Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie od razu pomyślałem czy w meczecie zachowaliby się tak samo

być białym katolickim heteroseksualnym mężczyzną w dzisiejszych czasach to masz 4 paragrafy na plecach będąc z marszu nietolerancyjnym rasistowskim szowinistycznym ksenofobem 

spróbuj uderzyć czarnoskórą muzułmańską lesbijkę ;]

Edytowane przez Koelner

No, ale to problemem jest podejscie do muslimow, a nie akurat ta sytuacja. Nie ma znaczenia czy on odprawial Eucharystie czy co. Robil to w nieodpowiednim miejscu i tyle. Zachowajmy powage.

Nie znam francuskiego prawa, ale czy to jest legalne zgromadzenie?

Właściwie to nie słyszałem, żeby nielegalnie protestujących LGBT, zielonych, czy modlących się muzułmanów ktokolwiek tak traktował.

No, ale to problemem jest podejscie do muslimow, a nie akurat ta sytuacja. Nie ma znaczenia czy on odprawial Eucharystie czy co. Robil to w nieodpowiednim miejscu i tyle. Zachowajmy powage.

całkowita racja

Właściwie to nie słyszałem, żeby nielegalnie protestujących LGBT, zielonych, czy modlących się muzułmanów ktokolwiek tak traktował.

lubię ten filmik :)

Nie znam francuskiego prawa, ale czy to jest legalne zgromadzenie?

Ale od Ciebie bije nienawiscia Panie (powiedzialbym, ze nie bierzesz przykladu z papieza, a chyba powinienes?). Juz odpowiedzialem wczensiej, nie ma sensu ciagnac tego tematu. Tak samo po podlodze powinien byc ciagany ksiezulo, jak i imam. Co do zielonych, lgbt i innych chwdp obawiam sie, ze mylisz troche pojecia pomiedzy jakims glupkowatym protestem na ulicy, a modlami odprawianymi na wlasnosci prywatnej.

Co do zielonych, lgbt i innych chwdp obawiam sie, ze mylisz troche pojecia pomiedzy jakims glupkowatym protestem na ulicy, a modlami odprawianymi na wlasnosci prywatnej.

Akurat co do tego nie miałem racji, bo TuPalnik wrzucił linka z dokładnymi informacjami. To nie własność prywatna, tylko własność miasta.

Ale od Ciebie bije nienawiscia Panie (powiedzialbym, ze nie bierzesz przykladu z papieza, a chyba powinienes?). 

No akurat ja uważam odwrotnie, że zarówno w stosunku do imama, jak i księdza w takiej sytuacji nie powinno się używać przemocy.

No akurat ja uważam odwrotnie, że zarówno w stosunku do imama, jak i księdza w takiej sytuacji nie powinno się używać przemocy.

hahahaha

i dałeś się łatwo złapać fluber, czyli jak ksiądz czy iman rucha małą dziewczynkę to trzeba po dobroci a jak nauczyciel to wpierdol?

jakimi kryteriami się kierujesz? i księdza i imana trzeba traktować jak każdego obywatela

hahahaha

i dałeś się łatwo złapać fluber, czyli jak ksiądz czy iman rucha małą dziewczynkę to trzeba po dobroci a jak nauczyciel to wpierdol?

jakimi kryteriami się kierujesz? i księdza i imana trzeba traktować jak każdego obywatela

Porównanie odprawiania mszy do ruchania małej dziewczynki? Gratuluję fantazji. Napisałem, że uważam iż nie powinno się stosować takich środków w stosunku do pokojowo nastawionych ludzi, nie stanowiących żadnego zagrożenia. Taka akcja policji to nie rutyna, tylko wyjątek od reguły. Odmiennie niż wy uważam, że w takiej sytuacji nie powinno się stosować przemocy do nikogo.

Przeciez chlopaki juz w temacie o wierze sie wypowiadali, ze czasami warto takie ruchanko przykryc for greater good, czyli KK.

Pojechales Fluber w kilku ostatnich wypowiedziach w tym temacie jak siemasz.

Nic takiego nie napisałem. Wszyscy katole w temacie zgodnie stwierdzili, że przykrywanie takich rzeczy jest złe. Ja tylko próbowałem wyjaśnić, jaką logiką, kierowali się biskupi.

Porównanie odprawiania mszy do ruchania małej dziewczynki? Gratuluję fantazji. Napisałem, że uważam iż nie powinno się stosować takich środków w stosunku do pokojowo nastawionych ludzi, nie stanowiących żadnego zagrożenia. Taka akcja policji to nie rutyna, tylko wyjątek od reguły. Odmiennie niż wy uważam, że w takiej sytuacji nie powinno się stosować przemocy do nikogo.

filmik jest ucięty. pokojowo nastawieni z definicji a oni po prostu nie chcieli opuścić lokalu, widzę na filmiku że trzymają się za ręce, okupują budynek. policja ich wyprowadziła jak ochrona najebanych z lokalu i brawo dla nich za wykonanie czynności ęśli oczywiście udało im się to zrobić do końca

Edytowane przez Koelner

mam w robocie znajomka ktory jst tak "wierzący" ż mówi, iz księdziu trzeba wiecej wybaczyc niz innym, bo on jest "natchniony przez Boga" ma dar którego my ni mamy i tylko z tego powodu moze wiecej

zeby było ciekaweij

Zyj w nieformalnym związku z babką, która ma w wczesniejszym partnerem dziecko (bez slibu)

Krytykuje kolezanke rozwódkę i twierdzi że zyje w grzechu, a o sobie tweirdzi ze wszystko jest ok, bo jego partnerka nie miała slubu wiec wszystko w porządku, gdyby była po rozwodzie nigdy by z nią nie był

i wcale nie ściemniam, po prostu przestałem siadać z nim przy jednym stole bo niestety w pracy walić w ryj nikogo nie mozna

Edytowane przez josephnba

bijesz ludzi za poglady?

nie

za hipokryzję i obłudę

poza tym jak napisałem- nie bije bo nie wolno ;)

czasa kiedy słucham jak inni opowiadaja jego "rewelacje" to ciesze sie, ze z nim ie siadam, bo mam krótki lont

fluberów na swiecie nie brakuje :nevreness:

kutas wsiadł na babke, która odeszła od męża alkoholika a sam puka dzieciata laskę

Edytowane przez josephnba

Darknoza moglbys mi wyjasnic na jakiej zsadzie banki prywatne dodrukowuja pieniadze?

Ej no, przypadkiem to tylko znalazłem, bo akurat się cofnąłem do tej strony. Trzeba cytowac jak sie imiennie pyta zeby delikwent miał powiadomienie o pytaniu! :smile:

Edytowane przez darkonza

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.