karl Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Poproszę o potwierdzenie w tym temacie, kto gra dalej, kto rezygnuje i jeśli tacy będą to chętnych o zgłoszenie swojego zainteresowania dołączeniem do ligi.Na zielono zaznaczeni są kontynuujący gręNa czerwono rezygnujący.Lista:1. evitacre - Millwaukee Bucks2. wiLQ - Miami Heat3. Benon - Washington Wizards4. Marthinus - Portland Trail Blazers5. karl - Utah Jazz6. bulek - Phoenix Suns7. blackmagic - Minnesota Timberwolves8. L.TM - Orlando Magic9. kolek23 - Boston Celtics10. Tizz - Sacramento Kings11. mac - San Antonio Spurs12. QAS - Indiana Pacers13. eMeS - Dallas Mavericks14. january - Denver Nuggets15. Zodd - Chicago Bulls16. Arctus - New Orleans Pelicans17. SlaKB - Los Angeles Lakers18. Szulim - Los Angeles Clippers19. Qooniu - Golden State Warriors20. Ledley - Cleveland CavaliersLista rezerwowych:1. puzonyyx 2. jackoso 3. thompkins 4. Lukacs 5. falcao Edytowane 14 Lipca 2015 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pisz mnie po zielonemu Karlu! P.S. jakby bulek rezygnował to biorę Suns w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Jak się zwolni jakieś miejsce, to ja chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 puzonyyx, zanim Cię wpiszę na listę, możesz napisać czy masz jakieś doświadczenie w roto, referencje od kogoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 puzonyyx, zanim Cię wpiszę na listę, możesz napisać czy masz jakieś doświadczenie w roto, referencje od kogoś? Nie. Każdy miał kiedyś ten pierwszy raz, ale jeśli macie lepszych kandydatów na wolne miejsca, to możesz mnie wpisać na listę rezerwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No niestety Qooniu, kombinuj ze swoją ekipą, ja nie rezygnuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie chce Twoich w zadnym przypadku, nazwe chce tylko przygarnac boś mi mi Słońca podpierniczyl zlodziejko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Oczywiscie gram dalej w koncu to keeper ;-) Nie. Każdy miał kiedyś ten pierwszy raz, ale jeśli macie lepszych kandydatów na wolne miejsca, to możesz mnie wpisać na listę rezerwowych.To lepiej sie zapisac do jednosezonowych lig we wrzesniu niz do keeperow, ktore z zalozenia trwaja latami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 gram, na zielono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Show must go on, oczywiście gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (wy)gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Grzechem byłoby zostawić tyle talentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłaszam gotowość jak ktoś zrezygnuje ale nie wiem czy jestem godzien. Jeden rok doświadczenia w roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Gram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi