MarcusCamby Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Masakra. Po prostu komuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) 21 minut temu, MarcusCamby napisał: Masakra. Po prostu komuna. Wyszłoby, że ta prawica wcale nie jest taka zjednoczona, jak mówi nazwa koalicji, albo że wcale prawicą nie jest Tymczasem TVN i inna rzeczywistość Edytowane 26 Września 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 ahahhahahahhahahahhahahahahhaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Ciekawe (wg mnie) podsumowanie polskiej polityki zagranicznej: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25239777,polska-dyplomacja-nauczyla-sie-jezyka-trumpa-tylko-po-to-zeby.html#s=BoxOpMT Skojarzyła mi się fraza używana kiedyś przez PiS o polityce na kolanach. Ma aktualnie zastosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 6 godzin temu, Vice-kontorezerwowe napisał: @julekstep robi dziewczyna karierę. wyczytałem że ogólnie nie chciało jej się chodzić do szkoły za co ją trochę szanuję ale żeby przez to zająć się globalnym ociepleniem to trzeba mieć okropne dzieciństwo . 16 lat , piękny wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 https://wiadomosci.wp.pl/wybory-parlamentarne-2019-tego-nikt-sie-nie-spodziewal-zwrot-ws-pis-sondaz-6428645112022657a Nie spodziewałem się takiego rozkładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) Latarnik wyborczy Zgadzam się, nie zgadzam się, nie mam zdania, trochę mało tych opcji do wyboru, no ale jest jak jest Edytowane 27 Września 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 6 godzin temu, Koelner napisał: robi dziewczyna karierę. wyczytałem że ogólnie nie chciało jej się chodzić do szkoły za co ją trochę szanuję ale żeby przez to zająć się globalnym ociepleniem to trzeba mieć okropne dzieciństwo . 16 lat , piękny wiek Kurde a ja mojemu synowi mówię, że ma się uczyć a przecież On też mógłby protestować, na początek przeciwko zbyt wolnemu internetowi w Polsce i zbyt wcześnie się rozpoczynającym lekcjom jako instrumentowi zniewolenia. Przecież niszczą jego marzenia ( o spaniu do 10tej) i niszczą mu dzieciństwo ( lagi w Fortnite) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @julekstep @Tecu @josephnba Słyszałem, że się Wam powodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) @flubernie wiem czego dotyczył cały spot, choć ie domyślam Nie śmieszą i nie przekonują mnie jednak dwa zdania wyrwane że spotu Inna sprawa że KO nie zacznie szczuć Polaków na Warszawę bo Warszawa to ich przyczułek Poza tym żyło mi się dobrze przed pińcetplus i po też mam nadzieję będzie dobrze, więc do mnie to w żaden sposób nie trafia Edytowane 27 Września 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Teraz, josephnba napisał: Poza tym żyło mi się dobrze przed pińcetplus i po też mam nadzieję będzie dobrze, więc do mnie to w żaden sposób nie trafia No bo jesteś pan z Warszawy, więc Ci się dobrze żyło:) Ja nie do końca ogarniam, bo w spotach PO pluje na 500+, ale twierdzą, że jak dojdą do władzy to go nie ruszą. 17 godzin temu, MarcusCamby napisał: Masakra. Po prostu komuna. To było zaplanowane, żeby Korwin się nie dowiedział, że jest szansa wejść do Sejmu. Niestety Korwin chyba się dowiedział... Cytat Trzeba wyrżnąć te wszystkie elity, które popierają zboczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) 49 minut temu, fluber napisał: @julekstep @Tecu @josephnba Słyszałem, że się Wam powodzi:) Dziękuję, nie narzekam Ciekawa jest ta różnica między tekstem mówionym a pisanym. Może fejk?Sprawdzałeś u źródła? Edytowane 27 Września 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Godzinę temu, fluber napisał: @julekstep @Tecu @josephnba Słyszałem, że się Wam powodzi:) za kase (z podatkow) Koelnera i Cardiego baluj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @fluber też jestem z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Nie jestem PiSowcem ale niejaka Klaudia Jachira to muł pod dnem rowu mariańskiego. Skąd ta idiotka się wzięła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 6 minut temu, MarcusCamby napisał: @fluber też jestem z Warszawy No ale ostatnio narzekałeś na kasę, a Pani mówi o bogatych z Warszawy, więc Cię nie oznaczyłem;) 1 godzinę temu, Tecu napisał: Dziękuję, nie narzekam Ciekawa jest ta różnica między tekstem mówionym a pisanym. Może fejk?Sprawdzałeś u źródła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) W dniu 26.09.2019 o 15:10, quevas napisał: musiałbyś przeżyć wojnę, żeby coś zrozumieć z postawy Szymborskiej czy Miłosza wobec komunizmu ew. mieć odrobinę wyobraźni a że jednego i drugiego nawet za 10 x 500 plus kupić się nie da, skazany jesteś na to, żeby dograć ten swój kiepski mecz w strefie spadkowej ligi okręgowej A powiedz ty mi proszę jakie to traumatyczne przeżycia znajdziesz w biografiach Miłosza i Szymborskiej? Trzeba było naprawdę być cepem, żeby w 1945 roku upatrywać jakieś nadzieje z komunizmem. Owszem prawdziwe cepy, rabusie wstępowały do GL-AL bo widziały w tym szansę na karierę, a pseudointelektualiści co tam widzieli w Stalinie to już naprawdę nie wiem. Edytowane 27 Września 2019 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 24 minuty temu, MarcusCamby napisał: @fluber też jestem z Warszawy CHCIAŁBYŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 17 godzin temu, Koelner napisał: robi dziewczyna karierę. wyczytałem że ogólnie nie chciało jej się chodzić do szkoły za co ją trochę szanuję ale żeby przez to zająć się globalnym ociepleniem to trzeba mieć okropne dzieciństwo . 16 lat , piękny wiek o czym ty,kolego,piszesz. jaka kariere?! - lada moment wszyscy o niej zapomna,i slusznie,bo to osoba chora i przez swych rodzicow w iscie obrzydliwy,cyniczny sposob wykorzystywana; piekne maja te t-shirty ze scierwem 'antify'. b. eleganckie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi