fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: Czy to że masz większe grono fapkolegów znaczy że masz rację? Twierdzisz że jesteś lepszy od innych? To takie (nie) pisowskie a już na pewno nie chrześcijańskie Nie twierdze ze mam racje, tylko ze jestem mniej radykalny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: O czym to miałoby świadczyć, gdyby jedni czy drudzy popierali podobnie/bardziej jednych/bardziej drugich? W demokracji tak, to się nazywa referendum W demokracji nie ma słowa o lepszych/gorszych głosach. W demokracji nie ma też miejsca na ściskanie się po jajkach żeby się komuś przypodobać 1 minutę temu, fluber napisał: Nie twierdze ze mam racje, tylko ze jestem mniej radykalny:) Nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Teraz, josephnba napisał: Nie jesteś Uzasadnij:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: W demokracji nie ma też miejsca na ściskanie się po jajkach żeby się komuś przypodobać Ależ jest, nawet w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: A co ma to wspólnego? Czy inżynier ma lepsze/gorsze wykształcenie niż mgr w dziedzinie ekonomii? Przeczytaj najpierw artykul od rappara ktory pojawil sie w jego wypowiedzi ktora zacytowalem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) 1442 strony z czego 1/3 postów to twoje wiecznie (tak, tak czasami ich krytykujesz) chwalące Partię posty 4 minuty temu, fluber napisał: Przeczytaj najpierw artykul od rappara ktory pojawil sie w jego wypowiedzi ktora zacytowalem:) Nie mam zamiaru reagować na cokolwiek napisanego przez szanownego pana przegrywa Przeczytałem o pani Monice 30letniej absolwentce która nie poradziła sobie w Warszawie na co najwyraźniej mieli wplyw jej "niewykształceni" rodzice No analiza rodem z komisji smoleńskiej Znam masę ludzi którzy z Warszawy wyjechali pomimo wykzztalcenia zawodowego, średniego i wyższego Znam też analogicznie takich którzy niezależnie od wykształcenia sobie poradzili I o czym to świadczy? Edytowane 21 Września 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 5 minut temu, Cardi napisał: O czym to miałoby świadczyć, gdyby jedni czy drudzy popierali podobnie/bardziej jednych/bardziej drugich? O tym ze cechy ktorymi charakteryzuja sie scislowcy sprzyjaja glosowaniu na jedna partie a cechy ktorymi charakteryzuja sie humanisci sprzyjaja glosowaniu na inna partie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał: Lubisz statystyki i wiesz jakie potrafię być złudne Sprawdź wiek wyborców PiSu, wyborców PO, sprawdź rozkład wykształcenia w tych rocznikach i potem przeczytaj ten artykuł. https://serwisy.gazetaprawna.pl/edukacja/artykuly/799470,wyksztalcenie-a-awans-spoleczny.html I potem poproszę Ciebie o napisanie wniosków, a nie uciekanie od odpowiedzi, co ostatnio masz zwyczaj robić. Statystyka, analiza danych, to jest chyba to co kochasz ten artykuł tylko udowadnia że syna króla zostaje księciem. nie wiem co miałoby zmienić w dyskusji. PiS w ostatnich wyborach zmiażdżył wszędzie PO ale najmniejsza przewagę właśnie miał w wykształceniu wyższym Edytowane 21 Września 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: O tym ze cechy ktorymi charakteryzuja sie scislowcy sprzyjaja glosowaniu na jedna partie a cechy ktorymi charakteryzuja sie humanisci sprzyjaja glosowaniu na inna partie A co jeżeli ludzie nie posiadający tych cech skończyliby w/w kierunki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 4 minuty temu, josephnba napisał: 1442 strony z czego 1/3 postów to twoje wiecznie (tak, tak czasami ich krytykujesz) chwalące Partię posty To nie ma nic wspolnego z teza ktora napisales plus to klamstwo. 5 minut temu, josephnba napisał: Nie mam zamiaru reagować na cokolwiek napisanego przez szanownego pana przegrywa Przeczytałem o pani Monice 30letniej absolwentce która nie poradziła sobie w Warszawie na co najwyraźniej mieli wplyw jej "niewykształceni" rodzice No analiza rodem z komisji smoleńskiej No to po cholere dopierdalasz sie do mojego komentarza ktory bezposrednio nawiazywal do artykulu ktory byl za dlugi zebys byl w stanie go przeczytac i za madry zebys byl w stanie go zrozumiec?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 6 minut temu, Cardi napisał: Ależ jest, nawet w tym momencie. Jedni to Mariusze z Ucha prezesa a inni w demokracji robią swoją robotę. Jesteś Mariuszem to sobie bądź, demokracja ci tego nie zabrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: A co jeżeli ludzie nie posiadający tych cech skończyliby w/w kierunki? Nic. Mowimy o sredniej a nie o wyjatkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: Jedni to Mariusze z Ucha prezesa a inni w demokracji robią swoją robotę. Jesteś Mariuszem to sobie bądź, demokracja ci tego nie zabrania Nie wiem o kim i o czym mówisz. Miłoby było gdybyś cytując czyjś post jednak się do niego odnosił. To podnosi poziom dyskusji. 1 minutę temu, fluber napisał: Nic. Mowimy o sredniej a nie o wyjatkach. humaniści 35 pis 30 PO scislowcy 37 PO 33 pis I co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: To nie ma nic wspolnego z teza ktora napisales plus to klamstwo. No to po cholere dopierdalasz sie do mojego komentarza ktory bezposrednio nawiazywal do artykulu ktory byl za dlugi zebys byl w stanie go przeczytac i za madry zebys byl w stanie go zrozumiec?:) Mam od tego takich lektorów jak ty i twoje kółko wzajemnej adoracji ale jeśli czytam początek takiego opartego na stereotypach naukowego bełkotu to oczekuje że ty człowiek oczytany, pedagog powinieneś równie aktywnie skrytykować sens pisania takich treści jak w wielu przypadkach atakowałes wpisy krytykujące PiS a zdarzało ci się "nie czytać dalej" Dla mnie analiza dot. pani Moniki ma tyle samo sensu co pisanie że PiS nie kupił sobie wielu głosów 500+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: humaniści 35 pis 30 PO scislowcy 37 PO 33 pis I co teraz? Teraz nic, bo to nie sa istotnie statystycznie roznice:) gdyby tak bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Teraz, fluber napisał: Teraz nic, bo to nie sa istotnie statystycznie roznice:) gdyby tak bylo. humanisci 50:25 scislowcy 25:50 co teraz? którzy są lepsi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 3 minuty temu, Cardi napisał: Nie wiem o kim i o czym mówisz. Miłoby było gdybyś cytując czyjś post jednak się do niego odnosił. To podnosi poziom dyskusji. Odnoszę się dokładnie do tego o co prosisz Napisales że właśnie w tej chwili ma miejsce przypadek ściskania się za jajka więc ci odpisałem że takie zachowanie jest typowe dla Mariusza (Błaszczak) z kabaretu ucho prezesa gdzie postać imitująca blaszczaka to bezmózgi lizus robiący za chłopca na posyłki Prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: Dla mnie analiza dot. pani Moniki ma tyle samo sensu co pisanie że PiS nie kupił sobie wielu głosów 500+ Jako pedagog moge Ci powiedziec ze jak dziecko jest za glupie zeby cos zrozumiec to mowi ze to bez sensu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Teraz, josephnba napisał: Odnoszę się dokładnie do tego o co prosisz Napisales że właśnie w tej chwili ma miejsce przypadek ściskania się za jajka więc ci odpisałem że takie zachowanie jest typowe dla Mariusza (Błaszczak) z kabaretu ucho prezesa gdzie postać imitująca blaszczaka to bezmózgi lizus robiący za chłopca na posyłki Prezesa Takie zachowanie ma miejsce w każdej kampanii wyborczej, a przecież to nieodłączna część demokracji. To w końcu jest na to miejsce w tym ustroju czy nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 4 minuty temu, Cardi napisał: humanisci 50:25 scislowcy 25:50 co teraz? którzy są lepsi? Nie wiem ktorzy sa lepsi:) nie o to przeciez chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi