Luki Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) http://www.rp.pl/Polityka/160719836-Kijowski-Przeciwnicy-rzadu-sa-zastraszani.html Świrowanie wchodzi na wyższy bieg. Naprawdę, aż żal czytać. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 http://www.rp.pl/Polityka/160719836-Kijowski-Przeciwnicy-rzadu-sa-zastraszani.html Świrowanie wchodzi na wyższy bieg. Naprawdę, aż żal czytać. Kijowski i tak chowa się przy Krecie http://www.pudelek.pl/artykul/95074/jaroslaw_kret_o_zwolnieniu_z_tvp_to_przypomina_mi_bolszewizm_kto_przeciwko_nam_to_trzeba_go_wyrznac_do_trzeciego_pokolenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Kijowski i tak chowa się przy Krecie http://www.pudelek.pl/artykul/95074/jaroslaw_kret_o_zwolnieniu_z_tvp_to_przypomina_mi_bolszewizm_kto_przeciwko_nam_to_trzeba_go_wyrznac_do_trzeciego_pokolenia/ Takich jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Stracili pracę, trzeba szukać nowej, jest wyraźnie naruszony interes. Kijowski i jemu podobni? Przerasta to moje możliwości umysłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To są w ogóle jaja, że w obliczy prestiżowych wydarzeń u nas robi się małą politykę. Szczyt NATO a ci składają wniosek o odwołanie ministra obrony akurat w tej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Takich jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Stracili pracę, trzeba szukać nowej, jest wyraźnie naruszony interes. Kijowski i jemu podobni? Przerasta to moje możliwości umysłowe. Kijowski i jemu podobni też mają swoje interesy w tym, co robią. Kretowi nie przeszkadzało, jak zaczął się umawiać z Tadlą i zrobili go gwiazdą pogody w TVP, więc teraz też nie powinno mu nic przeszkadzać. To są w ogóle jaja, że w obliczy prestiżowych wydarzeń u nas robi się małą politykę. Szczyt NATO a ci składają wniosek o odwołanie ministra obrony akurat w tej chwili. Szczyt NATO, ogromne wydarzenie, duży sukces, który zawdzięczamy zresztą tak samo Kaczyńskiemu, Dudzie i Macierewiczowi, jak i Komorowskiemu i Siemoniakowi, czego obie strony wzajemnie nie chcą przyznać. A poza TVPIS najważniejszym wydarzeniem była krytyka TK przez Obamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Kijowski i jemu podobni też mają swoje interesy w tym, co robią. Kretowi nie przeszkadzało, jak zaczął się umawiać z Tadlą i zrobili go gwiazdą pogody w TVP, więc teraz też nie powinno mu nic przeszkadzać. Szczyt NATO, ogromne wydarzenie, duży sukces, który zawdzięczamy zresztą tak samo Kaczyńskiemu, Dudzie i Macierewiczowi, jak i Komorowskiemu i Siemoniakowi, czego obie strony wzajemnie nie chcą przyznać. A poza TVPIS najważniejszym wydarzeniem była krytyka TK przez Obamę. Ci którzy za nimi stoją i cały cyrk finansują - tak. Problem w tym, że tam jest bardzo wielu ludzie, którzy naprawdę wierzą w to, że cały ruch jest w obronie demokracji, a oni są patriotami walczącymi o dobro ojczyzny. Wiem bo znam takich ludzi. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ci którzy za nimi stoją i cały cyrk finansują - tak. Problem w tym, że tam jest bardzo wielu ludzie, którzy naprawdę wierzą w to, że cały ruch jest w obronie demokracji, a oni są patriotami walczącymi o dobro ojczyzny. Wiem bo znam takich ludzi. Oczywiście, że są tacy ludzie, ale nie odgrywają w tym ruchu pierwszoplanowych ról, tylko zajmują się pozytywistyczną praca u podstaw. Również znam takich ludzi, którzy popierają ten ruch, nawet wśród "lewicowych" duchownych. Podejrzewam, że poza Frasyniukiem, wśród wierchuszki występują tylko osoby, które nie działają w ruchu z powodu szczytnych idei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A tutaj widać jak działa PiSipodatek w praktyce xD http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/media-expert-rejestruje-prawie-300-nowych-spolek,660321.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A tutaj widać jak działa PiSipodatek w praktyce xD http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/media-expert-rejestruje-prawie-300-nowych-spolek,660321.html Ciekawe, myślałem że Mediaexpert już dawno pracuje na takiej samej zasadzie, jak mediamarkt i saturn. Nie doszukiwałbym się tu jakiejś sensacji. I tak zapłacą i tak, choć rzeczywiście troszkę oszczędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Ciekawe, myślałem że Mediaexpert już dawno pracuje na takiej samej zasadzie, jak mediamarkt i saturn. Nie doszukiwałbym się tu jakiejś sensacji. I tak zapłacą i tak, choć rzeczywiście troszkę oszczędzą. raczej my zapłacimy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 raczej my zapłacimy ;] Klienci Media Expert zapłacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Czyli zapłacą Polacy. Po prostu PiS to kolejna komunistyczna w myśleniu partyjka, która nie chce dla Polaków pomyślności, a chce ich dobra (dlatego Polacy muszą owe dobra chować, np. w szarej strefie i za granicą, a jak nie umiesz toś frajer). Swoją drogą największa granda to jest w cenie paliwa. Z kolei to przekłada się na ceny prawie wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 jak nie odejdzie pokolenie wychowane za czasów PRL-u to zawsze będzie u nas to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Co mówi osoba popierająca Razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 jak nie odejdzie pokolenie wychowane za czasów PRL-u to zawsze będzie u nas to samo E tam, to się przenosi z pokolenia na pokolenie. Zresztą sam chętnie żyłbym w komunizmie, gdyby działał. Niestety, nie działa. Co mówi osoba popierająca Razem. O właśnie. Wiesz może, co Razem ma do TTIP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To już chyba nie chodzi o pololenie PRLu. Socjalizm to jest wirus. Widać po zachodniej Europie czy Skandynawii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To już chyba nie chodzi o pololenie PRLu. Socjalizm to jest wirus. Widać po zachodniej Europie czy Skandynawii. Nie ma demokracji bez socjalizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dlatego demokracja to mimo wszystko słaba sprawa per se. Ciekawe, że nie sprawdza się w firmach, w samolocie, w medycynie ale ma się sprawdzić w ekonomii łechtając ego i spokój ducha obywateli. Naiwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Dlatego demokracja to mimo wszystko słaba sprawa per se. Ciekawe, że nie sprawdza się w firmach, w samolocie, w medycynie ale ma się sprawdzić w ekonomii łechtając ego i spokój ducha obywateli. Naiwne. W firmach/spółkach to akurat są rządy większości i działają na podobnej zasadzie jak rządy większości w państwach demokratycznych. A dwa pozostałe przykłady to wysoko specjalistyczne zawody, nie widzę analogii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 E tam, to się przenosi z pokolenia na pokolenie. chodziło mi o podejście typowo polskie które w różnych ustrojach na różnych etapach historii jest prawie zawsze takie same (np. na tym forum) ,taki Rappar jest idealny , ja wiem i c*** ,reszta c***a wie i to samo się dzieje na szczeblu państwowym jak ktoś poczuje władzę Dlatego demokracja to mimo wszystko słaba sprawa per se. Ciekawe, że nie sprawdza się w firmach, w samolocie, w medycynie ale ma się sprawdzić w ekonomii łechtając ego i spokój ducha obywateli. Naiwne. demokracja się sprawdza ;] znaczy się moim zdaniem sam ustrój ma słaby lub mały wpływ na zamożność obywatela ,ludzie byli biedni i bogaci w monarchia i tak samo w demokracjach. demokracja to jest taka chmura ,która oddziela społeczeństwo od wojska ,służb specjalnych i elit, które i tak zarządzają tym burdelem a jest łatwym narzędziem aby uspakajać społeczeństwo w prosty sposób , wybraliście to tak macie a tak naprawdę upadek jednego banku na Wall Street ma większy wpływ na nasze życie i portfele niż to czy wygra Kaczyński czy Tusk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi