Koelner Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Nie kazdy musi zaczac kariere zawodowa tak jak Ty:) a jak zaczynałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 1 godzinę temu, DeltaCenter napisał: Zakończ tę błazenadę. Najpierw coś udowodnij, potem cwaniakuj. Szanowny Panie, ależ ja udowodniłem dokładnie to co zamierzałem udowodnić. Teraz piłeczka jest na Pana stronie i o Pan się ośmiesza udając że problem nie istnieje, jednocześnie pisząc że w sprawie Piotrowicza jest za dużo hałasu co traktuję jako, przepraszam za sformułowanie, pisowski trolling Z poważaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Co jakiś czas przydaje się opcja "ignoruj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ma Pan rację i zamierzam jej użyć jak tylko puszcza Panu zwieracze z bezsilności Z poważaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Pani prowadząca z Rzepy w rozmowie z dr Mentzenem zadaje pytanie o JKMa i jego "kobiety są głupsze", Mentzen wyjaśnia, że nie głupsze, a mądrzejsze tylko o średnio mniejszym IQ, na co pani prowadząca "to ja chyba jestem mniej inteligentna bo nie rozumiem" potwierdzając tezę Korwina Cudowny wywiad. Edytowane 26 Listopada 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 12 minut temu, Cardi napisał: Pani prowadząca z Rzepy w rozmowie z dr Mentzenem zadaje pytanie o JKMa i jego "kobiety są głupsze", Mentzen wyjaśnia, że nie głupsze, a mądrzejsze tylko o średnio mniejszym IQ, na co pani prowadząca "to ja chyba jestem mniej inteligentna bo nie rozumiem" potwierdzając tezę Korwina Cudowny wywiad. I przy okazji potwierdzając moja tezę, ze Korwin i Mentzen to dwa debile, a kto ich popiera, ten nie myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 12 minut temu, Cardi napisał: Pani prowadząca z Rzepy w rozmowie z dr Mentzenem zadaje pytanie o JKMa i jego "kobiety są głupsze", Mentzen wyjaśnia, że nie głupsze, a mądrzejsze tylko o średnio mniejszym IQ, na co pani prowadząca "to ja chyba jestem mniej inteligentna bo nie rozumiem" potwierdzając tezę Korwina Cudowny wywiad. To co powiedziala nie potwierdza tezy korwina:) Ktora jest dosc niescisla zwlaszcza ze iq mozna wytrenowac i poprawic, a tam gdzie jest rowny dostep do nauki kobiety maja okolo 0.5-1 punkt wiecej srednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) 8 minut temu, fluber napisał: Ktora jest dosc niescisla zwlaszcza ze iq mozna wytrenowac i poprawic, a tam gdzie jest rowny dostep do nauki kobiety maja okolo 0.5-1 punkt wiecej srednio. Teza powołuje się na badania. Chyba nie negujesz wyniku przeprowadzonych badań jako pracownik sektora oświaty? 9 minut temu, RappaR napisał: I przy okazji potwierdzając moja tezę, ze Korwin i Mentzen to dwa debile, a kto ich popiera, ten nie myśli Myślę że 1,25mln wyborców Konfederacji właśnie zaczęło łkać z powodu twojej tezy Edytowane 26 Listopada 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 6 minut temu, Cardi napisał: Teza powołuje się na badania. Chyba nie negujesz wyniku przeprowadzonych badań jako pracownik sektora oświaty? Nie neguje wynikow przeprowadzonych badan:) wynika z nich ze kobiety maja sredni potencjal intelektualny wyzszy od mezczyzn. Natomiast w wyniku nierownego dostepu do nauki i uzycia wskaznika ktory jest trenowalny a nie biologiczny, sredni wynik iq mezczyzn jest wyzszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Natomiast w wyniku nierownego dostepu do nauki i uzycia wskaznika ktory jest trenowalny a nie biologiczny, sredni wynik iq mezczyzn jest wyzszy. No tak, właśnie to Korwin powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 5 minut temu, Cardi napisał: No tak, właśnie to Korwin powiedział. Nie sądzę: Kobiety nie mogą być inteligentne - dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Nie sądzę: Kłamiesz to że cytujesz jedno zdanie nie znaczy, że nie powiedział zdania innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 20 minut temu, fluber napisał: Nie neguje wynikow przeprowadzonych badan:) wynika z nich ze kobiety maja sredni potencjal intelektualny wyzszy od mezczyzn. Natomiast w wyniku nierownego dostepu do nauki i uzycia wskaznika ktory jest trenowalny a nie biologiczny, sredni wynik iq mezczyzn jest wyzszy. 11 minut temu, fluber napisał: Kobiety nie mogą być inteligentne - dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej To sa dwie sprzeczne ze soba wypowiedzi. 5 minut temu, Cardi napisał: Kłamiesz Ty masz te przypadlosc co hodor z gry o tron tylko z innym slowem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 6 minut temu, Cardi napisał: Kłamiesz to że cytujesz jedno zdanie nie znaczy, że nie powiedział zdania innego. I tym sposobem Korwin ma zawsze racje kiepszczaki! Piekne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 49 minut temu, Cardi napisał: No tak, właśnie to Korwin powiedział. pamiętam ze studiów , że IQ średnie mężczyzn i kobiet jest na tym samym poziomie tylko kobiety same w sobie w swojej grupie są podobne a mężczyźni bardziej rozrzuceni od geniuszy po idiotów , kiedyś w wywiadzie to samo mówił Korwin porównywał do wzrostu gdzie jest takie same zjawisku. Korwin się przyznał , że musi pierdolnąć jakąś głupotę żeby o nim mówiono i myślę ,że ulegamy jego technikom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 46 minut temu, Cardi napisał: to że cytujesz jedno zdanie nie znaczy, że nie powiedział zdania innego. Jak tak na to patrze to mysle ze przecietny wyborca Konfederacji jest znacznie glupszy niz przecietna kobieta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Godzinę temu, Cardi napisał: Myślę że 1,25mln wyborców Konfederacji właśnie zaczęło łkać z powodu twojej tezy Nie, są zbyt zajęci świętowaniem tego, ze banda czwórka rządzi od 30 lat i świadomość, ze będzie rządziła kolejne 30 lat tylko im podnosi humor. Może któryś od czasu do czasu uroni jakaś łze ze szczęścia najwyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Przeciętny wyborca konfy to odpowiednik pantofelka Ale nie ma się co dziwić jak ci oświeceni wyborcy to dzieci w większości Lub głupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 14 minut temu, josephnba napisał: Przeciętny wyborca konfy to odpowiednik pantofelka Ale nie ma się co dziwić jak ci oświeceni wyborcy to dzieci w większości Lub głupki to kogo powinna wybierać młodzież która z reguły jest bardziej zbuntowana oraz wpada w skrajności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 12 minut temu, Koelner napisał: to kogo powinna wybierać młodzież która z reguły jest bardziej zbuntowana oraz wpada w skrajności ? Nikogo 18latek przeważnie gówno wie o polityce i uczy się jej na marszach albo z fejsbuka gdzie czyta że Żydzi kradną i c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi