Skocz do zawartości

All Time Soccer Fantasy - I Półfinał

Mentor

Rekomendowane odpowiedzi

Mentor vs barcalover

Głosować mogą wszyscy użytkownicy mający na koncie minimum 100 postów z wyjątkiem 'trenerów' zespołów, które pozostały w zabawie.

Mentor

Pokaż ukrytą zawartość

Barcalover

Pokaż ukrytą zawartość

te same głupoty co w drugiej parze! (a co!)

BR:

Pagliuca vs Chilavert - 1 pkt dla barsy (nawet nie będę ukrywał, że chodzi o sympatię)

środek obrony:

Hierro/Kohler vs Blanc/Koeman - 0 pkt (i tu i tu jest kozacko)

boki obrony

Alaba/Tassotti vs Alba/Neville - 0 pkt (i tu i tu średniawka, u mentora lepsza lewa strona, u barsy prawa łącznie na zero)

DM 1 (bardziej defensywny)

Simeone vs Busquets - 1 pkt mentor (Busquetsa jak nie kupowałem tak nie kupuję)

DM 2 (bardziej ofensywny)

Davids vs Pirlo - 1 pkt barsa (Davids to kozak, tu ma po prostu pecha, że h2h jest vs Pirlo :smile: )

AML:

Hormon vs Aimar - 2 pkt dla mentora (hahaha jakbym dał co innego to chyba sam barcalover by mnie pobił :grin:)

AMR:

Ribery vs Di Maria - 1 pkt dla mentora (easy, nawet myślałem o dwóch punktach, ale Ribery trochę straci na wartości kiedy piłka będzie częściej u Hormona)

AMC:

Djalminha vs Totti - 2 pkt dla barcy (Djalkto?)

napadzior:

Cavani vs Szira - 2 pkt dla barcy (od początku mi się ten Cavani nie podobał a tutaj jest przeciwko jednej z legend piłki)

podsumowanie: 6 - 4 barcalover i na niego idzie mój głos

Edytowane przez julekstep

Chyba dwa najlepsze zespoly zabawy.

Od poczatku Mentora sklad byl imo najlepszy wiec glosuje kkonsekwentnie.

Zeby nie bylo to i tak uwazam ze po ciezkich bojach wygralby pojedynek z barca na ktorego rowniez glosowalem w 1/4

Tylko tego dzalminio bym wyslal wpizdziet

Edytowane przez MVPrzemek

1:0 Messi zirytowany kolejną nieudaną akcją ofensywną traci piłkę na 30 metrze od bramki rywala. Machanie rękami nie pomaga, sędzia nie widział faulu Busquetsa. Hiszpan rzuca długie podanie na wolną strefę, gdzie czeka Totti. Włoch mimo asysty na plecach Simeone decyduje się na strzał z dystansu. Potężna bomba po ziemi jest po za zasięgiem ramion Pagliuci i po uprzednim odbicia od słupka wpada do bramki.

To jest gol na wagę awansu - Barcalover

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.