fluber Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 39 minut temu, julekstep napisał: Dlaczego takie postulaty zgłaszasz tylko wobec agitatorów z jednej strony? Itp itd. Jestesmy na tym etapie ze wrzucanie filmikow z kampanii platformy jest agitacja za pisem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Bo moge:) lol:) Aaa, zabolalo ze Twoj ulubieniec byl na filmiku?:) nic nie boli , ale zaśmiecasz spamem bez komentarza, dla równowagi wkleiłbyś z dwóch stron aby dać porównanie a tak to w najprostszy sposób agitujesz . czujesz się lepiej czy chcesz nas do czegoś przekonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Teraz, Koelner napisał: nic nie boli , ale zaśmiecasz spamem bez komentarza, dla równowagi wkleiłbyś z dwóch stron aby dać porównanie a tak to w najprostszy sposób agitujesz . czujesz się lepiej czy chcesz nas do czegoś przekonać? dla równowagi możesz to zrobić Ty, jeżeli jej Ci brakuje. Nie krępuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Cardi napisał: dla równowagi możesz to zrobić Ty, jeżeli jej Ci brakuje. Nie krępuj się i będziemy się tak przerzucać filmikami z Twittera ? Nuda . dla równowagi mogę wspomnieć że Krzywonos to alkoholiczka to że pierdoli jak połamana i ma dziury to mnie w ogóle nie rusza Edytowane 20 Września 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Teraz, Koelner napisał: i będziemy się tak przerzucać filmikami z Twittera ? Nuda . dla równowagi mogę wspomnieć że Krzywonos to alkoholiczka to że pierdoli jak połamana i ma dziury to mnie w ogóle nie rusza czyli fluber obśmiewa platformę i Ty dla równowagi obśmiewasz platformę? Masz praktyki w TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Cardi napisał: czyli fluber obśmiewa platformę i Ty dla równowagi obśmiewasz platformę? Masz praktyki w TVP? raczej chce pokazać ze jestem krytyczny dla obu stron a taki fluber z PiSu robi świętych Edytowane 20 Września 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 5 minut temu, Koelner napisał: nic nie boli , ale zaśmiecasz spamem bez komentarza, dla równowagi wkleiłbyś z dwóch stron aby dać porównanie a tak to w najprostszy sposób agitujesz . czujesz się lepiej czy chcesz nas do czegoś przekonać? Nie, po prostu wypowiedź pani posłanki mnie wielce rozbawiła i chciałem, żebyś pośmiał się razem ze mną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 1 minutę temu, Koelner napisał: raczej chce pokazać ze jestem krytyczny dla obu stron a taki fluber z PiSu robi świętych vasquez miesza PiS z błotem, równowaga pełną gębą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 1 minutę temu, quevas napisał: wg nowego CBOS Lewica ma 5 % o 6% za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 5 minut temu, fluber napisał: Nie, po prostu wypowiedź pani posłanki mnie wielce rozbawiła i chciałem, żebyś pośmiał się razem ze mną:) to wrzuć coś z PiSu mnie na yt wyskakuje tylko „beka z PO”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 3 minuty temu, quevas napisał: wg nowego CBOS Lewica ma 5 % stawiam czyjeś życie na to, że PIS przed wyborami osiągnie tam ponad 50 %, a Lewica spadnie do 2-3 CBOS zawsze stał po szyję w lepkiej substancji pokornej służby interesom władzy, a za czasów PIS zaczął wykonywać głębokie przysiady Ten sondaż CBOS to chyba jedyny sondaż w tym miesiącu, w którym PIS stracił w stosunku do poprzedniego, a Platforma zyskała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 5 minut temu, Cardi napisał: vasquez miesza PiS z błotem, równowaga pełną gębą. on jest jeden ale i tak dzielny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 1 minutę temu, Koelner napisał: to wrzuć coś z PiSu mnie na yt wyskakuje tylko „beka z PO”. Może dlatego, że PIS nie jest tak żenujący jak PO?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Teraz, quevas napisał: I jedyny w którym opozycja łącznie ma aż 10 % mniej niż sam PIS CBOS robi prosty numer, publikuje tylko zdecydowanych, bo ci co głosują na PIS głosują na PIS, a ci co głosują na opozycję pewnie się jeszcze wahają, czy PO czy Lewica, w związku z czym to sztucznie zawyża wynik PIS ( a właściwie to zaniża wynik PO, bo akurat te 45% dla PIS jest bardzo prawdopodobne, co pokazuje średnia sondażowa z września) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 7 minut temu, Koelner napisał: on jest jeden ale i tak dzielny Podobnie jak fluber 6 minut temu, fluber napisał: Może dlatego, że PIS nie jest tak żenujący jak PO?:) Ale dzielnie próbuje odebrać palmę pierwszeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Teraz, quevas napisał: tak czy inaczej jest to manipulacja sondaże to manipulacja, nosz k**** vasquez po ilu latach to odkryłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 1 minutę temu, quevas napisał: tak czy inaczej jest to manipulacja Czyli inaczej "sondaż":) Warto mieć na uwadze jednak, że publikując w ten sposób, PIS dostaje w sondażu CBOS swój realny wynik. Tak samo było w wyborach do PE zresztą, kiedy wynik opozycji był zaniżony o kilka punktów procentowych, ale wynik PIS nie był tam zawyżony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Teraz, quevas napisał: pytanie, na ile ten "realny wynik" determinowany jest regularnie zaniżanymi notowaniami opozycji czy zaniżany wynik opozycji nie powinien zmobilizować elektoratu do wykopania rządzących spod koryta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 1 minutę temu, quevas napisał: czy do przerwy 0:4 po dwóch karnych z kapelusza i czerwonej kartce za drapanie się za uchem nie powinnno zmobilizować przegrywającego i osłabionego zespołu do rewelacyjnej gry ? Platforma jest osłabiona? Kto wyleciał za kartkę? Donaldinho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 3 minuty temu, quevas napisał: czy do przerwy 0:4 po dwóch karnych z kapelusza i czerwonej kartce za drapanie się za uchem nie powinnno zmobilizować przegrywającego i osłabionego zespołu do rewelacyjnej gry ? Przeciez Cardi pisal o kibicach. Gotuj sie - jeszcze miesiac i znow bedziesz mogl spiewac "nic sie nie stalo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi