Findek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 No 180 ładniej wygląda niż 177 xD" Jak wypełnisz formularz do dowodu, że masz 180, to tyle Ci wpiszą i tyle będziesz miał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A Ty co obrońca uciśnionych ? Nie, co nie zmienia faktu, że Twój 'żart' po prostu nie był śmieszny. (suchar? tak to się mówi?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jak wypełnisz formularz do dowodu, że masz 180, to tyle Ci wpiszą i tyle będziesz miał ;] Co Ty ksiedzem jestes ze na wszystko masz jakies 'sensowne'odpowiedzi ? Sensowne w ''bo jak ksiadz zawsze masz cos na poparcie swojej tezy xzd Dobra koledzy spadam na trening bo troche dojezdzac musze. Kontynuujcie dyskutacje ja jak wróca to przeczuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja wiem co on czuje, bo z tym problemem borykają się wszyscy ludzie poniżej 180cm wzrostu. Ja mam 178 i zawsze mi brakuje tych cholernych 2cm, żeby coś sięgnąć z górnej półki (w domu, w pracy, w sklepie) Jaki problem? Wzrost akuratny by i jebnąć i potańczyć, faceci kompleksy łapią że są za niscy? Nie, że mają ginekomastię czy za krótkiego siurka ale z powodu wzrostu poniżej180? Za dużo internetów i pustych ludzi w otoczeniu i się przejmujecie duperexami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) miec kompleks z powodu krotkiego fiuta to lepiej niz z powodu krotkiego ciala? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wkraczasz na grząski grunt, Kulfonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 grząski grunt to moje drugie imię, Findku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ja mam 22 lata i 170 cm (70 kg) i jestem bardzo zadowolony ze swojego wzrostu nie chcialbym urosnac ani 1 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jaki problem? Wzrost akuratny by i jebnąć i potańczyć, faceci kompleksy łapią że są za niscy? Nie, że mają ginekomastię czy za krótkiego siurka ale z powodu wzrostu poniżej180? Za dużo internetów i pustych ludzi w otoczeniu i się przejmujecie duperexami. Założyciel tematu widzi w tym problem, więc chciałem być empatyczny Kompleksy z powodu wzrostu, to można mieć, jak się ma 160cm, a nie prawie 180. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Z tym gejem to żartowałem Cholera! A już chciałem umówić sie na lody ... trudno .. ja mam 22 lata i 170 cm (70 kg) i jestem bardzo zadowolony ze swojego wzrostu nie chcialbym urosnac ani 1 cm Ale lagę chciałbys mieć wiekszą huh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wczoraj chwaliłeś jej rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wczoraj chwaliłeś jej rozmiar Bo widziałem że opadała więc na duchu trza było podnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Popisalbym w glupkowatym stylu ale mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja w dowodzie mam 185, a 180 pewnie nie mam. Szybki sposob na wzrost w 3 tygodnie. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 3 tygodnie? Moja stara by znalazła busa pełnego arabów w tym czasie 185 to ja muszę mieć w godzinę po zażyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=UvmABbEz-4wTak na serio, to coś może podrośniesz ale może to nie zmienić dużo w Twoim życiu. Jeśli chodzi o paki to się rozciągaj, a jak o dupaki.. to nie mów im, że chciałbyś jeszcze urosnąć. Ja mam prawie 24 lata i zarost mój to koper, wygląda jak zapałki powbijane w gówno... i nie rosnę, także nie traktuj tego jako wyznacznik. Do 21 wieku życia mężczyzna ogólnie się rozwija, tak racja, ale zobacz ile tu starych pojebów też siedzi Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie chodzi tutaj chłopaki o samą koszykówkę. Chiałbym mierzyć te 180 cm dla mnie 183 cm czyli 6'0 to idealny wzrost dla faceta. A nie przejmowanie się mieniem o 6 cm za mało od 'ideału' to idealna postawa w tej kwestii dla faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wpadlem na lepszy pkmysl kupie se buty na koturnie. Sparing byl dobry jeblem 2 bloki, jeden rzut ala kobi, kilka fajnych layupow alr nie obylo sie bez spudlowanych layupow. Czasem jak sie zbyt bardzo kombinuje to z zajebistego rzutu mozna zrobic babola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Kobiety dzięki szpilkom zyskują często +10 do wzrostu. Czyli tyle, ile Ci trza z bonusem. A jakie branie będziesz miał po meczu :] good 4 u za bloki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja jestem jak Ibaka tylko z 177cm iblocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi