RappaR Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Tak z ciekawości, czy jeśli rzucę hasłem przeciętny Polak jest debilem, to czy któryś z was poczuje się urażony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Tak z ciekawości, czy jeśli rzucę hasłem przeciętny Polak jest debilem, to czy któryś z was poczuje się urażony? a kim Ty w ogóle k**** jesteś pajacu żeby mieć czelność do oceniania innych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Tak z ciekawości, czy jeśli rzucę hasłem przeciętny Polak jest debilem, to czy któryś z was poczuje się urażony? przecież takie hasła już padały (blackmagic ostatnio) ba! skasowana została moja odpowiedź do tego (poczułem się urażony - bo nie uważam się za nikogo specjalnego) a nie post źródłowy w którym obrażana była spora zapewne część użytkowników forum. Tak więc patrząc na działania moderatorów (tzn obstawiam jednego konkretnego) w tym względzie wydaje się, że śmiało możesz to pisać (nie oglądając się na urażenie kogokolwiek) Edytowane 5 Lutego 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Od dłuższego czasu sie zastanawiam i musze zapytać czemu masz Reevsa na avku? Pamietam ze w nba live 98 chyba miał jakoś koło 89 na liczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Tak z ciekawości, czy jeśli rzucę hasłem przeciętny Polak jest debilem, to czy któryś z was poczuje się urażony? http://akphoto1.ask.fm/654/387/537/2390003031-1rcd8q3-4cns522c6oa67f/original/boexd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Od dłuższego czasu sie zastanawiam i musze zapytać czemu masz Reevsa na avku? Pamietam ze w nba live 98 chyba miał jakoś koło 89 na liczniku Jakoś mi się dobrze kojarzy - mniej więcej jak zaczeliśmy nba lukać trochę z kolegami (jeszcze w podstawówce) to była z niego beka. Na klasowym rynku karta z nim była warta tyle co karta MJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Po obejrzeniu dzisiejszych Wiadomości stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że udało im się dociągnąć do poziomu Faktów. Brawo Jacek, PO nic was nie nauczyła. Jedni naparzają 10 sierotami, drudzy demontażem 500+. Chciałbym móc obejrzeć obiektywny serwis informacyjny i nie ma gdzie. Edytowane 5 Lutego 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) takich teorii po kazdym wypadku mozna stworzyć od cholery, mamy nawet w tym dziale topick o takich "faktach i mitach"... poziom Faktów? Ja tam widze od roku poziom trwam i republiki Edytowane 5 Lutego 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Po obejrzeniu dzisiejszych Wiadomości stwierdzam z pełną odpowiedzialnością, że udało im się dociągnąć do poziomu Faktów. Brawo Jacek, PO nic was nie nauczyła. Jedni naparzają 10 sierotami, drudzy demontażem 500+. Chciałbym móc obejrzeć obiektywny serwis informacyjny i nie ma gdzie. flub - jakiś kryzys? drugi antypisowy post z rzędu! damn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) poziom Faktów? Ja tam widze od roku poziom trwam i republiki Bo mylisz poziom z punktem widzenia. TVP i TVN w takim samym stopniu manipulują informacjami. flub - jakiś kryzys? drugi antypisowy post z rzędu! damn! Utarło się mylne przekonanie, że jestem fanatykiem i stąd Twoje zdziwienie. Jeszcze pół roku temu TVP była obiektywna ze wskazaniem na propisowska, a teraz jest już tylko propisowska, niestety. Poza tym pisowskim posłom w TVP włącza się "arogancja władzy", co było głównym powodem odsunięcie od władzy PO. To co ostatnio się dzieje w walce pomiędzy PIS i PO, to już jest jednak ponad moje siły. Liberalni wałkują temat 10 sierot z Aleppo, których rzekomo nie chce przyjąć rząd, choć po pierwsze to nie jest 10 sierot, tylko 10 rodzin uchodźców, których PIS nie chciał/nie chce/nie będzie chciał przyjmować. Karnowski daje wywiad, w którym mówi o tych sierotach, a potem mówi, że przyjadą one z opiekunami prawnymi i MATKAMI. Od 15 lat miasto Karnowskiego przyjęło 4 rodziny uchodźców, bodajże jedną z Rumunii, jedną z Ukrainy i dwie z Kazachstanu. Wyłącznie repatriantów. TVP z kolei lansuje hasło demontaż 500+, po dzisiejszym wywiadzie Schetyny. Słowo demontaż jasno sugeruje intencje i jest to manipulacja równie paskudna, jak ta z 10 sierotami. Wypowiedź Schetyny była cytowana w wiadomościach 5 razy przez prowadzącego za każdym razem z hasłem "demontaż 500+". Widać rękę Kurskiego. Oczywiście zaprzyjaźnione portale podtrzymują narrację "demontażu 500+". Schetyna z kolei tym wywiadem robi świetną robotę polityczną, kosztem Polek i Polaków. "Wiem, że od 500+ nie ma odwrotu, ale mamy lepszy wariant. Musimy uruchomić program na pierwsze dziecko. Pomoc na następne dzieci powinna być inaczej skonstruowana" Krótka wypowiedź, a ile można z niej wyczytać. 500+ nie jest niczym stałym, w każdej chwili możemy to zmienić. Szczególnie zadbamy o pierwsze dzieci ( halo, wyborcy PO, damy wam kasę na prywatny angielski i lekcje golfa). Nie będziemy finansować patologii (halo, wyborcy PO jesteście elitą, patole nie będą was okradać z waszych pieniędzy). 3 pieczenie upieczone przy jednym ogniu, ale takie wypowiedzi mogą z łatwością wstrzymać przyrost urodzeń, który pod koniec tego roku był wręcz fenomenalny, a wszystko to dla celów politycznych. Właściwie w każdym newsie jednej i drugiej strony jest mnóstwo manipulacji i do każdej można napisać komentarz. Joseph, np. Ty ostatnio powtarzasz manipulację TVN-owską o generale trzymającym parasol nad Macierewiczem, choć facet nie był generałem i trzymał parasol nad wszystkimi przemawiającymi tego dnia, bo rozpętała się ulewa i taki dostał rozkaz od dowódcy. Wycięto z tego jedno zdjęcie i opowiadano, jak Misiewicz traktuje generałów. Kolejny przykład dzisiaj z TVP. Opinia profesora Chmaja, że nie można odbierać wojskowym z PRL emerytur, bo PRL nie było państwem totalitarnym i cała seria migawek na zmianą grudnia 70 i Chmaja w towarzystwie Schetyny. Ordynarne metody propagandowe. Edytowane 5 Lutego 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 poziom jest taki sam, niestety nie można skupić sie na jednej stacji bo jak zauwazyłes "punkt widzenia" jst tu znaczacy A przyznam szczerze, ze czasem brak mi sił i cierpliwości żeby ogladać dwa trzy dzienniki tak naprawde to mało kiedy mam na to czas i chęci, dlatego tez ograniczam sie do info z netu, szybciej znajduje interesujace mnie informacje, które z kolei najczęściej słysze w radiu i później weryfikuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 poziom jest taki sam, niestety nie można skupić sie na jednej stacji bo jak zauwazyłes "punkt widzenia" jst tu znaczacy A przyznam szczerze, ze czasem brak mi sił i cierpliwości żeby ogladać dwa trzy dzienniki tak naprawde to mało kiedy mam na to czas i chęci, dlatego tez ograniczam sie do info z netu, szybciej znajduje interesujace mnie informacje, które z kolei najczęściej słysze w radiu i później weryfikuję Nie jesteś w stanie wszystkiego zweryfikować, tak jak niedawno powtarzałeś tu manipulację o generale trzymającym parasol nad Misiewiczem. A internet to taka sama kopalnia szamba. Ja się staram jakoś ogarniać śledząc na twitterze dziennikarzy z wszystkich stron konfliktu, bo inaczej się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 TVP zaorać i nie będzie problemu. PO miała to zrobić, teraz mają za swoje i dobrze im tak Nie robi na mnie wrażenia przekaz, bo nie oglądam, a gdybym oglądał to niczego innego bym nie oczekiwał. Prawdziwe sqfysyństwo to zmuszać ludzi do płacenia abonamentu. Żadna władza z tej tuby propagandowej niestety nie zrezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 TVP zaorać i nie będzie problemu. PO miała to zrobić, teraz mają za swoje i dobrze im tak Nie robi na mnie wrażenia przekaz, bo nie oglądam, a gdybym oglądał to niczego innego bym nie oczekiwał. Prawdziwe sqfysyństwo to zmuszać ludzi do płacenia abonamentu. Żadna władza z tej tuby propagandowej niestety nie zrezygnuje. Każde zrobienie z TVP tuby propagandowej kończy się tak samo, ale jakoś nikt nie wyciąga wniosków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nie jesteś w stanie wszystkiego zweryfikować, tak jak niedawno powtarzałeś tu manipulację o generale trzymającym parasol nad Misiewiczem. A internet to taka sama kopalnia szamba. Ja się staram jakoś ogarniać śledząc na twitterze dziennikarzy z wszystkich stron konfliktu, bo inaczej się nie da. nie o generale, a o kapitanie Polskiej Armii, i to nie jest propaganda, tylko zdjęcie, które widziałem https://www.wprost.pl/kraj/10040791/General-Koziej-Bylem-zalamany-widzac-jak-zolnierz-trzyma-parasol-nad-Misiewiczem.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 nie o generale, a o kapitanie Polskiej Armii, i to nie jest propaganda, tylko zdjęcie, które widziałem https://www.wprost.pl/kraj/10040791/General-Koziej-Bylem-zalamany-widzac-jak-zolnierz-trzyma-parasol-nad-Misiewiczem.html No to Ci tłumaczę, że ten kapitan trzymał parasol nad wszystkimi przemawiającymi, bo mównica nie była osłonięta, a zaczęło lać. Zdjęcie i komentarze wyraźnie sugerują, że Misiewicz jest traktowany ze specjalnymi względami i to jest manipulacja. Podobnie, jak zdjęcie siedzącego Kaczyńskiego, gdy wszyscy biją mu brawo podczas gali w sieci. Tak samo TVP dzisiaj puszczała na zmianę grudzień 70 i Profesora Chmaja ze Schetyną mówiąc, ze ten nie uważa PRL za państwo totalitarne. Wszystkie materiały były prawdziwe, ale kontekst, w którym ich użyto to właśnie manipulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mam wrażenie, że każda władza u nas ulega przeświadczeniu, że może wszystko i będzie rządzić już zawsze. Stąd chyba nikt nie rusza TVP. Szkoda, że ludzie nie wywierają nacisku by abonament zaorać. PiS jest koszmarnie cyniczny i krótkowzroczny. Przykładowo, jeżeli przejdzie wyznaczanie rektorów uczelni z politycznego nadania, to przez jakiś czas Kaczor będzie miał chorą uciechę. I co, jak kiedyś przyjdą do władzy inni to zmienią zasadę? Czy wykorzystają, tak jak teraz TVP? A co do cynizmu, z powodu działań kuratora w kuj-pomie dosłownie mi szczęka opadła. Takiej bezczelności się nie spodziewałem w relacjach ze szkołami i o niczym takim nie słyszałem w wykonaniu żadnego jego poprzednika. Styl mają tragiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A co do cynizmu, z powodu działań kuratora w kuj-pomie dosłownie mi szczęka opadła. Takiej bezczelności się nie spodziewałem w relacjach ze szkołami i o niczym takim nie słyszałem w wykonaniu żadnego jego poprzednika. Styl mają tragiczny. Rozwinąłbyś o co chodzi bo ja nie w temacie, a ciekawi mnie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Mam wrażenie, że każda władza u nas ulega przeświadczeniu, że może wszystko i będzie rządzić już zawsze. Stąd chyba nikt nie rusza TVP. Szkoda, że ludzie nie wywierają nacisku by abonament zaorać. PiS jest koszmarnie cyniczny i krótkowzroczny. Przykładowo, jeżeli przejdzie wyznaczanie rektorów uczelni z politycznego nadania, to przez jakiś czas Kaczor będzie miał chorą uciechę. I co, jak kiedyś przyjdą do władzy inni to zmienią zasadę? Czy wykorzystają, tak jak teraz TVP? A co do cynizmu, z powodu działań kuratora w kuj-pomie dosłownie mi szczęka opadła. Takiej bezczelności się nie spodziewałem w relacjach ze szkołami i o niczym takim nie słyszałem w wykonaniu żadnego jego poprzednika. Styl mają tragiczny. Andy są gdzieś jakieś dokumenty w sprawie tych rektorów, bo mi się naprawdę nie chce w to wierzyć. Mimo całej niechęci do tych propagand z TVP i abonamentu, to szczerze, zastanawiam się, czy włożenie mediów wyłącznie w prywatne ręce nie jest jeszcze bardziej niebezpieczne i szkoda by mi było tych wszystkich telewizji regionalnych, które prawdopodobnie przestałyby wtedy istnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi