pwwisnia Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 i co to są za karty za wygranie sezonu? taka lipa jak MVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Gra to mix rttc. Impulsy i rc decyduje suma punktów. Warto łapać karty x2 bo na ostatnia która podwaja punkty i tak są dwa podejścia. Jyz trafił mi się Max czyli 40 punktów w 1 grze. Guerka miła ale nie zamierzam w nocy co godzinę wstawać. Karty rekord settler są wyjątkowo słabe za wygranie sezonu a nie można ich dostać ze stołu Wiec nue widzę sensu wygrywania Raz już wygrałem i mam zacha który nic mocniejszy nie jest. Dziwne. Imi błąd organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Tez trafiłem 40, ale mam tylko 5 star pro. Dwie rundy z rzędu trafiłem, że nie wylosowalo mi w teamie star pro. ;/ Dwa ostatnie szczeble były star pro tak więc lipa. Nie podoba mi się ten tryb. Tez nie będę wstawać co godzinę - swoją drogą ile kasy wydała juz czołówka.. Co do sezonu to w takim razie pozostaje walka o porażkę w finale. Edytowane 10 Lutego 2017 przez pwwisnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 15 x leg pro kazdy napompowany Zero porazek, 40 pts za kazde podwojne granie Topowi gracze ok 8 rano mieli 3,5 k punktów Noramalnym tempem i podwojeniem punktów powinni miec ok 2,2 k punktów Czyli kupili po ok 6 pelnych game nightow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 star+? Ja gram na star++ co by chociaż w teorii mieć większą szansę na zdobycie star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 star+ różnicy w wypadaniu dobrych kart z talii nie ma, tylko bijesz się z mocniejszymi ta sama częstotliwość, sprawdziłem przez kolejne 3 tygodnie na s, s+,s++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Może i masz rację. Zostało mi tylko 11 leg pro. Zejście na star+ niby umożliwia przejście, ale jak pojawia mi się na x2 star to lipa. Więc wróciłem do star++ licząc, że rzadko mi się zdarzy, że chociaż jednego star do gry nie wylosuje. Grant mi właśnie wpadł, ale m juz go pro z najlepszą spec więc na ah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Plusy dają szybciej resety o 20 czyszczen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Event zmierza powoli do końca, czas na podsumowanie: Poprzedni RC (pierwszy od wejścia star) kosztował mnie masę czasu, zająłem miejsce w okolicach 950. Nie wydałem ani 1 szt RP na HS. Czy King of the court zastąpi RC czy będziemy mieć 3 eventy? Kupiłem w piątek paczkę za 48k RP, weekend ciężki bo parapetówka która się przeciągnęła na drugi dzień, kac itp. HSy skończyły mi się dziś ok 18-19 , więcej nie dokupywałem bo bez SC Embiid x2 mi się nie przyda. Czasem te darmowe HS jednak też wypadały. Przez ten cały weekend udało się zdobyć tylko dwie gwiazdy. Prze sobotę i niedzielę zdarzyło mi się 3 razy by w mojej linii nie był wylosowany żaden star pro i wtedy nie przeszedłem całej drabinki. Tryb ten wymaga o wiele mniej czasu - wystarczy zrobić każdemu charge (które nie ubywa) i mecze są proste i przyjemnie. Jeszcze z początku człowiek liczył, sumował - ale jak się okazało później to zupełnie niepotrzebne. Ja w nocy nie wstawałem specjalnie by grać, jestem teraz ok 700 miejsca. Z początku inny był przedział dotyczący nagród? Coś mi się kojarzy. Jednak RTTC postawię trochę wyżej. Tam jeszcze bardziej na ślepo można grać a wpadnie 2x star i może niebawem przedostatnia karta. Ile tam trzeba mieć star pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Dwóch jimmich w zespole. Nasz team rzutem ba taśmę 10. Kolejny Good agent. Oby dwa sc. Wtedy curry i butler pro i 14 star pro plus lbj rttc. Jimmy najlepsze def i pm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Zostałem niewierzący czyli skasowałem aplikacje. Za duża władze ta gra miała nade mną. I system weekendowy mi nie odpowiada. Mam co robić. Życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja to zrobiłem bodajże 2 tygodnie temu. Przemyślenia podobne. Zajrzę tylko jak wejdą PO i jeżeli będą jakieś znajome twarze to zgarnę freebie i oddam komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zaraz zrobię 25 po pro i zamykam sklepik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zaraz zrobię 25 po pro i zamykam sklepik.LolMiales w to nie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 wiem... znowu mam dym o to właśnie pokonałem w półfinale Chińczyka z 6 PRO GREATS i wszystkimi 15 kartami PRO PO ponad 5500pkt każda ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nice. Ja wracam na nową edycję by się nad sobą uzalac co ja odpindalam i gdzie moje zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi