Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Bo napisales to I dlatego mnie pytasz czy lewacki publicysta ma konto na patronite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 14 minut temu, Cardi napisał: Nie Co ma wyrok do pomyj wylanych na tego człowieka? To samo co z drukarzem. Jest prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 26 minut temu, Cardi napisał: 30 minut temu, julekstep napisał: Tak działa poprawność polityczna. Ale o co chodzi? Państwo ją wymusza, czy też sama prasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, Tecu napisał: To samo co z drukarzem. Jest prawem. No i? 1 minutę temu, RappaR napisał: Ale o co chodzi? Państwo ją wymusza, czy też sama prasa? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: ? Czy poprawność polityczna jest wbrew wolnemu rynkowi? Czyż sam wolny rynek i media na nim działające jej same nie wprowadzają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, RappaR napisał: Czy poprawność polityczna jest wbrew wolnemu rynkowi? Czyż sam wolny rynek i media na nim działające jej same nie wprowadzają? Nie, nie wiem, możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 18 minut temu, Cardi napisał: Nie, nie wiem, możliwe. To czemu się nie cieszysz z kolejnego triumfu wolnego rynku? Raczej stój na jego straży, by jakiś PiS czy inny socjalistyczny moloch nie próbował jemu stanąć na drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, RappaR napisał: To czemu się nie cieszysz z kolejnego triumfu wolnego rynku? Raczej stój na jego straży, by jakiś PiS czy inny socjalistyczny moloch nie próbował jemu stanąć na drodze. Ale czy ja komukolwiek zabraniam być poprawnym politycznie? Stwierdziłem fakt, który zacytowałeś. A próbujesz doszukiwać się tu jakiejś ideologii w tym stwierdzeniu. Typowy RappaR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Ale czy ja komukolwiek zabraniam być poprawnym politycznie? Stwierdziłem fakt, który zacytowałeś. A próbujesz doszukiwać się tu jakiejś ideologii w tym stwierdzeniu. Typowy RappaR. Zadałeś pasywno-agresywne pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, RappaR napisał: Zadałeś pasywno-agresywne pytanie. Dobrze, że nie pasywno-agresywną pytanio-odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) czytam te wasze posty, i na myśl nasuwa mi się jedno: ależ wy musicie mieć silną psychikę. zajebiście silną. Edytowane 22 Października 2019 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 5 minut temu, Vice-kontorezerwowe napisał: czytam te wasze posty, i na myśl nasuwa mi się jedno: ależ wy musicie mieć silną psychikę. zajebiście silną. A czym tu się przejmowac? Tym, że mnie józek ma za debila, bo mam inne poglądy polityczne niż on? Dej pan spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 55 minut temu, Cardi napisał: I dlatego mnie pytasz czy lewacki publicysta ma konto na patronite? Dokladnie;) Bo patronite nie jest od zbierania na czynsz dla znanych ludzi. Niezaleznie od ich pogladow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Dokladnie;) Bo patronite nie jest od zbierania na czynsz dla znanych ludzi. Niezaleznie od ich pogladow:) Aha I jeszcze to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 6 minut temu, Cardi napisał: Aha To to nie wiem jaki ma związek z tematem:) 7 minut temu, Cardi napisał: I jeszcze to Cieszę się, że powoli zaczynasz rozumieć, do czego służy Patronite... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, fluber napisał: To to nie wiem jaki ma związek z tematem:) Cieszę się, że powoli zaczynasz rozumieć, do czego służy Patronite... To jeszcze raz 13 minut temu, fluber napisał: Dokladnie;) Bo patronite nie jest od zbierania na czynsz dla znanych ludzi. Niezaleznie od ich pogladow:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, Cardi napisał: To jeszcze raz Wciąż mam nadzieję, że nie jesteś na tyle tępy, żeby nie zrozumieć, o czym mówiłem. Dla pewności: pisząc o "czynszu" miałem na myśli zbiórkę na czynsz drogiego mieszkania Pana Stanisława. https://patronite.pl/post/2927/pieniadze-to-nie-wszystko-kiedy-nie-zakladac-patronite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Wciąż mam nadzieję, że nie jesteś na tyle tępy, żeby nie zrozumieć, o czym mówiłem. Dla pewności: pisząc o "czynszu" miałem na myśli zbiórkę na czynsz drogiego mieszkania Pana Stanisława. https://patronite.pl/post/2927/pieniadze-to-nie-wszystko-kiedy-nie-zakladac-patronite A czym się różni czynsz Stacha od czynszu Langusty na palmie a.k.a.zakonnika Adama Szustaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, Cardi napisał: A czym się różni czynsz Stacha od czynszu Langusty na palmie a.k.a.zakonnika Adama Szustaka? Ty tak na powaznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, fluber napisał: Ty tak na powaznie? No tak, poza tym skąd wiesz na co Stachu by zbierał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi