blackmagic Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 To rozumiem, ale to co Buntownik pisze w autobiografii to mi się w głowie nie mieści. "Pomimo znalezienia się pod medialnym pręgierzem, wbrew całej machinie opresji populistycznego reżimu w Polsce, na przekór oportunistom i uzurpatorom Buntownik nie pozwolił się złamać" WTF?! Jak można tak pisać o sobie? Mi sie bardziej podobal motyw ze wszyscy chcieli go spotkac. Oszolom. Ale pewnie z 5% ludzi wierzy w taka opcje biednego pokrzywdzonego. Zaraz bedzie ze przez plot tez skakal. Mitoman ktory wyczul ze moze z 10tys kupi taka ksiazke i latwy hajs przytuli a poza tym bedzie mogl o sobie mowic per pisarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mi sie bardziej podobal motyw ze wszyscy chcieli go spotkac. Oszolom. Ale pewnie z 5% ludzi wierzy w taka opcje biednego pokrzywdzonego. Zaraz bedzie ze przez plot tez skakal. Mitoman ktory wyczul ze moze z 10tys kupi taka ksiazke i latwy hajs przytuli a poza tym bedzie mogl o sobie mowic per pisarz Raczej per Pisarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Co wy się dziwicie skoro nawet kardashianka wydała swoją fotoautobiografie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Co wy się dziwicie skoro nawet kardashianka wydała swoją fotoautobiografie No widzisz, ja się dziwię, bo fakt, że nawet w zaciekłym antypisowcu twórczość literacka niedawnego/niedoszłego lidera opozycji w Polsce w pierwszym momencie kojarzy się z fotoautobiografią Kardashianki. Tylko potwierdzasz swoim porównaniem, z jakim gównem to wszystko się kojarzy Ja jednak oczekiwałem pewnego poziomu od Pana Kijowskiego, a jeśli chodzi o rozmiar ego idzie z Wałęsą łeb w łeb. Chociaż Wałęsa jest w innej lidze: https://twitter.com/Cenckiewicz/status/854285973810814976 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Mi sie bardziej podobal motyw ze wszyscy chcieli go spotkac. Oszolom. Oj tam, wpis Wałęsy na fb z niedzieli to podobny poziom... rok 1970, fragment: "Wielotysięczny tłum wyrusza ze Stoczni na miasto oczywiście ja na czele." Tacy ludzie po prostu sami sobie wmówili niektóre rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jasne. Tylko ze jeszcze Wałęsa jest faktycznie symbolem czegos ale na starosc sie osmiesza. A ten balwan to jest tylko symbolem osmieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jasne. Tylko ze jeszcze Wałęsa jest faktycznie symbolem czegos ale na starosc sie osmiesza. A ten balwan to jest tylko symbolem osmieszania e tam , Cenckiewicz jest takim baranem jakim jest Wałęsa . Lechu urwał się UBe-cji bo poszedł pod wywiad wojskowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 e tam , Cenckiewicz jest takim baranem jakim jest Wałęsa . Lechu urwał się UBe-cji bo poszedł pod wywiad wojskowy Ale ja sie z tym nie kloce tylko wyszlismy od kijowskiego aka buntownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 kto na powitaniu donalda? joseph jestes tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 kto na powitaniu donalda? joseph jestes tam? Trzeba zobaczyć, wyborcza robi relację na żywo: http://wyborcza.pl/7,154385,21656587,donald-tusk-na-warszawskim-dworcu-na-zywo.html Myślałem, że Tusk jest w końcu o coś oskarżony, a prokuratura go wezwała tylko na świadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Trzeba zobaczyć, wyborcza robi relację na żywo: http://wyborcza.pl/7,154385,21656587,donald-tusk-na-warszawskim-dworcu-na-zywo.html Myślałem, że Tusk jest w końcu o coś oskarżony, a prokuratura go wezwała tylko na świadka. w końcu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Polecam zobaczyć dziś w faktach reportaż Płuski o reformie podatkowej o której mówiłem kilka stron wcześniej. Zero omówienia założeń, zero argumentów merytorycznych, czysta propagnada poparta wypowiedziami kilku desperatów-krzykaczy. Well done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 dowcip na dobranoc pis sprowadzi do Polski nie tylko wrak, ale i Putina w kajdankach! a wy z wybiórczej się smiejecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Polecam zobaczyć dziś w faktach reportaż Płuski o reformie podatkowej o której mówiłem kilka stron wcześniej. Zero omówienia założeń, zero argumentów merytorycznych, czysta propagnada poparta wypowiedziami kilku desperatów-krzykaczy. Well done. http://msp.money.pl/wiadomosci/podatki/artykul/podatek-przychodowy-rzad-pis-adam-abramowicz,160,0,2302880.html o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 http://msp.money.pl/wiadomosci/podatki/artykul/podatek-przychodowy-rzad-pis-adam-abramowicz,160,0,2302880.html o to chodzi? Yup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Dane GUS znowu szaleja. Strach sie bac co sie w tej Polsce dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 PIS-owi zalezy na wciągnięciu w śledztwo smoleńskie europejskich i amerykańskich fachowców od latania. Pojawiła się opinia europejskich: "To, że rząd polski publicznie wygłasza takie brednie, podkreśla tylko spostrzeżenie, że to rząd odmawia, wstydliwie odmawia, uznania i zaakceptowania szeregu solidnych dowodów, które przypominają, że katastrofa wydarzyła się z powodu fatalnych umiejętności lotniczych jego własnego personelu." http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=22033&q=flight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Macron i LePen najprawdopodobniej w 2 turze. W 2 turze LePen nie ma żadnych szans z Macronem, chyba, że muzułmanie włączą się w jej kampanię wyborczą. Dziwne, że według wszystkich sondaży od 2 miesięcy Macron jest na 1 miejscu, według wszystkich sondaży po wyborczych Macron jest na 1 miejscu, a według MSW Francji po przeliczeniu 20 milionów głosów ( to chyba koło połowy oddanych?), LePen wyprzedza Macrona o ponad 2 punktu procentowe. Mam nadzieję, że to wynika z tego, że tam gdzie szybciej liczy się głosy LePen ma większe poparcie, bo sondażownie inaczej znowu się skompromitują. Gdyby LePen trafiła do drugiej tury z Melenchonem to bym się chyba popłakał ze śmiechu. W sumie LePen dostała we Francji mniej więcej tyle samo głosów co Kukiz u nas, więc to nie jest jakiś szokujący rezultat. Po prostu stawka była bardzo wyrównana. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 sondażownie inaczej znowu się skompromitują. Macron jednak o ponad 2% przed Le Pen, więc wyniki sondażowni były w porządku. 80% frekwencja robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi