fluber Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 12 minut temu, Koelner napisał: nie katuj się . to na czyim jesteś utrzymaniu ? bardzo jesteś niegrzeczny. miałem praktyki i w szkolnictwie i urzędzie miasta, nierób to mało powiedziane ;] bardziej cwaniak posiadający małe potrzeby ;] Na niczyim, pracuję i zarabiam:) Jakbyś Ty musiał siedzieć przez 30 tygodni w roku od poniedziałku do piątku z dzieciakami od 8 do 12 to byś inaczej mówił. I do tego nie mam urlopu, jak przedsiębiorcy, tylko jak jest rok szkolny to trzeba być w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Teraz, fluber napisał: Na niczyim, pracuję i zarabiam:) to kto Ci płaci ? Teraz, fluber napisał: Jakbyś Ty musiał siedzieć przez 30 tygodni w roku od poniedziałku do piątku z dzieciakami od 8 do 12 to byś inaczej mówił. I do tego nie mam urlopu, jak przedsiębiorcy, tylko jak jest rok szkolny to trzeba być w pracy. wakacje , ferie to nie urlop ? chyba jesteś pierwszą osobą , która uważa , że nauczyciele mają za mało wolnego nie neguję wyboru nauczycieli czy urzędników, podjęli taką decyzję ale niech nie oczekują , że ludzie ,którzy ich utrzymują będą chcieli zarabiać tyle ile oni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 14 minut temu, Koelner napisał: to kto Ci płaci ? No z tego co kojarzę to na podstawie Konkordatu płaci mi budżet państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 11 minut temu, fluber napisał: No z tego co kojarzę to na podstawie Konkordatu płaci mi budżet państwa. a skąd budżet państwa ma pieniądze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 2 minuty temu, Koelner napisał: a skąd budżet państwa ma pieniądze ? No jak to skąd? Drukują w NBP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 8 minut temu, fluber napisał: No jak to skąd? Drukują w NBP. dlaczego je drukują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 16 minut temu, Koelner napisał: dlaczego je drukują ? No jak to po co? Zeby mi zaplacic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Teraz, fluber napisał: No jak to po co? Zeby mi zaplacic:) a za co Ci płacą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 5 minut temu, Koelner napisał: a za co Ci płacą ? Za ciezka prace;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 W końcu wiem z kogo utrzymują się kabarety lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 36 minut temu, quevas napisał: copyright Robert Górski, Kabaret Moralnego Niepokoju Pawłowicz dziewictwa w tym wieku już nie straci, ale z homofobii zawsze może jeszcze się wyleczyć Ty już swoje dziewictwo straciłeś? W ramach tolerancji był to murzyn czy Arab? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 14 minut temu, quevas napisał: a można stracić cudze dziewictwo ? Nie wiem, ale nie o to pytałem. To jak u Ciebie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 2 godziny temu, quevas napisał: czuję się jak w konfesjonale To już wiem skąd ten uraz do Kościoła. Jednak jak widać Fluber, skala pederastii w Kościele w żaden sposób nie jest wyolbrzymiona, skoro nawet na forum mamy ofiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 23 godziny temu, MarcusCamby napisał: Nie bardzo wiem które z moich założeń było błędne, ale obawiam się, że dyskusja i tak prowadzi donikąd Nie mam zresztą nic przeciwko temu, a nawet gorąco kibicuje, by plan PiSu na Polskę się udał. Chętnie się pomylę. Nawet wciąż planuje brać udział w tym całym PPK, chociaż lekki strach jest, że tych pieniędzy odkładanych albo nigdy nie zobaczę albo będą bardzo niewiele warte. Liczę tu jeszcze na zdanie @polskignom Jaka jest według Ciebie realna inflacja, odpowiedź i Ci wyjaśnię w bardzo prosty sposób, dlaczego po prostu nie ma żadnej możliwości na to, byś miał rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 O takie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 6 minut temu, Cardi napisał: O takie coś Robisz powyżej 80 czy powyżej 90 godzin w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 17 minut temu, RappaR napisał: Robisz powyżej 80 czy powyżej 90 godzin w tygodniu? Tam jest napisane długo, czy ciężko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 5 minut temu, Cardi napisał: Tam jest napisane długo, czy ciężko? Jakie czynniki wplywaja na ciezkosc pracy Twoim zdaniem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Jakie czynniki wplywaja na ciezkosc pracy Twoim zdaniem?:) Wysiłek w nią włożony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 k**** znów gloryfikacja ciężkiej pracy lol HELOŁ 2019 JUŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi