julekstep Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Wszystko się rozbija o słówka, zamieńcie 'dyskryminacja' na 'ośmieszanie' / 'wyszydzanie' etc i będzie się zgadzało, bo moda na ośmieszanie i wyszydzanie KK w Polsce jest faktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 niezły idiotyzm ogólnie, jak zajebię żydowi, bo nie lubię żydów to jestem strasznym przestępcą, a jak mu zajebię, bo nie podoba mi się jego fryzura to jestem tylko małym rozrabiaką? żenujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 w jednym i drugim przypadku posądza cię o antysemityzm faszysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) niezły idiotyzm ogólnie, jak zajebię żydowi, bo nie lubię żydów to jestem strasznym przestępcą, a jak mu zajebię, bo nie podoba mi się jego fryzura to jestem tylko małym rozrabiaką? żenującenie to nie jest idiotyzmBo w wyniku tego pierwszego jakiś czas temu doszło do strasznej zbrodni a za to drugie każdy z nas kiedyś dostal w ryj Edytowane 5 Listopada 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 nie to nie jest idiotyzm Bo w wyniku tego pierwszego jakiś czas temu doszło do strasznej zbrodni a za to drugie każdy z nas kiedyś dostal w ryj Równie dobrze mogłoby dojść do ludobójstwa z powodu tego, że komuś się nie podoba jakaś fryzura. Z tego powodu też całkiem sporo osób zabito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Przyklady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 nie to nie jest idiotyzm Bo w wyniku tego pierwszego jakiś czas temu doszło do strasznej zbrodni a za to drugie każdy z nas kiedyś dostal w ryj nie rozumiem kompletnie tej logiki (?). może zakażemy demokracji, bo jakiś czas temu wybory wygrał straszny zbrodniarz, co o tym myślisz? uważasz, że są bardziej i mniej karygodne powody do wyrządzenia komuś krzywdy? że kara powinna być zależna od poglądów napastnika? to co, ścigamy za myślozbrodnię? uważasz, że bijąc kogoś za fryzurę jestem bardziej usprawiedliwiony niż gdybym bił kogoś za pochodzenie? szaleństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Przyklady http://www.rrstar.com/article/20141114/NEWS/141119587 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Przyklady może Hitlera wkurwiały właśnie pejsy - you'll never know Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 no w końcu jakiś głos rozsądku od człowieka lewicy, oby więcej ludzi formatu urbana czy zandberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ani to śmieszne, ani błyskotliwe. Po co staremu debilowi wyświetlenia nabijać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Życie (lub "coś") po śmierci jest wierzeniem będącym dla mnie jedyną rzeczą, która sprawia, że jeszcze ufam w sprawiedliwość. I mam nadzieję, że Kiszczak własnie jej doświadcza. A wkrótce pewnie też ten klaun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 no w końcu jakiś głos rozsądku od człowieka lewicy, oby więcej ludzi formatu urbana czy zandberga a wyjasnisz mi łaskawie co ma zandberg do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 a wyjasnisz mi łaskawie co ma zandberg do tego? Taki wygodny zabieg erystyczny. Jak ktoś chce to może szeroko rozumianą prawicę łączyć ze Stonogą i jego chęcią wysyłania Polaków do Auschwitz i włączenia dla nich piecy, zostanie takim kulfonem tylko w drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) a wyjasnisz mi łaskawie co ma zandberg do tego? zandberg pokazuje luki w całym dzisiejszym systemie, regularnie swoimi wypowiedziami doprowadza do czerwoności opinie publiczną i robi to z premedytacją Ma jaja bo nie boi się tego robić w świecie gdzie poprawność polityczna jest największym przeklenstwem i za coś takiego ładuje się na zielonej trawce, a ten sobie robi swoje i bawi się ogólnym narodowym wkur**eniem Ja bym się bał robić i mówić to co on, bawet jeśli bym tak myślał, a zandberg wiele rzeczy mówi tylko żeby sprowokować Mało który polityk/publicysta wypada równie naturalnie i szczerzejak on Nie znoszę typa ale naprawdę mi zaimponowal, bo jest po prostu sobą. Śmieć, owszem, ale trochę inaczej zacząłem go postrzegac http://wyborcza.pl/1,75478,19151789,partia-razem-nie-bedzie-dyskutowac-z-narodowcami-jest-granica.html ahahah Edytowane 7 Listopada 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 zandbergowi już palma odbija na całego kariera takiego zera nie jest niczym zaskakującym przy tak lewicujących mediach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 http://wyborcza.pl/1,75478,19151789,partia-razem-nie-bedzie-dyskutowac-z-narodowcami-jest-granica.html ahahah korwin 15 min temu na fb: Lewica się boi! Tow.Adrian Zandberg odmówił dyskusji ze mną w telewizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zandberg to produkt mediów. Jego jeszcze rozumiem, ma chłopak parcie na szkło i jest obłudny na maxa (fajnie tak samemu robić w prywatnej szkole, a po pracy głosić słuszność tez komunistycznych i "wszystkiego za darmo dla wszystkich"). Bardziej mnie zaskakuje, że ludzie wciąż się na to łapią. Mimo wszystko kolesiowi trzeba podziękować za jedno - najprawdopodobniej to jego działalność spowodowała, że Palikota, Grodzkiego i Millera nie ma w sejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Grodzki nie startował nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi