RappaR Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 15 minut temu, josephnba napisał: Twój koledzy mają po prostu nieokiełznana potrzebę donoszenia na innych Jakże to męskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Teraz, fluber napisał: z pewnoscia nie rozmawia na temat i szuka zaczepki. a to byla przyczyna bana na dyskusje o polityce. ja nie zamierzam na nikogo donosic bo przez to tylko temat mialby problemy ale stwierdzam fakt ze tutaj admin nie musialby sie dlugo zastanawiac nad banem, zwlaszcza ze to forumowy recydywista. I kierujesz te słowa (o banie dla mnie) do forumowego rycerza o nieposzlakowanej opinii rappara? Szacun Tak się dzieje kiedy narkotyki wchodzą zbyt mocno Teraz, RappaR napisał: Babcia ma więcej ikry niz połowa tego forum Ja bym do nich tak nie powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Daj spokój, kolega autor posta z babcią widząc taką scenę prawdopodobnie zapomniałby jak wpisać w telefonie numer 112 No i na pewno podszedłby do tych dresów i poprosił o zaprzestanie tych słownych ataków będących mowa nienawiści która on potępia i z całą stanowczością się jej przeciwstawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 nie wiem gdzie to wpisać ale ta truskawka na torcie bawi za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 10 godzin temu, rw30 napisał: nie wiem gdzie to wpisać ale ta truskawka na torcie bawi za każdym razem I dlatego właśnie wygryzła chyba już na stałe oryginalne przysłowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 To słodkie jak dwóch panów sobie nawzajem lajkuje. Miłość w czasach pandemii kwitnie, jak sobie nawzajem spijają z dzióbków likierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 W sumie takie sobie, ale też zalajkowałem, skoro rappara (celowo z małej) ten pierwszy lajk tak bardzo dotknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 W dniu 6.08.2020 o 10:28, rw30 napisał: Mogłeś nie zauważyć, ale 1,5 msc mnie nie było na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 29 minut temu, Eld napisał: Mogłeś nie zauważyć, ale 1,5 msc mnie nie było na forum. Każdy zauważył przy powrocie bo dostałeś standing ovation jak Andre Roberson Serio cieszymy się ze wróciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) W czasach eksodusu każdy syn marnotrawny jest na wagę złota Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 52 minuty temu, josephnba napisał: W czasach eksodusu każdy syn marnotrawny jest na wagę złota Nawet Rappar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Koelner napisał: Nawet Rappar Jest ładna pogoda, właśnie wróciłem z zawodów strażackich, siedzę na hamaku, pije piwo, pies leży obok, świerszcze grają, komary zrobiły sobie wolne, syna ogarnia żona A niech będzie i rappar Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 3 godziny temu, ignazz napisał: Każdy zauważył przy powrocie bo dostałeś standing ovation jak Andre Roberson Serio cieszymy się ze wróciłeś Ta. Jasne. Ta pała @rw30 tak się cieszy, że downvotem to uczcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 @Eld ciesz się że nie dałem Ci, pod tfojo nieobecność, 10 downvote'ów na raz (czy coś w tym stylu) tak jak Ty mi kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Tecu napisał: Tak w ramach przekomarzanek, ziemia nie jest kulą a elipsoidą Więc tak, prawda leży gdzieś pomiędzy Tak w ramach przemądrzania się to od tego jest ten temat, a Ziemia nie jest elipsoidą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 19 minut temu, julekstep napisał: Kelner odkrył na czym polega pisanie na forum sportowym. W sumie dość szybko jak na niego (to tylko 11 lat od rejestracji!) nie powinno się poprawiać i wytykać forumowemu królowi lolów oraz emotikonek błędów w tym zakresie ale problem ze wzrokiem przytoczę. Panie do okulisty biegiem ! jokić.gif ehehe lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 24 minuty temu, julekstep napisał: Kolejny odkrywca na forum! Kolo myślał że jak da komuś ignora to ta osoba nie widzi jego postów xDDD Ciekawe czy jak się chce schować to zasłania oczy.... Ale nie sądzisz że tak powinno być? Ewidentnie ta opcja kuleje. Jakieś adv opcje ignora: ignoruj usera i wszyste posty w których jest cytowany. ignoruj usera i wszyste posty w których jest cytowany + gdzie pada Jego nick w tekscie. To wszystko do zrobienia i by poprawiło pewnie komfort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 ja tam poczekam ile lat zajmie julkowi zrozumienie tematu łapu capu że komentuje się tutaj a tam tylko wkleja. nasz nadworny śmieszek jeszcze tego nie ogarnął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: ja tam poczekam ile lat zajmie julkowi zrozumienie tematu łapu capu że komentuje się tutaj a tam tylko wkleja. nasz nadworny śmieszek jeszcze tego nie ogarnął? czyli do wklejki nie moge dac swojego komentarza? niezle pojechales polowie osob tam wrzucajacym xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi