Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Po co rżniesz głupa to ja nie wiem. Napisałem taki post jak poniżej 29 minut temu, Cardi napisał: Napisali, że chodzi o rok 2019 w kontekście wyborów parlamentarnych. Zatem jeżeli w tym roku są wybory, to lepiej niepopularną decyzję podjąc przed nimi czy po nich? Ale oczywiście cytując go wolałeś się do mojego pytania nie odnieść, tylko zapytać z którego roku jest notatka. Zatem zacytuję Ciebie: 10 minut temu, fluber napisał: Jak ja mam z Tobą dyskutować poważnie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 I dlatego szkoda mi Loraka, wszedł w taka sama bańkę, tylko KODowska. PiS morduje ludzi, a jak nie, to chce i planuje, ale jeszcze z tym czeka x czasu, gdzie x czasu o x czasu jest przesuwane. Takie ruchy mogą zyskać poparcie tylko w razie kryzysu i czasu innych radykalnych zmian, niestety dla nich sytuacja Polski jest stabilna i w najbliższej prognozie czasowej będzie stabilna, nieważne ile razy będą spamować CPI i Wenezuelą+. Przykre widzieć to u Loraka i jego kompletną śleposc na jakiekolwiek dane statystyczne i analizę, w sytuacji kiedy to była przecież jego broszka. jak widać emocje potrafią przysłonić absolutnie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 41 minut temu, RappaR napisał: Przykre widzieć to u Loraka i jego kompletną śleposc na jakiekolwiek dane statystyczne i analizę, w sytuacji kiedy to była przecież jego broszka. nie wszyscy ludzie mają taką mentalność , że jak jest wzrost PKB per capita to zgodzę się nawet na totalitaryzm. pesymistycznie, PiS ze swoimi działaniami wsadza nas na linii między tyranią a demokracją gdzie PO nas wprowadzała między demokracją a oligarchią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: I dlatego szkoda mi Loraka, wszedł w taka sama bańkę, tylko KODowska. PiS morduje ludzi, a jak nie, to chce i planuje, ale jeszcze z tym czeka x czasu, gdzie x czasu o x czasu jest przesuwane. Ja co chwila znajduje artykuły z cyklu " co to się nie wydarzy jak PIS dojdzie do władzy", tak jakby nie był przy niej od 4 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Ja co chwila znajduje artykuły z cyklu " co to się nie wydarzy jak PIS dojdzie do władzy", tak jakby nie był przy niej od 4 lat. ogólnie za dużo siedzisz w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 29 minut temu, Koelner napisał: ogólnie za dużo siedzisz w internecie. W internecie Twoje rady też nikogo nie interesują:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 9 minut temu, fluber napisał: W internecie Twoje rady też nikogo nie interesują:) nie ładnie się wypowiadać za innych :) rozumiem jeszcze jakbyś był Jarkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 2 godziny temu, fluber napisał: W internecie Twoje rady też nikogo nie interesują:) A gówno prawda, bo ja chętnie zastosuję jakąś radę Koelnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Fajny ten kanał, nie pamiętam kto to wrzucał na forum, ale dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 21 godzin temu, Cardi napisał: Nie, skoro ciągnik siodłowy z naczepą rozpędza się do 90km/h w 2 minuty, to bez naczepy rozpędzi się w 20 sekund Nieprawda. Bo jeśli zrzucimy go z naczepą z 200 kilometrów, to się rozpędzi szybciej. To odnośnie Twego tekstu o górce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Teraz, RappaR napisał: Nieprawda. Bo jeśli zrzucimy go z naczepą z 200 kilometrów, to się rozpędzi szybciej. To odnośnie Twego tekstu o górce. Zbierz kumpli i zrzuć, ja wezmę stoper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Zbierz kumpli i zrzuć, ja wezmę stoper A po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 1 minutę temu, RappaR napisał: A po co? Będziesz pierwszy, który zrzuci zestaw z 200km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Teraz, Cardi napisał: Będziesz pierwszy, który zrzuci zestaw z 200km I? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 1 minutę temu, RappaR napisał: I? Nie wiem, to ty o tym wspomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Nie wiem, to ty o tym wspomniałeś. Kontynuując Twoją analogię. Jak rozumiem, Ty już z kolegami spychałeś naczepę z górki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał: Kontynuując Twoją analogię. Jak rozumiem, Ty już z kolegami spychałeś naczepę z górki? nie... ze szwagrem Edytowane 26 Września 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 3 minuty temu, Cardi napisał: nie... ze szwagrem Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 3 minuty temu, RappaR napisał: Jak wrażenia? jak zwykle ze szwagrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: Nieprawda. Bo jeśli zrzucimy go z naczepą z 200 kilometrów, to się rozpędzi szybciej. To odnośnie Twego tekstu o górce. Co to w ogóle za jazda teraz z tą dziewczynką, bo od kilku dni widzę ją codziennie. Serio ludzie się nabierają na takie ustawki? i moje ulubione: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi