lepos Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Prawie jak Mma w pentagonie przemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A ja nie wyłapałem nawet jak to cytowałem Piatka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 A ja nie wyłapałem nawet jak to cytowałem Piatka! po prostu musiałem nakierować łapu capu na własciwy tor a nie te wieczne przepychanki Rappara i wrzucanie tu opinii! Pro publico bono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Gdybyś z takim zapałem i szybkością reakcji kasę za zakłady wysyłał Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Gdybyś z takim zapałem i szybkością reakcji kasę za zakłady wysyłał Przem To co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Wstajesz wcześnie rano.. "Normalni" ludzie o tej godzinie śpią.. Wstajesz, bo liczysz na to, że może dziś.. Może dziś wpadnie 10te zwycięstwo! Idziesz do lodówki, wyjmujesz znane holenderskie piwo, jedyne jakie akurat masz w domu.. Zaczyna się mecz, powoli sączysz piwo oglądając kolejne i kolejne turnover'y swojej drużyny.. Spoglądasz na wyniki innych drużyn - Suns pokonali Hawks.. Czemu oni mogą, a my nie? Z zażenowania zaczynasz czytać etykietę, okazuje się, że piwo jest przeterminowane o 2 dni.. Czemu o tym mówię? ( ... ) fajny cytat ale najlepsze jest to ze uciales w zlym momencie, tam bomba poszla jedno czy 2 zdania dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Koelner, aż mu się smutno zrobiło, tak bardzo się na tobie rozczarowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) Koelner, aż mu się smutno zrobiło, tak bardzo się na tobie rozczarowałem. LeBron odnalazłby się w Lakersach Edytowane 1 Lutego 2016 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 17:40 psychiczne zagrywki Russella hahahaha dzieki Przem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ale dojebalem do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Stary Glenn Robinson = Durant in prime Jak dla mnie rewelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 rw, wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 I właśnie to mnie dziwi. Lapu capu a nie zgadzanie się z moją teza to są dwa różne światy. Zapewne koledzy oglądają więcej spurs niż ja i maja nie tylko odmienne zdanie ale i dowody na to. Chętnie podyskutuje. Spurs dziś grają bardzo dziwny i trudny system. Nomen omen mi się on nie podoba a powinien bo tracą to trochę Twin towers i Elliotem. Siade przy kompie to wam coś pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) I właśnie to mnie dziwi. Lapu capu a nie zgadzanie się z moją teza to są dwa różne światy. Zapewne koledzy oglądają więcej spurs niż ja i maja nie tylko odmienne zdanie ale i dowody na to. Chętnie podyskutuje. Spurs dziś grają bardzo dziwny i trudny system. Nomen omen mi się on nie podoba a powinien bo tracą to trochę Twin towers i Elliotem. Siade przy kompie to wam coś pokaże. wiesz Ignazz, masz taka przypadlosc - zrobisz nieraz fajno analize, podasz jakies sensowne dane a potem na podstawie tego wszystkiego wyciagasz jakis zupelnie z dupy wniosek i jeszcze sie dziwisz ze ktos ma odmienne zdanie. Ja Ci nie powiem czemu West czy LaMarcus graja blizej kosza niz grali w swoich wczesniejszych teamach [o ile w ogole to robio - warto by jakies shortCharty zobaczyc, ale zupelnie nie chce mi sie szukac], ale moge Ci powiedziec ze na pewno nie jest to po to, zeby miec wieksza szanse na zbiorke w ataku. Btw jako ze LaMarcus duzo mniej rzuca niz przez calo kariere to wiadomo, ze wiecej sie z tego powodu boxuje pod koszem wiec i REB PCT ma najwyzszy. pozdr Edytowane 1 Marca 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 I taka dyskusja jest ok. Ale lapu capu to coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 to lapu capu jest jak przyslowiowy cios w szczepionke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ale samego siebie wrzucac to slabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ale samego siebie wrzucac to slabe Pełna zgoda to jak ktoś śmiejący się z własnych dowcipów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To się pośmiałem z własnego dowcipu i jestem zadowolony, a Wy możecie zapomnieć o tym incydencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi