josephnba Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Teraz, julekstep napisał: To głosując nie masz świadomości, że poza wybraniem 'ludzika do sejmu' decydujesz też m.in o edukacji publicznej, publicznej służbie zdrowia, mediach publicznych itd? Kiepsko myslałem że głosuje tylko przeciwko pisowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: myslałem że głosuje tylko przeciwko pisowi nie pykło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Teraz, julekstep napisał: nie pykło co zrobić, komuna wiecznie zywa w narodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: co zrobić, komuna wiecznie zywa w narodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 piotrowicz tez ma sie za demokratę więc i ty nie możesz sie mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 (edytowane) 23 minuty temu, josephnba napisał: piotrowicz tez ma sie za demokratę więc i ty nie możesz sie mylić To na którą partię głosowałeś? Bo z tego co widzę to zarówno na listach wyborczych KO jak i Lewicy byli członkowie PZPR. Zresztą tu znalazłem na szybko ładną rozpiskę, pokazującą że jak na standardy dużych partii w PL (nie będących nowymi tworami jak N.) to PiS wprowadza wyjątkowo mało 'komuchów' do dzisiejszej polityki: https://www.salon24.pl/u/bbudowniczy/688958,ilu-mamy-ex-pzpr-owcow-w-sejmie No ale pamiętam jak uczepiłeś się 'sałatki Pawłowicz' (gdzie 1 - masa posłów je w trakcie obrad 2 - to był news dnia na potrzeby chwili - żeby przemilczeć kwestię zeznać Bronka w sprawie WSI). Dobrze, że nie dajesz się manipulować jak sam napisałeś Edytowane 11 Listopada 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 nie pamiętam, zebym nie komentował bronkowego "nie pamietam", ale widocznie tak było skoro tak twierdzisz a propos dałeś sie złapac na trolling pokonałem mistrza!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 13 minut temu, josephnba napisał: nie pamiętam, zebym nie komentował bronkowego "nie pamietam", ale widocznie tak było skoro tak twierdzisz a propos dałeś sie złapac na trolling pokonałem mistrza!!!!!! ten temat to w 100% trolling, więc się nie liczy lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 7 godzin temu, josephnba napisał: nie wiedziałem że gdzieś było dodatkowe pytanie na kartach wyborczych im to chyba dziwki i koks załatwili , że są w stanie popierać Kurskiego i Rachonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 53 minuty temu, Koelner napisał: im to chyba dziwki i koks załatwili , że są w stanie popierać Kurskiego i Rachonia Popieranie Kurskiego i Rachonia != rozumiemnie podstaw demokracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Propaganda sukcesu kosztuje Szkoda tylko że za moją kasę propagują swoje "sukcesy" Tylko Lisa cec***e podobny poziom bezczelności "dziennikarskiej" co Kurskiego Edytowane 12 Listopada 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 41 minut temu, josephnba napisał: Propaganda sukcesu kosztuje Szkoda tylko że za moją kasę propagują swoje "sukcesy" O już nie przesadzaj, że to za twoją kasę. Z Twoich podatków to Pawłowicz nie starczało nawet na plastikowy widelec do sałatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Dobrze że z twoich starczało na małże w Brukseli jak ssales europejski cyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 2 godziny temu, julekstep napisał: Popieranie Kurskiego i Rachonia != rozumiemnie podstaw demokracji chyba w wydaniu Stalina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 18 minut temu, Koelner napisał: chyba w wydaniu Stalina KACZYZM KURŁAAA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Antonio śpiewa "póki my żyjemy" 3 godziny temu, josephnba napisał: Tylko Lisa cec***e podobny poziom bezczelności "dziennikarskiej" co Kurskiego I Olejnik i Michalik. gdzie parytety halo! A i jeszcze ten siwy z Polsatu (kiedyś, nie wiem czy teraz) Gugała chyba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 12 minut temu, Cardi napisał: Antonio śpiewa "póki my żyjemy" I Olejnik i Michalik. gdzie parytety halo! A i jeszcze ten siwy z Polsatu (kiedyś, nie wiem czy teraz) Gugała chyba? z tej 4 tylko Lis był w publicznej , niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Teraz, Koelner napisał: z tej 4 tylko Lis był w publicznej , niestety. Dlaczego niestety? Odnosiłem się do bezczelności dziennikarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 (edytowane) Biznes się kręci:) https://sklep.korwin-mikke.pl/ Edytowane 12 Listopada 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 12 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 2 godziny temu, josephnba napisał: Dobrze że z twoich starczało na małże w Brukseli jak ssales europejski cyc Ssałem europejskiego cyca, bardzo smaczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi