Buss Jr tego nie ogarnia to niech da siostrze porządzić, może jej lepiej by to wyszło, może Phil zrobiłby porządek jak w NYK. Na dzień dzisiejszy wyglądamy jak cyrk objazdowy z KB24 w roli głównej. Nie wierzyłem, że taki będzie koniec gracza, który tak cenił sobie etyke pracy. Pałowanie rzutów w ostatnim sezonie...Tego nawet nie chce się oglądać....smutne jest to, że za rok czeka nas to samo, bo nikt normalny z FA 2016 do nas nie przyjdzie.... Czekam na rok 2018 i że wtedy wydarzy się coś wielkiego w LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi