josephnba Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 10 minut temu, Cardi napisał: Jeżeli w tym krasomówczym pierdololo nie zauważyłeś treści, to następnym razem włącz dźwięk podczas oglądania filmiku. Nie dostrzegam wielu rzeczy, które ty widzisz w konfederacji i dobrze mi z tym Ustalmy że w tej kwestii nigdy nie osiągniemy porozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1 godzinę temu, josephnba napisał: masz racje ale dobrze kiedy za piekną, poprawną polszczyzna w sejmie kryje sie też jakiś przekaz a nie pzprowskie pierdololo gdzie w tym jego wystąpieniu jest to pzprowskie perdololo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Jaki to jest beznajdziejny serial 9 minut temu, quevas napisał: "Brak decyzji TK sprawia, że w kolejnych latach zabijane będą setki dzieci" abp Gądecki ech, te mokre sny gileadopiskopatu : Matko, jaki to jest beznadziejny serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Nudny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Braun to stary gawędziarz, w sumie miło ze jest w sejmie. Zawsze to jakiś przerywnik miedzy nawalanką. Pewnie bedzie potrafił wbić szpile w różne partie. Samo meritum jego wystąpienia sie nie broni. 11 posłów ma mieć swojego marszałka? Bez jaj. Poza tym nie wierze zeby Konfederacja sie utrzymała w tym składzie do konca 2020 roku. Narodowcy zrobią swoje koło, liberałowie swoje, a Braun założy Koło Walki O Intronizacje Chrystusa Na Króla Polski. I wtedy co? 11 posłów bedzie sie domagać 3 marszałków? Ja sie jeszcze dziwie ze Gortat dał sie wplątać w tą historie pierwszego Polaka w Stanach bez wizy. Co za polski młot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1 godzinę temu, josephnba napisał: Rozumiesz różnicę między stwierdzeniem Braun był w PZPR, aBraun pierdzieli pzprkowskie pierololo? Bo,mi jego wypowiedź właśnie takie krasomówcze lanie wody bez treści przypomniała jakie można w nagraniach archiwalnych obejrzeć To że Ty nie rozumiesz treści nie znaczy jeszcze że jej nie ma. A w tej wypowiedzi jest dużo treści. Powiedzieć komuś spierdalaj tak aby poczuł radość że zblizajacej się podróży trzeba umieć. Tak samo jak powiedzieć komuś w elegancki sposób że się do niczego nie nadaje co Braun tutaj uczynił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 spokojnie, ja poczekam i chętnie zobaczę do czego Braun się nadaje poza szukaniem spisków zydowskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 @quevas tak czytam te Twoje wypociny, i się zastanawiam czy nie powinien Cię przebadać jakiś lekarz, najlepiej weterynarii. nie wiem kto, i co Ci zrobił w dzieciństwie, ale nieźle zryło Ci mózg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Godzinę temu, Sebastian napisał: A w tej wypowiedzi jest dużo treści. Powiedzieć komuś spierdalaj tak aby poczuł radość że zblizajacej się podróży trzeba umieć. Tak samo jak powiedzieć komuś w elegancki sposób że się do niczego nie nadaje co Braun tutaj uczynił. No raczej duzo formy a nie tresci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 (edytowane) https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/zamieszki-w-chile-chilijskie-peso-jest-najslabsze-w-historii/gd08hk2 ech to Chile. Kolejny efekt tego, ze niektóre reformy gospodarcze powinno się oceniać po kilkudziesięciu latach, nie miesiącach. A tylko czekać aż cała generacja pojdzie na emeryturę i dostanie wypłaty tamtejszego ofe. To a propos „ukradli mi moja mamonę, nacjonalizując ofe” no i ta słynna kwestia, ze ja jestem bardziej pracowity, mądrzejszy to mi się należy... Edytowane 13 Listopada 2019 przez polskignom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 3 minuty temu, polskignom napisał: https://businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/zamieszki-w-chile-chilijskie-peso-jest-najslabsze-w-historii/gd08hk2 ech to Chile. Kolejny efekt tego, ze niektóre reformy gospodarcze powinno się oceniać po kilkudziesięciu latach, nie miesiącach. A tylko czekać aż cała generacja pojdzie na emeryturę i dostanie wypłaty tamtejszego ofe. To a propos „ukradli mi moja mamonę, nacjonalizując ofe” no i ta słynna kwestia, ze ja jestem bardziej pracowity, mądrzejszy to mi się należy... Kapitalizm w chile spowodowal nierownosci spoleczne i protesty na ulicach, co za niesamowite zaskoczenie @Cardi , nie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 @Cardi Nie przejmuj się złośliwcami. Powiedź po prostu, że to nie był prawdziwy kapitalizm i następnym razem się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 3 godziny temu, iglo13 napisał: Ja sie jeszcze dziwie ze Gortat dał sie wplątać w tą historie pierwszego Polaka w Stanach bez wizy. Co za polski młot o co chodzi bo widziałem tylko, ze Gortat na tt wyzywa o debili tych, którzy sugerują jakaś ustawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 23 godziny temu, fluber napisał: O udział w tym materiale @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Kapitalizm w chile spowodowal nierownosci spoleczne i protesty na ulicach, co za niesamowite zaskoczenie @Cardi , nie?:) Kapitalizm, a nie reforma powodująca wzrost cen elektryczności (to niezły kapitalizm, skoro ustawa określa ceny prądu) i kolejna powodująca wzrost składki emerytalnej? 38 minut temu, RappaR napisał: @Cardi Nie przejmuj się złośliwcami. Powiedź po prostu, że to nie był prawdziwy kapitalizm i następnym razem się uda j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Lol, Ty serio tak na poważnie Cardi? Chociaż w sumie może za dużo się spodziewam od kogoś, kto narzeka, ze dużo płaci składki zdrowotnej, a nawet nie wie ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1 godzinę temu, polskignom napisał: no i ta słynna kwestia, ze ja jestem bardziej pracowity, mądrzejszy to mi się należy... Jesteś komunistą? Swoją drogą nie ma w tym linku wypowiedzi w takim kontekście, więc może gubię sens tej dziwnej i bezsensownej twojej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jesteś komunistą? A to trzeba być komunistą, żeby stwierdzić że kuc-mantra "jestem bardziej pracowity, mądrzejszy to mi się należy" jest bzdurna? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 3 godziny temu, fluber napisał: No raczej duzo formy a nie tresci:) Jest i treść i forma. To zupełnie niestandardowe jak na naszych polityków. Posłuchaj polityków PO - poza słowami "jebać PiS" - w różnej konfiguracji- nic w ich wypowiedziach nie ma. Politycy PiSu z kolei za każdym razem na trudne pytanie odpowiadają, że staramy się dla suwerena, proszę zobaczyć na efekty 500+ Kreatywność i treść na poziomie 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: A to trzeba być komunistą, żeby stwierdzić że kuc-mantra "jestem bardziej pracowity, mądrzejszy to mi się należy" jest bzdurna? lol Co jest złego w tym rozumowaniu? To nie dla ludzi mądrych i pracowitych najbardziej uzasadnione są gratyfikacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi