Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

Ogólnie to lepiej żeby sportowcy czy aktorzy nie wychylali się za bardzo ze swoimi poglądami, zwłaszcza jak nie są zgodne z linią partii obecnie rządzącej. Gajos czy Małysz to jest chyba top5 w Polsce pod względem sympatii w społeczeństwie, a jednak ostro im się kiedyś dostało od elektoratu Jarka. ;)

Edytowane przez Artlan

W następnych wyborach prezydenckich będzie popierał Dudę ;)

Ale u niego to zagrania typowo pod podbicie zainteresowania. c*** wie, jakie może mieć poglądy i sympatie.

to nie ma znaczenia dlaczego to robi, jeśli już miałbym stawiać to zapewne dostał zapro i skoro był w Polsce to c***owo odmówić

śmiech pożałowania wywołuje u mnie cała sytuacja, bo pewnie doskonale pamięta jak zawzięcie promował lewaka Bula a teraz musi towarzyszyć Pisowskiemu premierowi i robić dobrą minę, choć zapewne nienawidzi Kaczyńskiego i spółki

lepszej kary nie mógł dostać

śmiech pożałowania wywołuje u mnie cała sytuacja, bo pewnie doskonale pamięta jak zawzięcie promował lewaka Bula a teraz musi towarzyszyć Pisowskiemu premierowi i robić dobrą minę, choć zapewne nienawidzi Kaczyńskiego i spółki

lepszej kary nie mógł dostać

Ale co robił z tym pisowskim premierem, bo nie kojarzę? Jeżeli to było jakieś kurtuazyjne spotkanie to nie rozumiem bólu dupy. Gorzej jakby pochwalił Szydło za rozpi****lenie TK albo się z nią przelizał.

Chociaż nie wiem czy ci się nie pomylił premier z prezydentem.

wybacz, ale Tobie tego raczej nie przetłumaczę

Co tu jest do tłumaczenia? Po prostu powiedz jaką sytuację masz na myśli. To znaczy w czym Lewandowski ,,towarzyszył pisowskiemu premierowi".

I czy na pewno w tamtym wpisie chodzi ci o premiera (Szydło), a nie o Dudę?

Edytowane przez Artlan

Faktycznie. :smile:

Myślałem, że w poście z 23.47 piszesz o Lewandowskim (który podobnie jak Gortat popierał Komorowskiego).

Ale i tak nie rozumiem co w tym dziwnego, że sportowiec spotyka się z premierem z partii politycznej, której nie popiera.

Edytowane przez Artlan

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.