Skocz do zawartości

[2015 ECSF] atlanta hawks - washington wizards

lorak

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. kto wygra

• ATL w 5
      2
    • ATL w 6
      13
    • ATL w 7
      8
    • WAS w 4
      1
    • WAS w 5
      3
    • WAS w 6
      15
    • WAS w 7
      19
    • ATL W 4
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz jakie fizolofie musisz odpalać, a to po tym jak napisałem tylko, że dziwiła mnie rekacja graczy Wizards :smile:

Mnie za to dziwi twoje zdziwienie, nie wiem czy np. zdarza Ci się oglądać piłkę nożną ale często się zdarza przy golach ze spalonego że radość pojawia się jakby "z automatu" a nie jest tak, że wszyscy spokojnie sprawdzają czy sędzia rzeczywiście uznał bramkę czy nie. W ludzkiej naturze jest dać ponieść się emocjom.

Tutaj moja ulubiona scenka tego typu :smile:

Mnie za to dziwi twoje zdziwienie, nie wiem czy np. zdarza Ci się oglądać piłkę nożną ale często się zdarza przy golach ze spalonego że radość pojawia się jakby "z automatu" a nie jest tak, że wszyscy spokojnie sprawdzają czy sędzia rzeczywiście uznał bramkę czy nie. W ludzkiej naturze jest dać ponieść się emocjom.

Tutaj moja ulubiona scenka tego typu :smile:

Przegrywamy kurna mecz a koleś z którym gram odpala rzut gdzie nie jestem pewny czy w czasie to raczej nie skaczę z radochy. Tak jak przy rzucie Pierce'a miałem wow po czasie ale trafił! ... niech to sprawdzą 

Wystarczy mi to, że nie potrafisz sprecyzować oraz to, że zmieniasz co chwila zdanie. Więc sąsdze również ze jak jeszcse raz przeczytam to nic Ci nie da hehehehe

Hmm…może rzeczywiście jest coś w tym co pisze Bogut o pisaniu po pijaku - to nawet by pasowało. Nigdy nie zmieniłem zdania i nadal uważam, że

1. Radość wizz wynikała z tego, że byli przekonani że rzut był w czasie.

2. Kibole w Verizon Center też byli przekonani, ze rzut był w czasie - dlatego hala wybuchnęła no bo przecież jakby byli EWIDENTNIE przekonani że rzut był po czasie to siedzieliby cichutko.

3. Kilku forumowiczów też było przekonanych o prawidłowo zdobytych punktach, nawet ktoś pisał na poprzedniej stronie, że dałby sobie rękę uciąć, że punkty były zdobyte prawidłowo. Ja sam przyznaję, że złapałem się za głowę i nie wierzyłem, że Pierce znowu ratuje dupę Wizz.

4. Komentatorzy ESPN też wybuchają i zachwycają się rzutem Pierca. Do obejrzenia, bo może nie widziałeś.

https://www.youtube.com/watch?v=6wMh7EvoQbg&spfreload=10

I dopiero po kilkudziesięciu sekundach kiedy komentatorzy mówią, że sędziowie będą sprawdzać

- czy rzeczywiście rzut był za 3, czy był w czasie itp. pojawiają się jakieś wątpliwości.

Ty EWIDENTNIE od razu wiedziałeś, że było po czasie. I tutaj należą Ci się słowa uznania. Bo jako naprawdę jeden z nielicznych WIEDZIAŁEŚ od razu. Ja podziwiam bo rozumiem jeszcze wychwycić spóźnienie sekundy, 0,8 s no 0.6 może bym jeszcze ogarnął, ale Ty mimo spóźnienia Pierca o 0,1 s potrafiłeś EWIDENTNIE stwierdzić, że rzut był po czasie! Wow. Naprawdę podziwiam, nie neguję.

Tylko zrozum, że reszta śmiertelników myślała inaczej i nie miej za złe zawodnikom Wizz, kibicom, komentatorom że byli przekonani "że zdążył" i wybuchnęli radością. Nie każdy ma takie zdolności jak Ty baaa mało kto ma takie zdolności. 

Dla Ciebie może i było ewidentnie, ale dla nich w ferworze walki mogło nie być i nie było. Nie było też to ewidentne dla sędziów, Atlanty, kiboli w Verizon i wielu przed telewizorami i komputerami. No ale skoro dla Ciebie było ewidentnie po czasie to rzeczywiście reakcja nieuzasadniona.  

No to jak w końcu byli przekonani że było w czasie czy też nie bylo dla nich ewidentne ze po czasie?

poza tym hmm skoro jest rzut który jest po czasie to dla mnie dziwnym jest że wszyscy myślą ze jest w czasie a ten co myslał że jest po czasie i ma rację jest uznawany za dziwnego:)

No to jak w końcu byli przekonani że było w czasie czy też nie bylo dla nich ewidentne ze po czasie?

poza tym hmm skoro jest rzut który jest po czasie to dla mnie dziwnym jest że wszyscy myślą ze jest w czasie a ten co myslał że jest po czasie i ma rację jest uznawany za dziwnego:)

Rzeczywiście wczoraj nachlany siedziałeś przed komputerem bo obie te kwestie zostały wyjaśnione pare postów wyżej a Ty dalej swoje.

Z własnego doświadczenia wiem, że w pewnym momencie zbyt długie siedzenie na forum odbija się na jakości postów. Krótka przerwa jest wtedy najlepszym wyjściem aby nie popaść w głupie konflikty i przepychanki. Z całym szacunkiem Przem, chyba dotarłeś właśnie do tego momentu ;]

Pozdro