montana Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 obejrzałem z ciekawości tę walkę z dadą - myślałem, że bellator to poważna organizacja, już lepiej pudziana oglądać dawniej bellator to była solidna firma, ale ostatnio coś im odjebało, skoro zawodnicy pokroju Helda walczą w karcie wstępnej. do objazdowego cyrku (czyt. ksw) sporo im jednak brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 jak się blokuje tematy bo mnie to nie interesuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 dawniej bellator to była solidna firma, ale ostatnio coś im odjebało, skoro zawodnicy pokroju Helda walczą w karcie wstępnej. do objazdowego cyrku (czyt. ksw) sporo im jednak brakuje. Nadal są solidni tylko Cocker stara się kreować najlepszy biznes. Nie ma starpower w postaci najlepszych zawodników świata wiec freak showy muszą ściągać kasę od 'szaraków' czy też samo zainteresowanie. Wiecej luda wie o pojedynku Kimbo vs Dada niśli o pojedynku bensona z Koreshovem. Tu nie ma się co silić na walkę z UFC bo to się nie uda, ale rzeczywiście ostatnio ten balans jakby za bardzo pod freaki poszedł. Coż Pride ludzie wspominają z rozrzewnieniem a tam to dopiero było łubudubu i chała przeplatana z najlepszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Nadal są solidni tylko Cocker stara się kreować najlepszy biznes. Nie ma starpower w postaci najlepszych zawodników świata wiec freak showy muszą ściągać kasę od 'szaraków' czy też samo zainteresowanie. Wiecej luda wie o pojedynku Kimbo vs Dada niśli o pojedynku bensona z Koreshovem. Tu nie ma się co silić na walkę z UFC bo to się nie uda, ale rzeczywiście ostatnio ten balans jakby za bardzo pod freaki poszedł. Coż Pride ludzie wspominają z rozrzewnieniem a tam to dopiero było łubudubu i chała przeplatana z najlepszymi. Tylko za czasòw najwiekszych sukcesów pride było o wiele mniej zawodnikòw stricte mma więcej musieli się posiłkowac zawodnikami z innych sportòw walki z bardziej znanymi nazwiskami. Biznes się musiał kręcic a znanych zawodnikòw mma trzeba było sobie po prostu stworzyć i to Pride zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tylko za czasòw najwiekszych sukcesów pride było o wiele mniej zawodnikòw stricte mma więcej musieli się posiłkowac zawodnikami z innych sportòw walki z bardziej znanymi nazwiskami. Biznes się musiał kręcic a znanych zawodnikòw mma trzeba było sobie po prostu stworzyć i to Pride zrobiło No, ale czy była potrzeba robieia widowisk z open weightami? elegancja francja Bellator by marnie piszczał bez swoich Kimbów i shamrocków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 No, ale czy była potrzeba robieia widowisk z open weightami? elegancja francja Bellator by marnie piszczał bez swoich Kimbów i shamrocków Tu mnie masz... Zostaje nam do tego po prostu przywyknąć. Na dobrych freakfighterach czasem promując się fajni zawodnicy mma i w tym cała nadzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Tu mnie masz... Zostaje nam do tego po prostu przywyknąć. Na dobrych freakfighterach czasem promując się fajni zawodnicy mma i w tym cała nadzieja. No w cyrkach też zawsze były jakieś freaki. Zawsze anomalie ludzkie się dobrze sprzedają bo są ciekawe. A kibice czy fani mają swoje preferencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Emaaaaaa, podbitka tematu bo już w sobotę UFC 200, czekam na powrót Lesnara https://www.youtube.com/watch?v=rmTHCHCdNVw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nie pitol - jest cały fight week. Bedzie się działo! tripleheader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No to Bones wylatuje z karty walk. Mam nadzieję, że też z UFC. Koleś ma talent ale niestety Hassan Whiteside to przy nim Einstein. Jak nie jedzie autem naćpany to doping. W sumie żal mi takich ludzi. Ciężko się żyje z mózgiem wielkości orzeszka laskowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No to Bones wylatuje z karty walk. Mam nadzieję, że też z UFC. Koleś ma talent ale niestety Hassan Whiteside to przy nim Einstein. Jak nie jedzie autem naćpany to doping. W sumie żal mi takich ludzi. Ciężko się żyje z mózgiem wielkości orzeszka laskowego. Best p4p ma talent? Mnie bardziej szkoda DC bo był przygotowany topowo! A teraz traci no pewnie pare milionów jeśli chodzi o całość korzyści. Cholerna USADA mam nadzieję że to coś wielkiego bo usuwać w taki sposób mistrza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 O Jonesie to już szkoda gadać. Fajnie wczoraj Brock strollował Ariela na konferencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 No i w pizdu wylądował. Geez, co za typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wiec ME właśnie spadł poziomem o jakieś 30 razy Zamiast jednej z najlepszych walk roku dostaniemy jakąś kaszanę gdzie Brock pewnie się nie przygotowywał i jeśli Hunto go nie ustrzeli uppercutem to będzie leżanka mimo, iż LEsnar zaczyna szybko. chuy - przynajmniej cała reszta jest w pytę i do trawienia przez tydzień przynajmniej. --- no i Cat wraca i jest gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zarzucasz Lesnarowi, że się nie przygotował? Jaja sobie robisz? O Jonesie to już szkoda gadać. Fajnie wczoraj Brock strollował Ariela na konferencji pokaż jak go strollowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) https://youtu.be/2Lj2ONWR_Fg Od 25:50 Edytowane 7 Lipca 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zarzucasz Lesnarowi, że się nie przygotował? Jaja sobie robisz? Sądzę, że niewystarczająco o czym świadczy jego reakcja na pytanie Ariela. Co więcej uważam że jest możliwość że tych sparingów w stójce miał ze trzy Wraca w zasadzie zebrać kasę i dostał kolesia niebezpiecznego ale dosyć łatwego do sprowadzenia na glebę. A tam może sobie kontrolować. Hunto może jednak przetrwać nawałnicę i pare razy podotykać szczęki Lesnara a to może być równia pochyła. Brock nie lubi być uderzany, a ponadto przy ów sparingach mówiło się że własnie unikał kontaktu swej twarzy z pięściami sparingpartnerów. Anyway - nie jaj sobie nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Godzilla vs MechaGodzilla: https://gfycat.com/LawfulUltimateItalianbrownbear btw szczęka Nelsona jest chyba z adamantium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak już pewnie wiecie Anderson Silva zastąpi Jonesa w walce z Cormierem. Mimo, że nie podoba mi się styl walki pajunka to ciężko nie mieć szacunku za to, że drugi raz ratuje łysemu tyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 no to Spider sobie trochę polata po klatce. co do walki Lewis vs Nelson to propsy za ustanie tego luja. Przeciętny człowiek skończyłby pewnie jako warzywo, ale nie Roy. Chciałbym zobaczyć walkę Goryla z Huntem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi