rahu Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) już parę chwil po walce ale dalej mam mega radochę z tego co dokonał i ze zrobiło to taki gość normalny, luźny niezmienny od lat fajnie o jego walce wypowiedział sie znakomity trener boksu Teddy Atlas od 57 minuty no i ... standard niezależnie od frakcji każdy lubi się pogrzać w blasku sukcesu... inna sprawa ze ładną drogę przeszło mma od patologi i podziemia do gabinetu premiera..nieźle coś jak rap w Polsce:) Edytowane 30 Września 2020 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) Mamed co upolował Askhama https://twitter.com/i/status/1315043983714811904 Edytowane 10 Października 2020 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Holy shit! A się zastanawiałem po co on jeszcze raz do tego Askhama wychodzi. I Cipao wygrał, jakbym się cofnął z 10 lat w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Mamed Sramed, kilka godzin później już nowy KO of the Year https://www.facebook.com/watch/?v=2691779734417856 Ale Mamed silne top2 Edytowane 11 Października 2020 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 20 godzin temu, Cardi napisał: Mamed Sramed, kilka godzin później już nowy KO of the Year https://www.facebook.com/watch/?v=2691779734417856 Ale Mamed silne top2 Tutaj ujęcie z tym innego kąta https://twitter.com/ufc/status/1315284013423226884?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 21 godzin temu, Cardi napisał: Mamed Sramed, kilka godzin później już nowy KO of the Year https://www.facebook.com/watch/?v=2691779734417856 Ale Mamed silne top2 wow jak z chińskiego filmu klasy B piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Gamrot szybko spotkał się ze ścianą w ufc, przegrana na punkty i pociąg się wykoleił na pierwszej stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Nie wiem jak ci sędziowie to punktowali, bo jeśli już ktoś powinien to wygrać, to jednak był to Gamer, co przyznał zresztą sam Gruzin. No nic, wstydu nie było, natomiast te ciosy trochę zbyt papierowe się wydają na UFC. Inna sprawa, że na wielu przeciwników takie zapasy w zupełności by wystarczyły, a tutaj Gruzin bronił się przed tymi obaleniami świetnie, a jak już znalazł się na macie, to ładnie pracował w parterze, żeby wrócić do stójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 9 minut temu, Mailman napisał: Gamrot szybko spotkał się ze ścianą w ufc, przegrana na punkty i pociąg się wykoleił na pierwszej stacji. ja bym jednak tak nie szarżował, szacunek dla MG za to ze porzucił ciepły kurwidołek i ruszył za ambicjami także choćby z tego powodu należy mu się kredyt zaufania dwa ze wszyscy jaramy się Jankiem a w pierwszych 6 walkach w UFC miał bilans 2-4 a teraz ma pas, jest falstart ale w nowym roku będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) 6 minut temu, rahu napisał: ja bym jednak tak nie szarżował, szacunek dla MG za to ze porzucił ciepły kurwidołek i ruszył za ambicjami także choćby z tego powodu należy mu się kredyt zaufania dwa ze wszyscy jaramy się Jankiem a w pierwszych 6 walkach w UFC miał bilans 2-4 a teraz ma pas, jest falstart ale w nowym roku będzie lepiej To bardziej przytyk do jego gadania, że 2-3 walki na rozruch i walka z top 10 Ja wiem, że dostał szybko szanse walki w ufc to ją wźiął, ale 3 walki w nie całe 4 miesiące to chyba nie był najlepszy pomysł. Widać było dużą różnice w sile, a cardio widać ma na 5 rund. Edytowane 17 Października 2020 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 No ale co miał co powiedzieć będąc niepokonany przez cała karierę? Że przyszedł tutaj dobrze się bawić i dawać radochę kibicom?Jest ambitnym gościem i mówi czego chce i stoją za nim dokonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Zobaczył róźnicę między ufc, a ksw i oby z każdą walką było lepiej, ale z tą papierową stójką może być ciężko, zwłaszcza w tak napakowanej dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 nie wiem czy zobaczył bo walka była na styku a werdykt mógł pójść w obie strony...mnie bardziej niż stójka rozczarował parter sprowadzał tam Gruzina i nie potrafił go tam utrzymać ia walka szybko wracała z powrotem do stójki...no i brak tylko Mańkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 być może GOAT być może nie ale brakować będzie mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 GOAT, mimo że go nie lubię, to jednak nikt przy nim nawet nie kwiknął. Podoba mi się ten mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 9 minut temu, Cardi napisał: GOAT, mimo że go nie lubię, to jednak nikt przy nim nawet nie kwiknął. Fedor w jego wieku (a nawet ciut starszy) miał 31-1 (gdzie ta porażka to było przerwanie przez doktora po rozcięciu łuku zaraz na początku, więc meh)...więc teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 9 minut temu, julekstep napisał: Fedor w jego wieku (a nawet ciut starszy) miał 31-1 (gdzie ta porażka to było przerwanie przez doktora po rozcięciu łuku zaraz na początku, więc meh)...więc teges GOAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 34 minuty temu, Cardi napisał: GOAT. wg Dany White'a na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Teraz już się MMA nie interesuję za bardzo, ale jednak Fedor, Anderson Silva i Joe Johnson bezkonkurencyjni w rankingach. Azer za krótko występował, za mało pokazał, bilans niepokonany jest w takim wypadku bezwartościowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) 23 minuty temu, RappaR napisał: Joe Johnson a co do tematu to imho jest piątka, gdzie ciężko wskazać tego jednego: Fedor - mega dominacja (przez lata jedyna przegrana to doctor stoppage po łokciu, który był niedozwolony) w najlepszej - w tamtych czasach - organizacji i dywizji + świetny all-around styl (generalnie typ umiał wszystko -> wygrywał stójke z Cro Copem i parter z Nogueirą), brzydko się zestarzał. Silva - nie tak dominujący jak reszta, ale w swoim prime zdecydowanie najbardziej efektowny -> typ się bił jakby grał w filmie. Zestarzał się jeszcze brzydziej niż Fedor Jones - przegrywał tylko ze sobą, ale jednak jest dopingowy smrodek GSP - 13 wygranych w walkach o pas (tylko Jones ma więcej), całe życie walczył na najwyższym poziomie i ładnie się zestarzał -> ale miał kilka porażek w swoim prime Khabib - idealny rekord, w walkach straszna dominacja....ale tylko 4 walki o pas + przed UFC walczył z ziutkami z których tylko jeden ma wpis na anglojęzycznej wikipedii no i nuuuudny styl dla mnie nr jeden to Fedor, ale mam świadomość że tu mogę być trochę jak fani Jordana w NBA jeszcze był ten mały czarny, który zdominował najlżejszą kategorię...ale ta kategoria ma taki prestiż że go oddali do innej federacji za Bena Askrena Edytowane 25 Października 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi