Leszczur Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie, Niedawno pojawiły sie na forum pierwsze informacje na temat nowego serwisu www.fb-ninja.com Jego autorami sa Slawek, sooobi oraz ja. Jesteśmy serwisem darmowym, który nie tylko pokazuje rankingi zawodników w oparciu o wygląd dowolnej ligi (ilośc drużyn, wielkość rostera, budżet) oraz w dowolnym przedziale czasowym. Przede wszystkim to narzędzie wspomagające podejmowanie decyzji przy prowadzeniu drużyny fantasy basketball. Jako ze jesteśmy w fazie bardzo intensywnego rozwoju, nowe funkcjonalności pojawiają sie nieomal codziennie. Ale już teraz po rejestracji możecie zobaczyć jak wyglądają rankingi w Waszych ligach zarówno na sumach (czyli standard Yahoo) ale rownież na średnich (i excelowi bedzie można podziękować). A niebawem dodamy narzędzia analizy wymian oraz przewidujące wyniki na koniec sezonu... W każdym razie jeśli jeszcze nie jesteście zarejestrowani - zróbcie to, sprawdźcie nas i w tym wątku podzielcie sie wrazeniami - zwłaszcza tym co zmienić aby serwis był bardziej przyjazny Wam jako użytkownikom. No i standardowe "wszystkiego najlepszego w nowym, lepszym, zdrowszym roku". Pozdrawiam, Leszczur http://www.fb-ninja.com http://www.facebook.com/fantasybasketballninja Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Powiem tylko tyle - dooooobbbrrraa robota !!! Jestem fanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiemy o problemach z wyświetlaniem rankingu na średnich dla niektórych lig roto.Wlasnie analizuję jeden taki przypadek, choć nie jest to moja liga, więc zadanie mam nieco utrudnione.Jeżeli macie ten problem u siebie i jesteście w stanie dostrzec jakąś prawidłowość - dajcie znac na priva. Na pewno nie jest tak, że działają tylko ligi eNBA, bo nasz kiperek też zaciąga się prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 u mnie np nie wykryło ligi FP dynasty z sznurowadła, a ligi H2H wszystkie znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A w ilu ligach grasz w tym roku? I głupie pytanie, ale i tak je zadam - to liga na Yahoo, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ja z kolei mam dziś problem z updatem danych, nie może się załadować coś i wyskakuje jakis błąd "UserId: 007c622a-a6ee-4953-9e54-97734b32b7b6logujemy: A%3DArdnv0OYtSW5gQGYrA4xatfLKTvz7TZg7NF0kBHUcnG..." i tak na całą stronę. We wcześniejszych dniach tego nie było. A i w innych ligach, w których gram mam tabelke na totalach, ale na średnich jeszcze nie ma "Coming soon for your league..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja mam dzisiaj ten sam problem, co t3jlor. Oprócz tego na początku ściągnąłem dane wszystkich lig, ale wyświetlało mi tylko z 2 lig roto enba (IV i keeper). Dzisiaj mi wyświetla z jeszcze jednej ligi roto, ale uaktualnić danych nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A w ilu ligach grasz w tym roku? I głupie pytanie, ale i tak je zadam - to liga na Yahoo, right? no gram w 8, wszystkie z yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Lig fp ninja nie pokazuje. Jakos tak założyłem, że nikomu nie będzie potrzebne narzędzie do budowania składu w oparciu o te formułę. Mylę się? Jakieś pomysły? Coś, czego nie ma yahoo samo w sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ja z kolei mam dziś problem z updatem danych, nie może się załadować coś i wyskakuje jakis błąd "UserId: 007c622a-a6ee-4953-9e54-97734b32b7b6 logujemy: A%3DArdnv0OYtSW5gQGYrA4xatfLKTvz7TZg7NF0kBHUcnG..." i tak na całą stronę. We wcześniejszych dniach tego nie było. U mnie cały czas to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 z błędem będę walczyć wieczorem, więc póki co on nie zniknie. Dam znać, gdy go zwalczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 ja z kolei mam dziś problem z updatem danych, nie może się załadować coś i wyskakuje jakis błąd "UserId: 007c622a-a6ee-4953-9e54-97734b32b7b6 logujemy: A%3DArdnv0OYtSW5gQGYrA4xatfLKTvz7TZg7NF0kBHUcnG..." i tak na całą stronę. We wcześniejszych dniach tego nie było. A i w innych ligach, w których gram mam tabelke na totalach, ale na średnich jeszcze nie ma "Coming soon for your league..." Dziwne, w jednych ligach (parzystoosobowych) się updatuje, a w innych (15 osobowych) nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mi przed chwilą zrobiło update normalnie. Generalnie b.dobra robota. A przy okazji jedna moja drobna uwaga kosmetyczna: gdy klika się na daną kategorię żeby posortował wg kolejności to po pierwszym kliknięciu sortuje od najmniejszej wartości do największej, dopiero za drugim kliknięciem od największej do najmniejszej. Dla mnie to nie problem kliknąć jeszcze raz ale przyzwyczajenie z Yahoo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Z klikaniem w sortowanie się zobaczy. Rzeczywiście błąd to z gatunku kosmetycznych, ale wart zapamiętania.Update robiło normalnie, z jednym małym wyjątkiem. Otóż np. w lidze mistrzów "winnym" problemów była drużyna Love's Broken Hand, dzięki średnikowi w nazwie, który wykładał moje ostatnie zmiany, mające na celu pobieranie dokładnych ratios w przypadku remisu w tych kategoriach.Obecnie powinno być już ok.Proszę o aktualizację problematycznych lig u Was.Druga sprawa - jeżeli u kogoś po aktualizacji nie ma tabelki na średnich - proszę o kontakt na priv. Obecnie zbieram zgłoszenia tego typu i rozpoczynam walkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mi teraz zrobiło uptade normalny w jednej z lig roto, ale nie pobrało "games played" i nie ma średnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ahh, cale zło przezemnie. Coz, prosze o wybaczenie w takim razie :》 A za stronkę was podziwiam, i na pewno bede korzystac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Tak na serio to raczej Twoja zasługa. Niech wszystkie bugi wyłażą teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Hmmmm, jeszcze jedna myśl mnie naszła apropos lig, dla których nie wyświetlaja się średnie. Czy ktoś może potwierdzić tezę, że wyświetlają się dla lig, które są publicznie widoczne, a dla schowanych tabelki ze średnimi nie pokazują się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) W moim przypadku tak właśnie jest. Spośród 8 lig w których gram cztery są niewidoczne i własnie dla nich brak tabelki na średnich. edyta: testowo zmieniłem ustawienie widoczności w jednej z lig i pyk tabelka na średnich się pokazała. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez nixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Hmmmm, jeszcze jedna myśl mnie naszła apropos lig, dla których nie wyświetlaja się średnie. Czy ktoś może potwierdzić tezę, że wyświetlają się dla lig, które są publicznie widoczne, a dla schowanych tabelki ze średnimi nie pokazują się? Patrz po linku, czy Ci się wyświetla. To ta problematyczna liga: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/31067 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi