Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 4 minuty temu, fluber napisał: Wyjątek potwierdza regułę, a nie odwrotnie:) Rasheed Wallace po zakończeniach kariery też wracał i robiłby rozpierdol w PLK lub na pewno w II lidze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: ostatnio ktoś tu wrzucał filmik z tym typkiem https://en.wikipedia.org/wiki/Vasiliy_Lomachenko kolo miał taką karierę amatorską że jego pierwszą walką zawodową była walka o pas WBO Podsumowując: Najman osiągnął dużo mniej niż Kasjo w boksie amatorskim i nic nie osiągnął w boksie zawodowym - ergo Kasjusz ma lepszą karierę bokserską https://boxrec.com/en/amateurboxer/853997 Ja się nie orientuję jaki amatorski tytuł miał Kasjusz ( może to jeszcze jakaś amatorska amatorksa odmiana boksu), ale oficjalnie na boxrecu ma 4 walki amatorskie, z czego 3 porażki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, fluber napisał: https://boxrec.com/en/amateurboxer/853997 Ja się nie orientuję jaki amatorski tytuł miał Kasjusz ( może to jeszcze jakaś amatorska amatorksa odmiana boksu), ale oficjalnie na boxrecu ma 4 walki amatorskie, z czego 3 porażki. Najman nie ma żadnych amatorskich na boxrecu zakładam że tu chodzi o to - https://en.wikipedia.org/wiki/World_Series_of_Boxing czyli takie niejako walki 'pół-profesjonalne' zresztą tak patrzę to ten jeden z ziomeczków z którymi Kasjo przegrał został potem 2 razy wicemistrzem olimpijskim Edytowane 21 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @fluber nie wierze że nie oglądałeś Rockyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) Colby - Khamzat podobno na UFC 271, ale będzie weryfikacji Ruskich, Dariush z Islamem, teraz Colby z Chimaevem. Początek roku to będzie petarda. A przecież za miesiąc 270 i Ngannou vs Gane i trylogia w muszej Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 https://www.lowking.pl/prawie-zostala-oderwana-cala-szczeka-mial-szczescie-ze-z-drugiej-strony-tylko-pekla-mamed-doznal-setek-pekniec-twarzoczaszki/ Na bogato. A Martin Lewandowski przebąkuje o rewanżu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ciekawe gdzie te patogale mają granice:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Ciekawe gdzie te patogale mają granice:) O k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 2 minuty temu, Cardi napisał: Kapela odklepie zanim Kossakowski zdąży do niego podejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Teraz, fluber napisał: Kapela odklepie zanim Kossakowski zdąży do niego podejść. I kasę weźmie, tak to się kręci, na aktywistyczno-artystycznym rejonie jest kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) hahaha na tej gali ma być jeszcze Soroko vs Stifler i jeszcze Muran młody xD damn jaki sztos xDDDDDDDDDDDDD Edytowane 29 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Oglądałem dzisiaj, konkretna beka Ciekawe kto to przetrwa już jest tyle tych gal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, julekstep napisał: hahaha na tej gali ma być jeszcze Soroko vs Stifler i jeszcze Muran młody xD damn jaki sztos xDDDDDDDDDDDDD Oooo jest i Paweł "Polik"! Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Pan A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Moja ocena tego tematu spadła do jednej gwiazdki bo niestety nie można dać zera.. Kurde niby inteligentni ludzie a co Wy oglądacie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 24 minuty temu, Sebastian napisał: Moja ocena tego tematu spadła do jednej gwiazdki bo niestety nie można dać zera.. Kurde niby inteligentni ludzie a co Wy oglądacie.. Guilty pleasure:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 4 godziny temu, Sebastian napisał: Moja ocena tego tematu spadła do jednej gwiazdki bo niestety nie można dać zera.. Kurde niby inteligentni ludzie a co Wy oglądacie.. typ OCENIA TEMATY na forum e-nba i ma ale do tego co inni robią w wolnym czasie lol xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 4 godziny temu, Sebastian napisał: Moja ocena tego tematu spadła do jednej gwiazdki bo niestety nie można dać zera.. Kurde niby inteligentni ludzie a co Wy oglądacie.. Nie oglądam ale wpadł mi typ o pseudo Soroko - dobra postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 3 godziny temu, fluber napisał: Guilty pleasure:) Tak sobie tłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 58 minut temu, Koelner napisał: Nie oglądam ale wpadł mi typ o pseudo Soroko - dobra postać true. jak na kogoś, kto prawie całe życie spędził w więzieniu, to całkiem spoko wypada: 5 godzin temu, Sebastian napisał: Moja ocena tego tematu spadła do jednej gwiazdki bo niestety nie można dać zera.. Kurde niby inteligentni ludzie a co Wy oglądacie.. mój ojciec tak samo do mnie mówi, bo przecież "oglądam ludzi ganiających za piłką". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi