barcalover Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Tematy nagród za sezon 2014/15 coraz częściej się przewijają, więc zapraszam do dyskusji na temat All-NBA teams. Ja na ten moment jakoś tak to widzę: 1st team: Curry-Harden-LBJ-LMA-Gasol 2nd team: Westbrook-Klay-Millsap-Davis-Horford 3rd team: CP3-Butler-Kawhi-Pau-Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Trochę mnie dziwi mimo wszystko LMA over Davis. Bogut w 3rd? Serio nie ma lepszego centra nr 3 w tym sezonie?Gdzie Green? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 A ja bym się nie pier... Curry-Westbrook-Harden-LJ-Gasol Pozycje w ALL zawsze były umowne. A ta piątka jest w tym sezonie wyraźnie najlepsza. Umowne, ale głównie przy G i F. Wrzucić Hardena na 3 nie ma szans. Trochę mnie dziwi mimo wszystko LMA over Davis. Obie opcje wg mnie do obronienia, więc tutaj jest bardzo blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Chris Paul 2nd team no brainer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Russ w 1st musowo bo indywidualne miażdży lige, nawet kosztem brody, choć po prawdzie cała trójka jest w swojej własnej lidze w tym roku Lma niżej bogut może nawet przed harfordem No i zdecydowanie brak wadea, myślę że w miejsce butlera Aha i cp3 w 2 kosztem klaya Edytowane 31 Marca 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja bym jednak w 3 wciska na sile Duncana ale to zależy od końcówki spurs bo walczą o #2 seed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 1 - Curry-Harden-JAmes-LMA-DAvis 2 - PAul - Westbrook-Leonard- Millsap- M.Gasol z 3 mam problem właściwie nie do końca mi ktoś pasował 3 - Conley-Wade-Hayward- Green- P.Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) 1st Westbrook - Curry - Harden - James - Davis 2nd Paul - Thompson - Millsap - Aldridge -Marc Gasol 3rd Irving - Wade - Leonard - Pau Gasol - Cousins Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ely hayward? HAYWARD? przy takiej konkurencji? aha no i gdzie top5 ligi cousins... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 I jeszcze totalnie nie kupuje zachwytu nad Greene. Żadna ani 3rd ani DPoTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hayward to żart, a Cousins u mnie przegrał z Bogutem i Horfordem ze względu na drużynowe wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Joe skup się na bulls bo obecnie Jazz znowu są lepsi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ja niczego nie odbieram Jazz, lubie ich oglądać, ale przy obecnej konkurencji w Lidze hayward brzmi równie śmiesznie co cousins jako top5 ligi masz millsapa, butlera, pau lma, davisa, jamesa, hardena, khwai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Przemyciles 2 swoich nie wpisując 2 najlepszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zobaczymy jak Jimmy Butler sobie w PO poradzi, sam jestem ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Bulls vs Wizz będzie 1:4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Dwóch najlepszych jest tak oczywistych że nie m sensu o nich pisać Bulls w PO mam nadzieję że polegna szybko, czas Thibsa szybciej się skończy No chyba że mieliby się zameldowac w wielkim finale, wówczas niech grają BL ja nie tylko butlera jestem ciekawy, ale też kilku superstarow. Najbardziej chce wiedziec czy Paul znów zapomni jak się gra MVP level basketball no i czy kura jest w stanie utrzymac swoją dyspozycję w twardszym graniu Butler już w PO grał i zawsze grał na swoim poziomie, oczywiście teraz jego zadania są zupełnie inne... Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hayward to mister elegance w tym czarnym jak dupa landzie. Smooth touch poor man Jerry West fundamental style. Deprecjonowanie go w tak znacznym stopniu jest niezdrowe panowie. + Gordon 2/3 czasu na parkiecie spędza jako sf a Butler 2/3 jako sg. Czyli jak by się tak twardo trzymać pozycji to JB w tym roku to guard czyli ma większa konkurencję niż Gordon na skrzydle. januar, piwko za Larrego Johnsona w all nba 1st :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nie wiem co się porobilo (kontuzje?) ale był w tym sezonie moment ze myślałem że zobacze finał spurs vs bulls. Obecnie tego nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja takiego scenariusza nie zakładałem cały sezon, bo nawet przez miesiąc nie grali na miarę finału. Najpierw wyglądali gorzej od Hawks, teraz tracą do Cavs, jedyna nadzieja w ch*jowym supporcie Jamesa Elwood jeśli liga potraktuje pozycję ulgowo że względu na kosmiczne sezony hardena kury i wessa to ani butler ani Hayward się nie zlapia Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi