RappaR Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Noah potrafi być członkiem 30< zespołu, DMC nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Aktualnie zastanawiam się czy Noah pografi cokolwiek co ma związek z koszykowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Aktualnie zastanawiam się czy Noah pografi cokolwiek co ma związek z koszykowka Kontuzja faktycznie go zniszczyła, ale przynajmniej mając Noaha w szatni nie zastanawiasz się czy nie rozpierdoli Ci całego zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Noah potrafi być członkiem 30< zespołu, DMC nie.<br /><br />Po co te ogólniki. <br /> <br />Noah potrafi zrobić ponad 30 winów z zespołem Chicago Bulls na Wschodzie. <br /> <br />Cousins nie potrafi zrobić ponad 30 winów z zespołem Sacramento Kings na Zachodzie. <br /> <br />WOW, zajebisty ten Noah! <br /> <br />Pewnego dnia DMC zmieni klub, awansuje do PO i nagle stanie się chyba przez to lepszym graczem patrząc na 'logikę' niektórych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 ja tam się zgadzam z lukim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 RaPPaR nadal nie rozumie o co chodzi w łapu-capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 ja tam się zgadzam z lukim Spoko, to że ty z Lukim uważacie się za ludzi gorzej jakości nie powinno rzutować na cały naród. II RP także miała swoje czarne owce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Spoko, to że ty z Lukim uważacie się za ludzi gorzej jakości nie powinno rzutować na cały naród. II RP także miała swoje czarne owce. Nie zrozumiałeś, oni Ciebie uważają za gorszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Spoko, to że ty z Lukim uważacie się za ludzi gorzej jakości nie powinno rzutować na cały naród. II RP także miała swoje czarne owce. Kuźwa Rappar, nikogo to nie obchodzi.Przynajmniej nie w tym temacie. Do łapu capu wrzuca się rzeczy śmieszne, to co wrzuciłeś nie było śmieszne. Dotarłeś do punktu, w którym nawet to że nie rozumiesz co jest śmieszne, też już nie jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Matura międzywojenna i wychowanie międzywojenne były zupełnie innej jakości niż dzisiaj. Tak, czuje się gorzej wykształcony niż międzywojenny równieśnik, bo z tej matury, którą on zdawał, Ty miałbyś problem ze zrozumieniem pytań... przesadziłem, ale nie bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Matura międzywojenna i wychowanie międzywojenne były zupełnie innej jakości niż dzisiaj. Tak, czuje się gorzej wykształcony niż międzywojenny równieśnik, bo z tej matury, którą on zdawał, Ty miałbyś problem ze zrozumieniem pytań... przesadziłem, ale nie bez powodu. Mów za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Mów za siebie. Będę ale przy okazji nie zaniecham zwątpienia w Twoją uczoność, skoro masz problem ze zrozumieniem i zaakceptowaniem co najmniej kilku konwencji na tym forum. No chyba, że masz autyzm - to przepraszam. Naprawdę nie wiem, co się z Wami dzieje ludzie. Swoją złośliwością i kompleksami zmuszacie mnie do pisania przykrych rzeczy, a ja nie chcę tego robić. Mam dobre serduszko. Edytowane 16 Listopada 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 A ja zadam Ci jedno proste pytanie - widziałeś chociaż na oczy tą maturę przedwojenną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 http://histmag.org/Matura-przedwojenna-a-wspolczesna.-Matematyka-i-fizyka-6605 Rappar, wybierz sobie kilka pytań,prześlij rozwiązania, chętnie sprawdzę Twój poziom wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Spoko, to że ty z Lukim uważacie się za ludzi gorzej jakości nie powinno rzutować na cały naród. II RP także miała swoje czarne owce. nie jestem Polakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja wysuwam wniosek by wszelkie wychodzenie z polityką poza tematy jej poświęcone (a więc także wpieprzanie tego do łapu-capu) było niedozwolone i takie posty usuwane. Imo za duży smród się będzie robił na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 1. Dane: M = 30kg ro1 = 1 ro2 = 7,7 Wzór na wypór wody, wzór na ciężar kuli, wzór na objętość kuli. V=4/3*pi*R1^3 F=ro1*g*1/2V F=mg Z tego mamy V, do tego wzór na masę kuli M=v*ro I pobawić się w ułożenie proporcji 2. Zadanie na ciąg geomretyczny z podstawy. Mamy układ równań na Sn6=189 i Sn12=12287. 3. Dla ułatwienia ustalam, że sinx = x i siny = y. Mam banalny układ równań: 5x+3y=4 15x-6y=5 Tylko z tym pierwszym musiałem pogimnastykować, a z matmą nie mam nic wspólnego od długiego czasu. http://www.edulandia.pl/matura/1,118553,17856721,Matura_2015_z_matematyki__Poziom_rozszerzony_juz_dzisiaj_.html To jest sporo trudniejsze i z tego to za nich chyba nie potrafiłbym się uczciwie zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja wysuwam wniosek by wszelkie wychodzenie z polityką poza tematy jej poświęcone (a więc także wpieprzanie tego do łapu-capu) było niedozwolone i takie posty usuwane. Imo za duży smród się będzie robił na forum. Jakby co to mi to nie przeszkadza. Piszę to co uważam i jeżeli według kogoś to jest kontent na poziomie łapu capu to może to tam zamieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Widziałem I jak widać potrafię zrozumieć z niej zadania, bo są łatwiejsze od matmy rozszerzonej, a to że ty masz z nimi problem? Jak napisałem - mów za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi