montana Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 idealnie to Tomek9248 podsumował ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 kto nigdy nie osikał klapy niech pierwszy rzuci kamieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Piszesz jakby wszystkie wolne wchodziły tylko bez dotykania obręczy lub tablicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Drummond sika na siedząco. Edytowane 1 Maja 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 mnie to rozbawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nigdy nie zrozumiem, dlaczego niektórzy czują się dotknięci zacytowaniem w ł-c... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jesli czulbym sie urazony to raxzej nie uzywalbym emotikony. Raczej bylem ciekaw czy jest tam ukryty jakis przypal czy za caloksztalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A pamiętam, jak ktoś kiedyś robił wojny za wrzutki do łapu-capu, to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) @Mac wtf Może było kontrowersyjne (choć nie w mojej ocenie) Ale śmieszne? Edytowane 3 Maja 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 LBS ma otwartą konwersację z Maciem na FB, sam nie chciał prowokować więc poprosił Maca o wstawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 LBS ma otwartą konwersację z Maciem na FB, sam nie chciał prowokować więc poprosił Maca o wstawienie. ja mu to wstawiłem @Mac wtf Może było kontrowersyjne (choć nie w mojej ocenie) Ale śmieszne? Każdego śmieszy co innego, dla mnie ten cytat to łapu - capu jak mało co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ale ze konkretnie która cześć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Ale ze konkretnie która cześć? Ta, w której Conley dostanie 8-10 mln/y w lecie... W tym samym lecie, w ktorym grajacy srednio 8 min/g w PO Ezeli dostanie wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 i to jest lapu capu material? ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Owszem. Jest to śmieszny/niefortunny tekst, więc wręcz idealnie pasuje do łapu-capu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Oczywiście że to lapu capu. Takie kwotowanie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i mnie to śmieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mnie w tym całym zamieszaniu z Conleyem bardziej śmieszy to, że miałby w chodzić z ławki Lakers, a nie to ile kasy dostanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 To już na dokładkę oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ja jednak w sprawie lapu capu jestem po stronie findka Eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi