LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Prawda jest taka, że o innym wynikach przynajmniej dwóch serii mogły zawarzyć i zaważyły trafione lub nie trafione game winnery w decydujących meczach. Powrót ze stanu 3-1 to też mały kosmos. Niewiele brakowało, a układ tabeli byłby zupełnie inny i ja nie mam pretensji do siebie, że stawiałem na Wizz, Bulls i Cllips. Edytowane 18 Maja 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Noo, to jeśli ktoś ma mało do stracenia, to niech typuje Rockets, bo 99% forumka zdecydowanie na GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 tabela dodana w pierwszym poście w temacie z typami. Kubbas, pogrzebałeś się i to mocno ;] w drugiej rundzie byłeś jedną z ośmiu osób z ujemnymi punktami - i miałeś ich najwięcej. bywa. z drugiej strony brawa dla steve'a, który jako jedyny dokładnie wytypował wszystkie cztery serie. a idz w c*** zmieniam zdanie, to jest jednak loteria to cale typowanie !!!! licze na jakas afere antydopingowa i zwyciestwo spurs jako ze sa za starzy na branie sterydow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 LAF już chyba może zapierdalać do Biedronki po szampana. Choć ja ciągle liczę, że Curry się połamie. ;] Kiedy ostatni raz ktoś wygrał sezon z taką łatwością jak GSW? Heat w 2013 r. wygrywali na luzie przez cały sezon, ale w finale już ledwo. Lakers 2001 w PO wymietli, ale w sezonie regularnym było sporo problemów. Chyba tylko Bulls w 1996 grali cały sezon na pełnych obrotach i nie przeszli żadnego kryzysu. I nie przesadzajcie z tą loterią. Jasne, jest pewien element losowości, ale bez przesady. Niedługo tu przeczytam, że jakby wziąć jakiegoś menela prostu z ulicy i kazać mu typować to na pewno byłby w top5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 LAF już chyba może zapierdalać do Biedronki po szampana. Choć ja ciągle liczę, że Curry się połamie. ;] Kiedy ostatni raz ktoś wygrał sezon z taką łatwością jak GSW? Heat w 2013 r. wygrywali na luzie przez cały sezon, ale w finale już ledwo. Lakers 2001 w PO wymietli, ale w sezonie regularnym było sporo problemów. Chyba tylko Bulls w 1996 grali cały sezon na pełnych obrotach i nie przeszli żadnego kryzysu. I nie przesadzajcie z tą loterią. Jasne, jest pewien element losowości, ale bez przesady. Niedługo tu przeczytam, że jakby wziąć jakiegoś menela prostu z ulicy i kazać mu typować to na pewno byłby w top5. ja się też wyłożyłem typując Atlantę w 7 liczyłem że Irving się połamie,a Jastrzębie Gołębie zepną kupry na Lebrona,trudno wygram za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Panie adamie, doskonale znam ten bul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 zostaje walka o pudlo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 LAF już chyba może zapierdalać do Biedronki po szampana. Choć ja ciągle liczę, że Curry się połamie. ;] rzuciłeś jego laleczką voodoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Kiedy aktualizacja? Chyba jednak nie będę w piątce...od końca . A na tym mi tylko teraz zależy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Kiedy aktualizacja? Chyba jednak nie będę w piątce...od końca . A na tym mi tylko teraz zależy . chyba nie będziesz nawet w dziesiątce od końca ;] tabela przy założeniu, że GSW wygrają 4:1 z HOU a potem zdobędą tytuł (tzn. dodane punkty za mistrza, ale żadnych za serię finałową): RANK PTS MISTRZ GM 1 47,5 GSW LAF 2 46,5 GSW Cris155s 3 44 GSW adamb81 3 44 GSW Qooniu 3 44 GSW rahu 6 40,5 CLE Artlan 7 38,5 GSW kleczes 8 38 CLE The Goat 8 38 GSW LONGER01 10 37,5 GSW Julius 11 37 CLE steve 11 37 GSW RonnieArtestics 11 37 GSW wieryba33 14 36,5 GSW matek 14 36,5 GSW Tasma 16 36 GSW Mentor 17 35,5 GSW karl 17 35,5 GSW mcreativo 19 34 CLE puzonyyx 19 34 SAS RappaR 21 33 GSW Szulim 22 32 GSW mayev 23 31,5 GSW szymcio 23 31,5 GSW lorak 25 31 GSW nawciarz 25 31 GSW the4yeast 27 30 SAS Domin0 27 30 GSW Benon 29 29,5 MEM kungfubestia 29 29,5 SAS Maciek9020 31 29 CLE Dunk Fan 32 28,5 SAS falcao 32 28,5 SAS Piotrek 34 27,5 GSW tweedy 35 27 SAS BiałaCzekolada 36 26,5 SAS Kubbas 36 26,5 SAS Przem 36 26,5 GSW Eld 39 23,5 SAS just like mike 39 23,5 SAS tomeczeg20 41 23 CLE Dyniu 42 22,5 CLE jordan20 42 22,5 SAS mojo 44 21 SAS Luki 44 21 GSW Cisza 46 17,5 SAS LeweBiodroSmoka 47 17 MEM MarcusCamby 48 16,5 ATL Elwood 49 15 SAS ignazz 50 12 SAS artur86 51 9,5 LAC ai 52 6,5 SAS Alonzo Edytowane 27 Maja 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Na bogato . Gdyby nie pierwsza seria typowana na szybkiego, bez chłodnego łba i z wiarą w nazwiska było by lepiej. Wstydu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Z tych co SAS stawiali pierwszy po odpadnięciu SAS już było pewne, że w dupę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 48 16,5 ATL Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Z tych co SAS stawiali pierwszy po odpadnięciu SAS już było pewne, że w dupę :/ No gdybyś nie na SAS postawił, ale GSW wychodzi mi że był by RappaR tuż za podium na 4. A tak to przypomnę z innego postu: "nie dać się nabrać na to że SAS są za starzy na zdobycie tytułu" czy jakoś tak . Ale żeby nie było. Ja do końca zastanawiałem się czy dziadki czy wojownicy. Więc dałem psu dwie kiełbasy. Jedną z logiem ostróg, drugą z logiem GSW. Zeżarł tą drugą, pierwszej nie tykając bo pewnie za stara była. Miała psina racje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Bo i za starzy nie byli, już nie dopisujmy nowej historii NBA. Do ostatniej kolejki walczyli o drugie miejsce i przegrali je dopiero wtedy. Odpali w g7 po przegranej 2 pkt, wcześniej prowadzili 3-2, a i trochę ich kontuzje przetrzebili. Nie udało się z LAC, którzy mieli swój moment i im wszystko się zgrało, ale ja dalej bym nie był pewien wygranej GSW, gdyby jednak SAS dociągnęli LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Wciąż mam matematyczne szanse na podium!. Wystarczy tylko, że Cleveland wygra mistrzostwo, trafię dokładny wynik finału i... ... ma ktoś namiary do steve'a lub The Goat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Szału nie ma, ale za to znalażłem się w doborowym gronie, same zacne ksywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ogolnie to artlan jest pewnie teraz najwiekszym kibicem cavsow na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Chyba postawię wszystko na jedną kartę i wytpuję Cavs na mistrza. W przypadku wygranej GSW i tak na pudło nie mam szans. Tak czy inaczej cieszę się z miejsca w pierwszej dziesiątce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja wlasnie bym z checia postawil 4:0 na gsw ale wtedy nie mam szans na pudlo. Gdybym mial Te kilka pkt wiecej dawalbym wlasnie taki wynik I by bylo pudlo. Wszystko zawalilem przez Ta nieszczesna 1 runde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi