Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.04.2017 o 18:23, fluber napisał(a):

To rozumiem, ale to co Buntownik pisze w autobiografii to mi się w głowie nie mieści. "Pomimo znalezienia się pod medialnym pręgierzem, wbrew całej machinie opresji populistycznego reżimu w Polsce, na przekór oportunistom i uzurpatorom Buntownik nie pozwolił się złamać" WTF?! Jak można tak pisać o sobie?

Mi sie bardziej podobal motyw ze wszyscy chcieli go spotkac. Oszolom.

Ale pewnie z 5% ludzi wierzy w taka opcje biednego pokrzywdzonego. Zaraz bedzie ze przez plot tez skakal.

Mitoman ktory wyczul ze moze z 10tys kupi taka ksiazke i latwy hajs przytuli a poza tym bedzie mogl o sobie mowic per pisarz

W dniu 18.04.2017 o 18:25, blackmagic napisał(a):

Ale pewnie z 5% ludzi wierzy w taka opcje biednego pokrzywdzonego. Zaraz bedzie ze przez plot tez skakal.

Mitoman ktory wyczul ze moze z 10tys kupi taka ksiazke i latwy hajs przytuli a poza tym bedzie mogl o sobie mowic per pisarz

Raczej per Pisarz... 

W dniu 18.04.2017 o 18:46, josephnba napisał(a):

Co wy się dziwicie skoro nawet kardashianka wydała swoją fotoautobiografie

No widzisz, ja się dziwię, bo fakt, że nawet w zaciekłym antypisowcu twórczość literacka niedawnego/niedoszłego lidera opozycji w Polsce w pierwszym momencie kojarzy się z fotoautobiografią Kardashianki. Tylko potwierdzasz swoim porównaniem, z jakim gównem to wszystko się kojarzy :nevreness: Ja jednak oczekiwałem pewnego poziomu od Pana Kijowskiego, a jeśli chodzi o rozmiar ego idzie z Wałęsą łeb w łeb.

Chociaż Wałęsa jest w innej lidze:

https://twitter.com/Cenckiewicz/status/854285973810814976

W dniu 18.04.2017 o 18:25, blackmagic napisał(a):

Oj tam, wpis Wałęsy na fb z niedzieli to podobny poziom... rok 1970, fragment: "Wielotysięczny tłum wyrusza ze Stoczni na miasto oczywiście ja na czele."

Tacy ludzie po prostu sami sobie wmówili niektóre rzeczy. 

W dniu 18.04.2017 o 21:45, blackmagic napisał(a):

Jasne. Tylko ze jeszcze Wałęsa jest faktycznie symbolem czegos ale na starosc sie osmiesza. A ten balwan to jest tylko symbolem osmieszania

e tam , Cenckiewicz jest takim baranem jakim jest Wałęsa . Lechu urwał się UBe-cji bo poszedł pod wywiad wojskowy

W dniu 19.04.2017 o 08:46, wygnaniec napisał(a):

kto na powitaniu donalda? joseph jestes tam?

Trzeba zobaczyć, wyborcza robi relację na żywo:

http://wyborcza.pl/7,154385,21656587,donald-tusk-na-warszawskim-dworcu-na-zywo.html

Myślałem, że Tusk jest w końcu o coś oskarżony, a prokuratura go wezwała tylko na świadka.

W dniu 19.04.2017 o 08:52, fluber napisał(a):

Trzeba zobaczyć, wyborcza robi relację na żywo:

http://wyborcza.pl/7,154385,21656587,donald-tusk-na-warszawskim-dworcu-na-zywo.html

Myślałem, że Tusk jest w końcu o coś oskarżony, a prokuratura go wezwała tylko na świadka.

w końcu ? :D

W dniu 19.04.2017 o 21:16, Luki napisał(a):

Polecam zobaczyć dziś w faktach reportaż Płuski o reformie podatkowej o której mówiłem kilka stron wcześniej. Zero omówienia założeń, zero argumentów merytorycznych, czysta propagnada poparta wypowiedziami kilku desperatów-krzykaczy. Well done.

http://msp.money.pl/wiadomosci/podatki/artykul/podatek-przychodowy-rzad-pis-adam-abramowicz,160,0,2302880.html

o to chodzi?

PIS-owi zalezy na wciągnięciu w śledztwo smoleńskie europejskich i amerykańskich fachowców od latania.

Pojawiła się opinia europejskich:

"To, że rząd polski publicznie wygłasza takie brednie, podkreśla tylko spostrzeżenie, że to rząd odmawia, wstydliwie odmawia, uznania i zaakceptowania szeregu solidnych dowodów, które przypominają, że katastrofa wydarzyła się z powodu fatalnych umiejętności lotniczych jego własnego personelu."

http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=22033&q=flight

Macron i LePen najprawdopodobniej w 2 turze.

W 2 turze LePen nie ma żadnych szans z Macronem, chyba, że muzułmanie włączą się w jej kampanię wyborczą.

Dziwne, że według wszystkich sondaży od 2 miesięcy Macron jest na 1 miejscu, według wszystkich sondaży po wyborczych Macron jest na 1 miejscu, a według MSW Francji po przeliczeniu 20 milionów głosów ( to chyba koło połowy oddanych?), LePen wyprzedza Macrona o ponad 2 punktu procentowe. Mam nadzieję, że to wynika z tego, że tam gdzie szybciej liczy się głosy LePen ma większe poparcie, bo sondażownie inaczej znowu się skompromitują.

Gdyby LePen trafiła do drugiej tury z Melenchonem to bym się chyba popłakał ze śmiechu. W sumie LePen dostała we Francji mniej więcej tyle samo głosów co Kukiz u nas, więc to nie jest jakiś szokujący rezultat. Po prostu stawka była bardzo wyrównana.

Edytowane przez fluber

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.