julekstep Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 lol Olajuwon 5 stówek(!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 lol Olajuwon 5 stówek(!!!) A szaq i tak go zje przezuje i wypluje kiedy bedzie chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 nie byłbym taki pewien. Shaq nie rozwinął się tak bardzo. 76ers nie są już dla mnie takim murowanym faworytem do misia i nie zdziwię się jeśli poprzedni sezon był najlepszym w wykonaniu tego rosteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Xam, nie taki ten Shaq straszny, prawie go zesweepowałem w finałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) myślę, że odpadnięcie w 1szej rundzie bardzo pocieszy Xamela a 76ers to dalej główny kandydat, wbrew temu co ich menago pisał mieli niezłe campy - Harden praktycznie to samo, Mills poprawił atak (!), Comegys i Szak jakiś tam progres jednak mieli, Divac spory progres a Wrightowie wcale aż tak nie spadli jak na ich potencjał. Edytowane 22 Lutego 2015 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Xam, nie taki ten Shaq straszny, prawie go zesweepowałem w finałach ale po wschodzie ładnie się przejechali. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wizz to którzy, bo nie odpalałem fbb od 10 lat? I jaki sezon MJ zagrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 SZczerze powiem że nie wiem bo mam oryginalne nazwy w grze.. Wiem, że Mustangs to chyba Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Całkiem spoko ostatni etap FA dla MAVS. Paka spokojnie na PO uzbierana, szczególnie na słabszym dzikim zachodzie. W Raptors Curry podniósł się na campach i wyrasta na niekwestionowanego lidera. niech się już ten sezon zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wizzard to Illusion, Jestem po drugiej simce Jordan 32 - 7,5 - 4,3 - 2,6 Mistrzem znów mi moi wyszli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 bo swoich ustawiasz, a reszta na recommended Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dla mnie głównym faworytem wschodu są Raptors, zaraz po nich 76ers. Raptors ostatnio doszli do finału wschodu bez Currego więc teraz będą faworytem. Na zachodzie tradycyjnie PTB i pewnie Nuggets, może Wolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 bo swoich ustawiasz, a reszta na recommended No wiadomo, ale pewien ogląd to daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dla mnie głównym faworytem wschodu są Raptors, zaraz po nich 76ers. Raptors ostatnio doszli do finału wschodu bez Currego więc teraz będą faworytem. Na zachodzie tradycyjnie PTB i pewnie Nuggets, może Wolves. po to Hibbert wrócił do Kanady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Stawianie w roli faworyta kogokolwiek poza 76ers jest śmieszne. Jak po 30 meczach nie bada mieli pace na 70w to może wtedy można popatrzeć na konkurencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Zdecydowanie przesadzasz. Po przegranych finałach złapałeś jakiś kompleks niższości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Komplex nizszosci załapałem dużo wcześniej, na finały nawet nie patrzyłem nie mówiąc o robieniu zmian (a to w koncu moj styl tak ugralem misia hawksom). A jesli ty nie wiesz czemu to po prostu nie odrobiles lekcji. Ba nie wiesz nawet gdzie jest biblioteka :-) A tak bez złośliwości to napisze , ze mam nadzieje iz to Ty masz rację a ja się myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 A jesli ty nie wiesz czemu to po prostu nie odrobiles lekcji. Ba nie wiesz nawet gdzie jest biblioteka :-) to może podpowiesz mi coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Historycznie najlepszy atak plus czołowa obrona plus historyczna zbiorka plus szaq?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) shaq się zawsze może połamać ;] Edytowane 23 Lutego 2015 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi