Sewer Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jest już wątek futbolu amerykańskiego,mma,piłki nożnej to czemu miałby nie powstać o hokeju osobiście mojej drugiej pasji po NBA.NHL playoffs w zaawansowanej fazie,mistrzostwa elity,śledzi ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Mistrzostwa elity oczywiście, a jest ktoś kto interesuje się naszą rodzimą ligą hokeja? Ja regularnie chodzę na mecze Unii Oświęcim, czasami jeżdże do Czech na mecze Ocelari Trinec, NHL interesuje się dosyć słabo, ale generalnie mam dość duże pojęcie o hokeju ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Kiedyś NHL na PS one szaraku i trochę na olimpiadzie, a tak to nie oglądam bo to śliska sprawa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jeśli chodzi o rodzimą ligę to na żywo zostaje mi tylko ŁKH w drugiej lidze.Najczęściej oglądam NHL i KHL.Ostatnio odbywały się mistrzostwa dywizji 1A w Krakowie,mieliśmy duże szanse na awans ale skończyło się na 3 miejscu co jest i tak wielkim sukcesem bo jednak awans do elity byłby mocno ponad stan ale liczę że coś wreszcie się ruszy na naszym podwórku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Kiedyś coś miałem zajawkę na NHL bardzo mi się podobało, jeszcze zanim poznałem koszykówkę od tej magicznej strony. Teraz podobnież mam zajawkę na baseball. Podobnież mam też z Rugby, osobiście sam bym zagrał bo jestem niski ale za to potrafię zapierdalać jak pojebany (nie bez powodu grałem na ataku) Edytowane 5 Maja 2015 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Ta, ja też kilka razy podchodziłem do baseballu, docelowo MLB. Ostatecznie jakiś rok temu zakumałem zasady na tyle, że kupiłem sobie MLB the Show 14 na ps4. Obejrzałem też kilkanaście meczów w poprzednim sezonie. Kojarzę wszystkich zawodników typu All-star. Generalnie to łatwiejsze zasady od FA. No a co do hokeja to też w grę wchodzi tylko NHL. Na pewno jakby w nc+ to pokazywali to bym się wkręcił bo bardzo lubię amerykańskie sporty(i sposób przeprowadzenia transmisji z nich). No ale niestety jakoś cisza, żeby to się miało pojawić w polskiej tv. Chociaż od kilku miesięcy trzymam rękę na pulsie jeśli chodzi o kanał Fox Sports, który ponoć może się w Polsce pojawić. U mnie leciał by na okrągło. Szkoda, że nie ma już ESPN America. Pardon the interruption i te wszystkie inne programy były zajebiste. No i mecze pokazywali.. Edytowane 5 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Duże turnieje niemal zawsze, a na NHL jakoś zabrakło czasu na studiach. Szkoda w sumie, najbardziej żałuję, że już wielu nazwisk nie poznaję w lidzie, a nie mam teraz kiedy się w to znowu wgłębiać. Ah, Colorado Avalanche, co to była za ekipa. Sakic, Forsberg, Hejduk z przodu, Bourque i Foote z tyłu, Roy na bramce. potem Bourque po mistrzostwie odszedł, ale Blake przyszedł, więc ciągle moc była. Po dziś dzień mam t-shirt z 19 Sakica z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Za to prawie co rok ściągam sobie ten ich weekend gwiazd - fajne mają konkursy. No i ciekawa formuła wybierania do Meczu Gwiazd. Kurdę, naprawdę żałuję że tego u nas nie pokazują - tym bardziej boli mnie to, zważając na fakt, że zarywam często nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Kiedyś coś miałem zajawkę na NHL bardzo mi się podobało, jeszcze zanim poznałem koszykówkę od tej magicznej strony. Teraz podobnież mam zajawkę na baseball. Podobnież mam też z Rugby, osobiście sam bym zagrał bo jestem niski ale za to potrafię zapierdalać jak pojebany (nie bez powodu grałem na ataku) W rugby kiedyś grałem na Posnanii - jak jesteś niski to nie masz szans - musisz mieć gabaryty. No i tam sama szybkość jest niczym trzeba być cholernie zwinnym i zmieniac tempo i trzeba mieć masę mięśniową A co do NHL to oglądam od czasu do czasu kiedyś dużo teraz mniej bo lubię tylko kanadyjskie kluby ale dziś w przerwie włączyłem sobie Calgary Flames i...... nieźle to wyciągneli Edytowane 6 Maja 2015 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 W rugby kiedyś grałem na Posnanii - jak jesteś niski to nie masz szans - musisz mieć gabaryty. No i tam sama szybkość jest niczym trzeba być cholernie zwinnym i zmieniac tempo i trzeba mieć masę mięśniową A co do NHL to oglądam od czasu do czasu kiedyś dużo teraz mniej bo lubię tylko kanadyjskie kluby ale dziś w przerwie włączyłem sobie Calgary Flames i...... nieźle to wyciągneli chodziło mi o rekreacyjna gierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 W rugby kiedyś grałem na Posnanii - jak jesteś niski to nie masz szans - musisz mieć gabaryty. No i tam sama szybkość jest niczym trzeba być cholernie zwinnym i zmieniac tempo i trzeba mieć masę mięśniową A co do NHL to oglądam od czasu do czasu kiedyś dużo teraz mniej bo lubię tylko kanadyjskie kluby ale dziś w przerwie włączyłem sobie Calgary Flames i...... nieźle to wyciągneli A tam, gadacie. Kumpel ma mniej, niż 175 cm i pobił rekord przyłożeń w pierwszej lidze futbolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Świetne spotkanie Słowacja - Rosja.Słowacy wreszcie się obudzili ale szkoda że za późno,Blackhawks będą mieli pożytek z Panarina jak dotąd 4 bramki i 5 asyst a dzisiaj game winner. Edytowane 10 Maja 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 ? O co chodzi z tym recapem z NHL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 3:15 - typ strzela gola głową. Niestety nie uznali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Ogląda ktoś dziś? "Moje" ekipy odpadły w finałach konferencji niestety. Dawno nie oglądałem finałów NHL. Ostatni raz pamiętam, że widziałem wszystkie mecze w finałach w 99r jak Dallas wygrywał E: Stream HD w 60FPS: http://kewystreams.somee.com/ Edytowane 3 Czerwca 2015 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi