Qba Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ice, nie popędzaj, bo się pomyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 nie popedzam, mial tyle czasu, ze powinien to wszystko recznie wykaligrafowac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A skąd Ty możesz wiedzieć ile ja miałem czasu? Wyobraź sobie, że całe moje życie nie kręci się wokół simbasketu. A w obecnym formacie FA mam dwa dni, żeby to przesimowac. Równie dobrze mogę zrobić to jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 bez stresu! one love! (chyba, że campy będę miał złe - wtedy zabiję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 slakb spokojnie, poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Wyniki III etapu: Johnny Dawkins - Rockets Derrick Rose - Celtics Wesley Johnson - Hornets Lafayette Lever - Spurs Austin Freeman - Wizards Roy Tarpley - Nets Rodney Stuckey - Timberwolves JaVale McGee - Nets Bill Cartwright - Nuggets Armen Gilliam - Nuggets Greg Oden - Wizards Roy Hibbert - Raptors Ben Coleman - Cavaliers Rodrique Beaubois - Raptors Olden Polynice - Timberwolves Dale Davis - Rockets Edytowane 8 Lutego 2015 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A nie no spoko, widzę że wszyscy mają pełne portki żeby grać z Jordanem i podpisują dużo niższe kontrakty z innymi klubami vide Wes i Lever... Dobrze że chociaż Freeman został i Oden podpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Oden chce grać z MJem. wziął 50% mniej kasy przez to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A nie no spoko, widzę że wszyscy mają pełne portki żeby grać z Jordanem i podpisują dużo niższe kontrakty z innymi klubami vide Wes i Lever... Zdziwiłem się bardzo gdy to zobaczyłem.. ;] slakb spokojnie, poczekamy Jestem spokojny, po prostu wkurza mnie takie pisanie. Rozumiem jakby przez brak simki opóźniło się rozpoczęcie kolejnego etapu, ale tak nie jest więc w czym problem? A, że poczekacie to wiem. Nie macie wyjścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A no nie mamy i chyba tak za kare nikt z moich 4 ofert nie podpisal hehe, zartuje. Powaznie, to nie byl personalny atak i peretensje w twoja strone. Bardziej chodzilo mi o to, ze tylko jedna osoba zajmuje sie calym offseasonem.....a wiadome, nie kazdy ma zawsze czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bulls mają 6 zawodników i jakieś 3 mln kasy do wydania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Podpiszą 6 undrafted rookie i będzie ok. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Stro w razie co wiesz gdzie mnie szukać - u mnie kasy jest pod dostatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Myślałem że nic mnie do tej gry nie zniechęci. Nawet mi się nie chce odpakac excela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 efekt Shaqa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Myślałem że nic mnie do tej gry nie zniechęci. Nawet mi się nie chce odpakac excela... A co Cię tak bardzo zniechecilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Przeciez to oczywiste: Roger :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Joe Dumars - MavsBJ Mullens - NuggetsDarrell Arthur - HornetsDerek Smith - SunsHassan Whiteside - KnicksBrad Daugherty - BucksPaul Pressey - BucksCourtney Lee - NuggetsMark Aguirre - ClippersEarl Clark - HornetsBrad Sellers - WizzTyreke Evans - KnicksBlair Rasmussen - HawksSam Perkins - RocketsChris Mullin - BlazersRoy Hinson - SpursJon Konack - NuggetsJoey Dorsey - SpursEmeka Okafor - Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 kurka ja też mimo 6 bidów co FA jeszcze nikogo nie podpisałem. podejrzewam że po 5 etapie dużo się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi