Cardi Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 19 miejsce. Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 KSW kończy współpracę z Polsatem, Janisz i Juras też na aucie. Ciekawe, ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 3 godziny temu, Cardi napisał: KSW kończy współpracę z Polsatem, Janisz i Juras też na aucie. Ciekawe, ciekawe. KSW jak szybko nie znajdzie choćby jednej gwiazdy to w ogóle skończy współpracę z MMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 2 minuty temu, Kubbas napisał: KSW jak szybko nie znajdzie choćby jednej gwiazdy to w ogóle skończy współpracę z MMA Chcą zrobić 12 gal w 2022. Tylko nie wiem kto ma tam walczyć. Skoro przy 7 czy tam 8 w 2021 już bywały c***owe rozpiski to co będzie przy 12. Może rankingi będą. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Cooooooooo 12 xDDDD to żeby się to sprzedało to Pudzian będzie musiał walczyć na 10 a na 2 szpilka Doszło do takiej sytuacji że wolałem sobie dzisiaj Fame MMA wykupić niż kiedykolwiek miałbym wykupić KSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 2 minuty temu, Kubbas napisał: Cooooooooo 12 xDDDD to żeby się to sprzedało to Pudzian będzie musiał walczyć na 10 a na 2 szpilka Doszło do takiej sytuacji że wolałem sobie dzisiaj Fame MMA wykupić niż kiedykolwiek miałbym wykupić KSW Na Fame dzisiaj nagle wszyscy na punkty. Dobrze ze prawdziwa walkę wieczoru na koniec przerzucili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 1 minutę temu, Kubbas napisał: Cooooooooo 12 xDDDD to żeby się to sprzedało to Pudzian będzie musiał walczyć na 10 a na 2 szpilka Doszło do takiej sytuacji że wolałem sobie dzisiaj Fame MMA wykupić niż kiedykolwiek miałbym wykupić KSW Fame fajna rozrywka. Jeżeli wywali się z głowy myśl, że to MMA, podobnie jak sama organizacja wywaliła MMA z nazwy. Nie wiem kim są ci ludzie, ale patrzę jak ten komentator co komentuje z Turskim jara się każdym cepem i się dobrze bawię. Tylko powinni im zabronić trenować, bo te latające cepy są zajebiste, a jak im dochodzi do tego 5% umiejętności to już nie ma tego cringe'u O i cyk pierwszy split. Nuda sędzia walki Wrzoska to ewidentnie MVP eventu praca na nogach jakby na balet szedł po walce XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 40 minut temu, Cardi napisał: sędzia walki Wrzoska to ewidentnie MVP eventu praca na nogach jakby na balet szedł po walce XD No właśnie coś mi się wydawało że to tak nie powinno wyglądać;) Ale boks na tej gali to jednak nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Teraz, fluber napisał: No właśnie coś mi się wydawało że to tak nie powinno wyglądać;) Ale boks na tej gali to jednak nieporozumienie Ta gala to nieporozumienie, wrzucanie zawodników MMA do boksu to nieporozumienie. Boks w oktagonie to nieporozumienie. I muzyka między rundami.... ja pi****le: "ODEJDŹCIE OD SIEBIE" tak sędzia rozdziela klincz XD 60:53 XXXDDDDDD 59:55 i 58:56 coooooooo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 60-53 don kasjo? czy ja się przesłyszałem? ja się kompletnie nie znam na boksie:) myślałem że ten mały wygrał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Ja miałem 59:55 Wrzosek, jasny c*** XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) WTFFFFF XD Edytowane 6 Grudnia 2021 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 6 minut temu, Cardi napisał: WTFFFFF XD No i to jest freak fight:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 UGRYZŁ GO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAKA GALA TAKI TYSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 No i sędzia wszystko zepsuł:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 1:37 a ja oglądam typa co leje 50latka w klatce wielkości 30% kawalerki. Co poszło nie tak z tą sobotą niedzielą. Darek Kwaśniewski Michalczewski dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Ja pi****le dawno czegoś tak dobrego nie oglądałem xddd Kasjo dojebal wrzoska, na dół mu sadzil wszystko zero gardy na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Takich wałków jak punktacja Kasjo vs Wrzosek to nawet w 2002 w Korei i Japonii nie było xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Cardi napisał: I muzyka między rundami.... ja pi****le: e tam, DJ na hali robił dobrą robotę. a Kasjo wygrał zasłużenie, bo mimo że walka była dość wyrównana, to oddał więcej ciosów (te nisko też są przecież istotne) oraz miał więcej inicjatywy (to się podobno liczy przy punktowaniu). w ogóle porównajcie sobie jego zachowanie po przegranej walce z Parkiem, gdy też się nie zgadzał z werdyktem, ale jednak pogratulował Normanowi, a tego niby profesjonalnego sportowca Wrzoska. tu wisienka na torcie: https://streamable.com/05nx1k Edytowane 21 Listopada 2021 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 5 godzin temu, lorak napisał: e tam, DJ na hali robił dobrą robotę. a Kasjo wygrał zasłużenie, bo mimo że walka była dość wyrównana, to oddał więcej ciosów (te nisko też są przecież istotne) oraz miał więcej inicjatywy (to się podobno liczy przy punktowaniu). w ogóle porównajcie sobie jego zachowanie po przegranej walce z Parkiem, gdy też się nie zgadzał z werdyktem, ale jednak pogratulował Normanowi, a tego niby profesjonalnego sportowca Wrzoska. tu wisienka na torcie: https://streamable.com/05nx1k no Wrzoskowi psycha siadła -> co było widać już na f2f jak strzelił focha na prowadzącego kolejny raz na fejmie największe bydło robi 'sportowiec' (chociaż do trenera Najmana to mu daleko ofc ) jednak freak fighty to jest straszna tyra dla psychiki (szczególnie jak idziesz walczyć z top patusem jakim jest Kasjo) -> nie taka kaszka z mleczkiem jak byle gale sportowe (Norman chyba dlatego tak dobrze się tu odnalazł bo nie rozumie polskiego, więc dociera do niego może 1/3 tej patoli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi