Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2015/16

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

@WilQ

Rok temu to ja niewiele mogłem zrobić. Nie wyrokujmy też po dwóch meczach z czego pierwszy był na jego standardowej produkcji. Ledwie 4 miesiące temu LBJ miażdżył w finals, przejdą problemy z plecami i będzie dobrze myśle. Co do wymagań to jestem w stanie nieco obniżyć oczekiwania, ale com'n nie jakoś diametralnie. W razie braku dobrych ofert poczekam na odpowiedni moment, z biegiem czasu popyt na jego osobę na pewno wzrośnie.

edit:

Na razie wychodzi na to, że Findek ma całkiem mocną pakietę, tak na środek tabeli mniej więcej... pewnie jest wniebowzięty :D

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Dobrze, że trafił ten McCollum do Krzemyka ;)

Teraz jego najniższa średnia w historii stoi pod znakiem zapytania.

Tym bardziej, że wygląda na to, że Gordon już w tym roku będzie miał dobry sezon.

To dopiero początek sezonu, to że McCollum może kręcić wysokie cyfry byłem niemal pewien. Zwłaszcza, że PTB się sypali.

Co do wynalazków z draftu to zobaczymy na koniec sezonu :) Szkoda, że Portis nie dostaje szansy.

Po pierwszych dniach wychodzi na to, ze w swojej obronie wymian Krzemo [ http://www.e-nba.pl/topic/4158-fbx-fbx1-sezon-201516/page-11?do=findComment&comment=378033 ] nawet zanizylem co z nich wycisnal... interesujace... <ciag_dalszy_slow_clap>

Choc Mickey wciaz lezalby na FAsach gdyby nie wiara jednej osoby... ;-)

Jeśli w perspektywie 3 sezonów z tych 5 pickow nie wypali 1 czy 2 to będzie dobra skuteczność :)

Rok temu to ja niewiele mogłem zrobić. Nie wyrokujmy też po dwóch meczach z czego pierwszy był na jego standardowej produkcji. Ledwie 4 miesiące temu LBJ miażdżył w finals, przejdą problemy z plecami

A dlaczego maja przejsc? Podobno ma je od lat...

Jak tylko przeczytałem, że Skiles będzie trenerem Magic, od razu miałem przed oczami wyniki typu 88-84 i timeshare Vucevica z Dewayne Dedmonem.

True, true. Jeszcze zeby to byly chociaz wygrane mecze... 

Jeśli w perspektywie 3 sezonów z tych 5 pickow nie wypali 1 czy 2 to będzie dobra skuteczność :smile:

Oubre na razie nie powachal parkietu, wiec tez nie liczylbym go jako trafienie.

Pewee i Wilqu troche przesadzają.

Ano, odnosnie projekcji przedsezonowych chyba bede zalowal, ze zabraklo mi jaj...

wielokrotnie zartowalem z podejscia PeWee, ale jestem fanem jego ostatniego offseason i zakladajac solidne uzupelnienia tym razem ide w druga strone. Nawet powaznie sie zastanawialem nad podmianka Spurs i 76ers, ale jednak za malo wiem o zachowaniu PeWee jako contendera by to zrobic.

Swoją drogą, ciekawe czy ktoś by jeszcze dziś wyśmiał pakiet, jaki dostałeś ode mnie za Duranta.

Czyzbys zalowal tej wymiany? Wolalbys miec ten pakiet od Duranta?

Oglądałem też mecz Rubio. Wygląda jak biały brat Westbrooka.

To nam pewnie mowi wiecej o obronie Lakers niz przeciwnym PG bo dzis nagle Rondo jakby odzyl...

Raczej nawalam piąchą w klatę jaki w pytę młody talent zebrałem.

Chyba jednak przedwczesnie sie poklepales po plecach... bo wczoraj ten pakiet sie zderzyl z ziemia i w sumie w 4 zaliczyl polowe tego co Durant... -9fp Randle'a szczegolnie imponujace, to jakis rekord?

Ale nie tak znowu daleko od mojego -1,5 JRa! Docinek ai3 in 3, 2, 1...

Enjoy the experience Wilqu !

Spoko, wiedzialem w co sie pakuje i juz po trzech meczach widac dlaczego jest Mr. Waria[n]cja ;-)

Bardziej mnie martwi znikniecie Ersana po ladnym debiucie w Pistons...

A na FA bieda i wodorosty.

Wg mnie to dobrze swiadczy o lidze, ze wszystkie "niespodzianki" sa juz dawno w skladach. 

Wysłałem kilka blockbusterowych propozycji, szybko, zanim sie rozmyślę.

Hehe, a najzabawniejsze w tej ofercie bylo to, ze gdyby to byl ten lepszy Curry efekt bylby ten sam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.