RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, Sebastian napisał: Ale robili spis z Krymem i separatystami czy bez ? Bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, RappaR napisał: Bez. No wiesz, nie ma w tym nic dziwnego. Mieli 48 mln a jednak sporo terenu zagarnęła Rosja. Ponadto należy pamiętać, że 4 mln są u nas, dzięki nim bum w budowlance w ogóle był możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 minutę temu, Sebastian napisał: No wiesz, nie ma w tym nic dziwnego. Mieli 48 mln a jednak sporo terenu zagarnęła Rosja. Ponadto należy pamiętać, że 4 mln są u nas, dzięki nim bum w budowlance w ogóle był możliwy. O to chodzi. Jak im spadło. 6 mln ogłosiło niepodległość(i nie, to nie są i nigdy nie byli Ukraińcy, po prostu Lenin kreśląc mapy zdecydował, że zachodnia Rosja ma się znaleźć w USRR), ale co istotniejsze - 6 mln spierdoliło z kraju w 18 lat. Porównaj to z tą Polską zrujnowaną przez bandę czworga. @Cardi może opowiedzieć, jak to Polacy jeżdżą za niskimi podatkami do UK i Niemiec masowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Teraz, RappaR napisał: O to chodzi. Jak im spadło. 6 mln ogłosiło niepodległość(i nie, to nie są i nigdy nie byli Ukraińcy, po prostu Lenin kreśląc mapy zdecydował, że zachodnia Rosja ma się znaleźć w USRR), ale co istotniejsze - 6 mln spierdoliło z kraju w 18 lat. Porównaj to z tą Polską zrujnowaną przez bandę czworga. @Cardi może opowiedzieć, jak to Polacy jeżdżą za niskimi podatkami do UK i Niemiec masowo Ale pamiętaj, że u nich uciekają też przed ewentualną wojną. Trochę mam kontaktu z Ukraińcami i sprowadzają rodziny do Polski bo tam jest trochę niefajnie a tutaj nie dość, że poziom życia lepszy to i dużo spokojniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Teraz, Sebastian napisał: Ale pamiętaj, że u nich uciekają też przed ewentualną wojną. Trochę mam kontaktu z Ukraińcami i sprowadzają rodziny do Polski bo tam jest trochę niefajnie a tutaj nie dość, że poziom życia lepszy to i dużo spokojniej. Spotykam się teraz z Ukrainką aktualnie, zresztą nie po raz pierwszy, raczej nikt nie mówi o strachu przed Rosją, w Donbasie normalnie odwiedza rodzinę. Główny problem to jednak bieda i syf. Prorosyjskość jest u nich dalej dość silna, zresztą obok Polski dalej Rosja jest chyba głównym kierunkiem emigracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Godzinę temu, RappaR napisał: nie, to nie są i nigdy nie byli Ukraińcy, po prostu Lenin kreśląc mapy zdecydował, że zachodnia Rosja ma się znaleźć w USRR) Z kolei Bierut, wchodząc Stalinowi ...e do głowy, zaczął w 45 publicznie drzeć mordę, że Lwów nigdy nie był polski, zresztą jak wszystko na wschód od Lwowa. Zyskał 2 lata pełniącego obowiązki prezydenta, sfałszowane kompletnie wybory, następną kadencję i... potwierdzenie tezy Churchilla. Tak bawią się piątoklasiści u władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Godzinę temu, RappaR napisał: Spotykam się teraz z Ukrainką aktualnie, zresztą nie po raz pierwszy, za hajs się nie liczy 23 minuty temu, StaryFan napisał: potwierdzenie tezy Churchilla. Tak bawią się piątoklasiści u władzy. szkoda że podpalił Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 26 minut temu, Koelner napisał: za hajs się nie liczy I dlatego wciąż jesteś prawiczkiem. 40 minut temu, StaryFan napisał: potwierdzenie tezy Churchilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 7 minut temu, RappaR napisał: Ale poza tym zrozumiałeś, że Angol jest dodatkiem do największego zdrajcy Polski, czy trzeba podać, wytłumaczyć i opisać. Recepturową kaligrafią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, StaryFan napisał: Ale poza tym zrozumiałeś, że Angol jest dodatkiem do największego zdrajcy Polski, czy trzeba podać, wytłumaczyć i opisać. Czy ja wiem czy największym? I co z tego, że dodatkiem. Jak coś jest dodatkowo, to ma się kłamać czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 14 minut temu, RappaR napisał: Czy ja wiem czy największym? to ma się kłamać czy co? Masz wiedzę z tego okresu? Jak nie, to tracę czas. Wikipedia nie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 36 minut temu, RappaR napisał: I dlatego wciąż jesteś prawiczkiem. chciałbym cofnąć się do tych czasów , ale Ci nie zazdroszczę bo pewnie nie jesteś już nastolatkiem 28 minut temu, StaryFan napisał: Ale poza tym zrozumiałeś, że Angol jest dodatkiem do największego zdrajcy Polski, czy trzeba podać, wytłumaczyć i opisać. Kto jeszcze jest zdrajca ? Proszę wymień aby zrozumieć prawdziwych Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: Kto jeszcze jest zdrajca ? Proszę wymień aby zrozumieć prawdziwych Polaków Wymienię, problem polega na tym, że mam spory problem w znalezieniu meritum Twych odpowiedzi. Tak mniej więcej od ? wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, StaryFan napisał: Wymienię, problem polega na tym, że mam spory problem w znalezieniu meritum Twych odpowiedzi. Tak mniej więcej od ? wczoraj. to proszę wymień . mój patriotyzm polega na tym aby każdy z Polaków miał jak najwiecej czegokolwiek. dlatego ciekawi mnie czy Bór-Komorowski mógł nam więcej „załatwić” w 44 niż Bierut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) 10 minut temu, Koelner napisał: to proszę wymień . mój patriotyzm polega na tym aby każdy z Polaków miał jak najwiecej czegokolwiek. dlatego ciekawi mnie czy Bór-Komorowski mógł nam więcej „załatwić” w 44 niż Bierut. Nie masz wiedzy co załatwił pięcioklasowy Bierut. Pomijając kwestię pikietowania o przyłączenie kresów (w zasadzie wszystkiego co straciliśmy) do ZSSR, jest jeszcze kwestia likwidacji liderów wyzwolonej Polski, którzy zamiast na spotkanie dotyczące losów kraju, trafili na salę rozpraw w Moskwie (w komplecie). Nie do pominięcia jest też fakt Stalinizmu podczas jego rządów, represji, mordowania, niszczenia dóbr kultury, fałszowania historii, wyborów (sam fałszował swoje) itd. itp. Mało? Edytowane 24 Stycznia 2020 przez StaryFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, StaryFan napisał: Nie masz wiedzy co załatwił pięcioklasowy Bierut. Pomijając kwestię pikietowania o przyłączenie kresów (w zasadzie wszystkiego co straciliśmy) do ZSSR, jest jeszcze kwestia likwidacji liderów wyzwolonej Polski, którzy zamiast na spotkanie dotyczące losów kraju, trafili na salę rozpraw w Moskwie (w komplecie). Nie do pominięcia jest też fakt Stalinizmu podczas jego rządów, represji, mordowania, niszczenia dóbr kultury, fałszowania historii, wyborów (sam fałszował swoje) itd. itp. Mało? znam historie , tylko jaka wtedy była alternatywa? III wojna światowa czy jakieś zwycięskie wtedy ogólnopolskie powstanie to science fiction . Bierut to pionek jak nie on to byłby kto inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 26 minut temu, Koelner napisał: chciałbym cofnąć się do tych czasów , ale Ci nie zazdroszczę bo pewnie nie jesteś już nastolatkiem Co Ci mam powiedzieć. Jeśli dziewczyna, z którą się spotykam, jest dziwką, której za to płacę, to i tak z mojej strony to mniejszy poziom desperacji niż bycie z Twoim kaszalotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, RappaR napisał: Co Ci mam powiedzieć. Jeśli dziewczyna, z którą się spotykam, jest dziwką, której za to płacę, to i tak z mojej strony to mniejszy poziom desperacji niż bycie z Twoim kaszalotem. ej żartowałem , pozdrów ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StaryFan Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 2 minuty temu, RappaR napisał: Co Ci mam powiedzieć. Jeśli dziewczyna, z którą się spotykam, jest dziwką, której za to płacę, to i tak z mojej strony to mniejszy poziom desperacji niż bycie z Twoim kaszalotem. Czy ja muszę asystować w wymianie Waszych doświadczeń seksualnych? RappaR kasuj nagłówki, robisz bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, StaryFan napisał: Czy ja muszę asystować w wymianie Waszych doświadczeń seksualnych? RappaR kasuj nagłówki, robisz bałagan. Bierut miał harem https://zzapolowy.com/fabianski-w-waznym-projekcie-dla-ofiar-holokaustu/?fbclid=IwAR1aIBxNGBvYp8glNmek9cg2wi-G0tKJFWJ43GwG_X6SLu9NseZJ05xnVwI Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi