DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) To zdjecie przejdzie do historii. https://pbs.twimg.com/media/DyEF1e7XcAAhsWs?format=jpg&name=small Edytowane 29 Stycznia 2019 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jakby PIS przegrało wybory i PO mianowało nowego prezesa, to kredyt dostaliby tak samo, jak dostali zgodę na budowę w Warszawie. To nie jest oszustwo tylko trzeźwa ocena sytuacji. Uważasz, że bank by nie zarobił na tej inwestycji? a na utrzymaniu Gazety Polskiej Codziennej ? Przecież to jasne, że chodziło o uniezależnienie PIS od dotacji z pieniędzy publicznych, która ma zostać w najbliższych latach zlikwidowana. Prowadził negocjacje dlatego, że jest prezesem partii, a ta budowa mogła przynieść partii korzyści finansowe. Tylko o czym to świadczy? Że jest dobrym prezesem partii, który dba o jej interesy. dobrym prezesem jak Ojciec Rydzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dibra. Koniec na dziś. Lis na tt szaleje: "Jeżeli uważasz, że na tych nagraniach nic nadzwyczajnego nie ma, to znaczy, że nie musisz jechać na Wschód. Już tam jesteś i masz go w sobie." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 dobrym prezesem jak Ojciec Rydzyk Porownanie kogos "biznesowo" do Rydzyka to mega props. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dibra. Koniec na dziś. Lis na tt szaleje: "Jeżeli uważasz, że na tych nagraniach nic nadzwyczajnego nie ma, to znaczy, że nie musisz jechać na Wschód. Już tam jesteś i masz go w sobie." W sumie biorąc pod uwagę jakie cyrki sie na zachodzie dzieją, to w sumie jakiś komplement ze strony Lisa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Porownanie kogos "biznesowo" do Rydzyka to mega props. widać , że nie czytałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Najlepsza odpowiedź na twitta Lisa: https://twitter.com/RobertPurtak/status/1090144587899912193 Kurtyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) widać , że nie czytałeś No nie polecialem z rana do kiosku. Przepraszam Edytowane 29 Stycznia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 No nie polecialem z rana do kiosku. Przepraszam nie ma za co , w Macu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 a na utrzymaniu Gazety Polskiej Codziennej ? Po wycieku tych tasm zapewne nie:) Dibra. Koniec na dziś. Lis na tt szaleje: "Jeżeli uważasz, że na tych nagraniach nic nadzwyczajnego nie ma, to znaczy, że nie musisz jechać na Wschód. Już tam jesteś i masz go w sobie." Ja jestem dumny ze swoich wschodnich korzeni wiec to dla mnie nawet komplement dobrym prezesem jak Ojciec Rydzyk Trudno nie oceniac tych dzialan pozytywnie. Partia ktora sama sie utrzymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ale ogólnie z dużej chmury mały deszcz, można tylko przyczepić do tego że Jarek wszystko załatwia więc nie jest ym nieskazitelnym dziadkiem z kotem Btw. Wyborcze i inne smieci przez lata buduja obraz nieporadnego starszego pana z kotem bez zony i dzieci ktory jest niezaradny zyciowo i nie potrafi zrobic sobie zakupow a teraz triumfalnie pokazuja jak kaczynski przedstawial nam przez lata klamliwy obraz bo tak naprawde ma leb na karku. Ja juz nie wiem czy te media same uwierzyly ze to jest skandal czy to wczorajsze grzanie to juz akt rozpaczy i szukanie afery tam gdzie jej nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ja juz nie wiem czy te media same uwierzyly ze to jest skandal czy to wczorajsze grzanie to juz akt rozpaczy i szukanie afery tam gdzie jej nie ma. ale to jest afera, tylko dla mnie małego kalibru. prezes partii za pomocą państwowego banku daje gwarancję kredytu dla swojej spółki i austriackiego bizensmana jeśli zostaną wygrane wybory. a Ty nie widzisz w tym nic złego tylko chwalisz prezesa jaki jest zaradny bo nie będzie musiał załatwiać kasy przez budżet tylko okrężną drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ale to jest afera, tylko dla mnie małego kalibru. prezes partii za pomocą państwowego banku daje gwarancję kredytu dla swojej spółki i austriackiego bizensmana jeśli zostaną wygrane wybory. a Ty nie widzisz w tym nic złego tylko chwalisz prezesa jaki jest zaradny bo nie będzie musiał załatwiać kasy przez budżet tylko okrężną drogą A aferą nie jest to, że nielegalnie PO blokuje inwestycje w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) A aferą nie jest to, że nielegalnie PO blokuje inwestycje w Warszawie? aferą jest to że został podsłuchany ;] w Gdańsku kandyduje Grzegorz Braun i "Gdańsk to nie Palermo" , Pirat z Długiej (to ta główna ulica w Gdańsku Głównym ) , na kogo głosować ? Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 ale to jest afera, tylko dla mnie małego kalibru. prezes partii za pomocą państwowego banku daje gwarancję kredytu dla swojej spółki i austriackiego bizensmana jeśli zostaną wygrane wybory. Czy gdyby wlascicielem tych gruntow pod budowe biurowca byla nie spolka srebrna tylko np spolka złota to by nie dostala kredytu od banku na budowe biurowca w tamtym miejscu? Kazdy bank by udzielil kredytu takiej spolce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Czy gdyby wlascicielem tych gruntow pod budowe biurowca byla nie spolka srebrna tylko np spolka złota to by nie dostala kredytu od banku na budowe biurowca w tamtym miejscu? Kazdy bank by udzielil kredytu takiej spolce przeczytaj jeszcze raz, czy przypadkiem nie zasugerowales ze spotykanie sie ich (podobno 16) nie mialo sensu i umiejszyles jeszcze przed chwila zaradna pozycje Prezesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 przeczytaj jeszcze raz, czy przypadkiem nie zasugerowales ze spotykanie sie ich (podobno 16) nie mialo sensu i umiejszyles jeszcze przed chwila zaradna pozycje Prezesa? Spotkania byly przeciez z wykonawca projektu a nie z bankiem w sprawie kredytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Spotkania byly przeciez z wykonawca projektu a nie z bankiem w sprawie kredytu prowadzisz wojnę hybrydową czy z nudów ? przecież doszliśmy do sedna. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 prowadzisz wojnę hybrydową czy z nudów ? przecież doszliśmy do sedna. Myślę, że jak zwykle doszliśmy do momentu, w którym nikt nie rozumie o co Ci chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi