Elwood Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) ten rc jest łatwy jak barszcz jakoś po 3 godzinach miałem 800 pkt i byłem 3 potrzebuję 2,6 k punktów by mieć to, czego mi trza jutro zamykam rozdanie a w sobotę acid drinkers, dżem, nocny kochanek i wyjebka edit a jak opchnę wspomnianego stara to robię legi pro (mam 6 albo 7 dubli) i też łoję po na szybkości tera 15 min mecz 30 min odpoczynku czyli doba daje 30 spotkań czyli 3 dni i po zrobione Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ranking 501 1000 Kojarzysz potrzebną ilość punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 4400 w ostatnim styknelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 oj szykujcie się ludzie... Star tier is comin.... podobno to RttC zapewne wezma dobr7y zespół na dzień dobry Spurs Lakers Celts NYK lub Bulls oczywiście marzy mi się Teodor ale jak bedzie Majkel nie zgardzę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nate Thurmond mój pierwszy star center. Przewalilem trochę tych RP ostatnio a tu niektóre star za mniej niż 200k.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 lol a ja wypadłem z obiegu na jakies 2 tygodnie, i jak tak czytam to <200 to w sumie dobrze nadrobię coda, pozabijam niemców freebe star nie zając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Czy 10 leg pro wystarczy na 2x Anderson? jak może tam poziom wyglądać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Trudno powiedzieć. Raczej 9 takich kart styka na plus 5 choć przy zmianie tiera zobaczymy. Będę grał z dużym wyprzedzeniem bo chce jak najszybciej zacząć sezon i tu dwa star pro z tego rttc mogą mi pomoc wygrać go. Tez dostałem natea thurmonta. Ceny za star niskie. Już jednego nate podbiłem w bid za 250 k. Zobaczę co wpadnie ale mając 2,5 mln RP trochę muszę pogłówkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Były za ok 200k na kup teraz.. Żałuję że się nie pozbylem ze dwóch leg pro, ale może jednak okażą się niezbedni w kwestii 2 x star. pewnie masz star w zanadrzu to harden pro. Przy takim budżecie to 3x star pro będziesz mieć w mgnieniu oka. Ja wystawiłem za 440k min 500k kup teraz. Star+ jest więc ta karta w tej chwili raczej mi wiele nie pomoże. jakbym go sprzedał to poczekam chwile i będę polował ba jakieś tanie pro. 500qg quest dziś. ciekawe co ile resetow noże wpaść star.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Oczywiście nie udało mi się sprzedać go. Nie chciałem dać zbyt niskiej ceny patrząc jak inni wystawiają. Z tego co przeglądam to ok 300k ludzie dają. Nie wiem czy jest sens trzymać mi Nate'a na siłę bo moc ma taką jak Leg pro. Pytanie jak szybko ceny zaczną spadać. Chyba, że go będziesz potrzebował to daj znać to się dogadamy. Lipa bo miałem ponad 200k RP to mi się zachciało robić leg pro, a teraz raptem niespełna 60k na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Mam spokojnie Star pro cheeks 2x Williams buck oraz 2x z freebie thurmont. Podbiłem 750 k curry pro I poluje na dwa brakujące pod pro Stars Oba star contract wykorzystam na karty z rttc Jutro zaczynam sezon z 3 pro Następny z 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Wygrałem licytacje 801k za Stefana pro z 3 ofensywnymi leg anh. Dobra karta. Dokupie 2 i będę miał 4 pro Ewentualnie jeżeli kupię poniżej 250 k single to mogę dokupić jeden star support Wtedy sezon powinien być latwiejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Drugi leg juz nie pozwala mi grać totalnie na ślepo. 90 parę HS jeszcze zostało. Liczę, że z pierwszym Andersonem sobie poradzę, a najwyżej z drugim za mniej pkt. Trafił już ktoś u was star z draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Wreszcie! Star Westbrook spec PM czyli najlepiej, ale 1 enh 22:51 harden pec PM 1 enh edit kolejny. 9 leg pro i pierwszy Anderson nawet na medium sprawia problemy. Więc trzeba się udać na AH. Nate sprzedany za 280k - zrobię dziś 3-4 leg pro i nawet nie będę na siłę czekał z maxowaniem na sezon. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez pwwisnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Drugi andersen to max na plus 14. Hardeny poza zasięgiem Ostatnia karta podobno to 12 star pro w tym 2 na Max i 10x 2800 punktów. I to na plus 2 !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Pierwszego Andersona po wzmocnieniach udaje się +14, ale zdarzy się czasem wtopa. Dla świętego spokoju walę +10. Więc na drugim pewnie co najwyżej easy o ile to będzie w zasięgu. Zastanawiam się czy by nie popchnąć jeszcze na AH westbrooka lub hardena ale nie widziałem ich na AH - nie wiem ile krzyknąć. Mam 13 leg pro, ale przydałoby mi się jeszcze ze 3 dołożyć to powinienem spokojniej na hardzie klikać pierwszą gwiazdę. Już ich widzę na AH, ale może już sobie ich jednak zostawię. Może do następnego RTTC wpadnie któryś leg pro i będzie łatwiej. Czy może być tak, że za jakieś 2 tygodnie wzrośnie poziom trudności? Czy jednak zostanie już tak do PO? Widzę, że już 4x star pro - gratuluję. Ile pkt ma Twoja drużyna? Edytowane 21 Stycznia 2017 przez pwwisnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 30.000 punktów 5 PRo Anderson Hardena tak dla funu zrobiłem 200 punktów ale niestety nic nie wpadło obecnie szykuję się do pierwszego finału o STAR z graczem który ma ciut mocniejszą tal;ię gość jest z niemiec I ma masakryczne przyspieszenie zaczynalismy sezon z 4 PRO a on obecnie w czasie weekend łącznie z Andersonem ma już 9PRO więc w nowym sezonie będzie gościem nie do zajechania troche mnie szokuje skąd ma aż taki przyrost???? kosmiczne wydawanie gotówki żywej???? 4 karty są u niego aukcyjne więc chyba mega fart z resetami ( ja mam zero od freebie) albo jakiś trick!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Nie poddawaj się hehe. A ja się wyjątkowo długo męczę z zadaniem - ledwie 1/3 narazie centrów rare dziś. ;/ Nic Ci star nie wpada to pewnie lada dzień wpadną ze dwie sztuki jak u mnie. Jak będzie wyglądało RC? 1-50, 51-500 star to się domyślam. Jak kolejne dwa? Cholernie wolno będzie szło te zbieranie star pro. Czy na drugiego Andersona wystarczyły by same leg pro? Przegrywałem z nim kilka razy na easy, ale nie pozapisywałem sobie statystyk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Wygrałem oierwszy sezon star i mam earl monroe dual pisition pg/sg. Dobre! Zaraz potem reset.... Leonard spurs !!!! Wiec jest dobrze. Zbieram 270k bo tyle trzeba beknąć za kl na ah. 160k już jest. Rc wyślę dokładna rozpiskę przed weekendem. Jest dobrze. Drugi anderson bez star pro bez szans. Za 2 tygodnie rttc identycznie trudne. I tak do pi tier 17 kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 dlatego na rttc mam wywalone only rc, 6 koła punktów i będzie podwójny star wystarczy zainwestowac magiczne 96 koła, przykitrac od rare w zwyż do pompowania 500 w pierwszą godzinę 300 w drugą (sprzedaż, pompowanie) po 400 w każdą kolejną 15 godzin i zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi