fluber Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 4 minuty temu, Sebastian napisał: Cały czas tak robisz Fluber. Odnosisz się do wycinka wypowiedzi współrozmówcy interpretując go jako oddzielną wypowiedź. Wiesz lepiej co mysle?:) 2 minuty temu, Cardi napisał: Bo nie ma sensu prowadzić dyskusji, skoro nie rozumiesz prostego zdania i prosisz o wyjaśnienie. Rozumiem proste zdanie. Nie rozumiem czemu go uzyles w tamtej sytuacjim w pierwszych 80 sekundach filmu nie ma nic co uzasadnialoby wypowiedz o zrodlach stanislawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Wiesz lepiej co mysle?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 minuty temu, Koelner napisał: Dokładnie , trudny rozmówca ale trzeba przyznać że ma dużo czasu , jest wytrwały . idealny trol do wojny hybrydowej Jednak potrafisz byc mily:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 53 minuty temu, Koelner napisał: on jak PiS , wie lepiej @Lorak coś o tym wspominał , Rapparowi brakuje partnerki a fluberowi sexu grupowego w CV . Ty to jesteś samiec alfa To już wiemy jak wygląda wysoki poziom dyskusji według @lorak Ale miło, że jedyny wasz argument to lajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Wiesz lepiej co mysle?:) Absolutnie nie. Natomiast Ty próbujesz ludziom udowodnić, że siedzisz w ich głowach Zupełnie zaś serio- taki sposób dyskusji nie ma sensu. Dla osób postronnych jest to paplaniana bez ładu i składu, większość stałych bywalców gubi się po 10 poście. Trochę bez sensu. Zamiast fajnej rozmowy wychodzi coś na kształt "polityki na ostro" gdzie każdy mówi co to mu wygodne ale nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 minuty temu, Sebastian napisał: Absolutnie nie. Natomiast Ty próbujesz ludziom udowodnić, że siedzisz w ich głowach Zupełnie zaś serio- taki sposób dyskusji nie ma sensu. Dla osób postronnych jest to paplaniana bez ładu i składu, większość stałych bywalców gubi się po 10 poście. Trochę bez sensu. Zamiast fajnej rozmowy wychodzi coś na kształt "polityki na ostro" gdzie każdy mówi co to mu wygodne ale nie na temat. To przekonaj cardiego zeby wyjasnil o co mu chodzilo i moze wyjdzie nam z tego jakas fajna rozmowa:) 6 minut temu, Sebastian napisał: Natomiast Ty próbujesz ludziom udowodnić, że siedzisz w ich głowach Wiesz lepiej co robie?:) 2 godziny temu, Cardi napisał: https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wybory-prezydenckie-2020-sondaz-duda-prowadzi-holownia-na-trzecim-miejscu/vn7ktk6 Szymon Hołownia w sondażach źródła Stacha jednak działają Jedyny plus z wrzucenia tego filmu to ze dowiedzialem sie iz stachu sprzedaje autografy po 6 zlotych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 54 minuty temu, Koelner napisał: jesteś tyle na forum ze każdy już wie ze jak kończą się u Ciebie argumenty lub już walisz w mur bo ktoś się z Tobą nie zgadza to uderzasz ad persona lub dodajesz więcej uśmieszków . tak przewidywalny ze aż nudny spróbuj tego sexu grupowego lub zrób 500 plus to nabierzesz dystansu bo tak to rozumiesz się z osobami samotnymi grającymi w lola i oglądającymi dragon balla. Ciągle nie umiesz linka znaleźć? Łap i se popykaj: https://signup.eune.leagueoflegends.com/pl/signup/redownload Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Pan magister przegryw sprzedaje autografy? Autorytetfchooooj A mi się kawałek ostrego o podpisywaniu płyt ze stadionu przypomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) 41 minut temu, Sebastian napisał: Zupełnie zaś serio- taki sposób dyskusji nie ma sensu. Dla osób postronnych jest to paplaniana bez ładu i składu, większość stałych bywalców gubi się po 10 poście. Trochę bez sensu. Zamiast fajnej rozmowy wychodzi coś na kształt "polityki na ostro" gdzie każdy mówi co to mu wygodne ale nie na temat. A to akurat prawda. Dzisiaj przeglądając wątek dowiedziałem się, że Fluber nie próbował seksu grupowego, Rappar siedzi sam w domu grając w LOL-a, Koelner w ciągu kilku godzin ze stanowiska udzielającego kredyty został tu zdegradowany do fuchy ochroniarza, a Joseph mieszkał kiedyś kilkanaście minut spacerem ode mnie. Aaa i Sopot jest overrated a kapitalista nie może być nauczycielem. Wrócę tu... może kiedyś Edytowane 22 Listopada 2019 przez Hoolifan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 5 minut temu, Hoolifan napisał: Koelner w ciągu kilku godzin ze stanowiska udzielającego kredyty został tu zdegradowany do fuchy ochroniarza w którym miejscu? w tej dezinformacji nie wychwyciłem . 24 minuty temu, julekstep napisał: Ciągle nie umiesz linka znaleźć? Łap i se popykaj: https://signup.eune.leagueoflegends.com/pl/signup/redownload grałem w wieku szkolnym w baldurs gate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 minuty temu, Koelner napisał: grałem w wieku szkolnym w baldurs gate jaką klasą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 31 minut temu, josephnba napisał: Pan magister przegryw sprzedaje autografy? Autorytetfchooooj A mi się kawałek ostrego o podpisywaniu płyt ze stadionu przypomniał Do ksiazki z autografem trzeba doplacic 6 zlotych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 17 minut temu, julekstep napisał: jaką klasą? Elf łucznik , pamietam ze miałem łuk co strzelał piorunami i przywoływałem zwierzęta , dubbing polski był zajebisty 9 minut temu, fluber napisał: Do ksiazki z autografem trzeba doplacic 6 zlotych:) Rodman brał 69$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 44 minuty temu, josephnba napisał: A mi się kawałek ostrego o podpisywaniu płyt ze stadionu przypomniał brzydki, zly i szczery o ile pamietam. jeden z jego najlepszych kawalkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 była tu krytykowana chyba przez każdego, więc tym bardziej polecam obejrzeć całość, bo wcale nie jest wariatką, wręcz przeciwnie i całkiem nieźle argumentuje: https://www.polsatnews.pl/wideo-program/skandalisci-klaudia-jachira_6760163/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 31 minut temu, Hoolifan napisał: A to akurat prawda. Dzisiaj przeglądając wątek dowiedziałem się, że Fluber nie próbował seksu grupowego, Rappar siedzi sam w domu grając w LOL-a, Koelner w ciągu kilku godzin ze stanowiska udzielającego kredyty został tu zdegradowany do fuchy ochroniarza, a Joseph mieszkał kiedyś kilkanaście minut spacerem ode mnie. Aaa i Sopot jest overrated a kapitalista nie może być nauczycielem. Wrócę tu... może kiedyś A popatrz co by było, gdyby Koelner nie trzymał wysokiego poziomu dyskusji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 24 minuty temu, Koelner napisał: w którym miejscu? w tej dezinformacji nie wychwyciłem . Chyba chodzi o jedna z moich wypowiedzi ale nie to mialem na mysli. Chociaz generalnie nie mam dobrego zdania o pracownikach sektora bankowego bo w moim miescie dwie moje kolezanki ze szkoly sa kierowniczkami oddzialow dwoch roznych bankow a laczy je to ze obie nie zdaly matury i powiodlo im sie dopiero rok pozniej. Ale nie bierz tego bron Boze do siebie, po prostu z tego wynika moja niechec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Chocian generalnie nie mam dobrego zdania o pracownikach sektora bankowego bo w moim miescie dwie moje kolezanki ze szkoly sa kierowniczkami oddzialow dwoch roznych bankow a laczy je to ze obie nie zdaly matury i powiodlo im sie dopiero rok pozniej. Ale nie bierz tego bron Boze do siebie, po prostu z tego wynika moja niechec:) bo matura to bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 14 minut temu, quevas napisał: marszałek Witek vs. Polska praworządność 2:0 najpierw brawurowo olał [męska końcówka, bo prawica je lubi pasjami] wyrok sądowy nakazujący publikację list poparcia do KRS, a teraz pokazuje cztery litery legalnemu głosowaniu sejmowemu. ale suwerena nic nie rusza, spełnia się bowiem jego marzenie , zapowiedziane przez Kaczyńskiego osiąganie poziomu Niemiec : http://moneyv.wp.pl/gospodarka/ceny-jedzenia-w-polsce-rownaja-do-zachodu-niektore-produkty-sa-drozsze-niz-w-niemczech-6448468234623105v.html Art 189 pkt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi