delfin Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam,interesuje mnie 1.Jersey Celtics(nad spodenkami też pomyślę) - Swingman - adidas roz.M,Nike roz.M/L,Champion (nie znam ich rozmiarówki,więc napiszę,że podobny rozmiar co M adidasa) - Autentyk - dokładnie to samo co w przypadku Championa,nie znam dokładnie rozmiarówek autentyków,także jeszcze raz podkreślę,że najbardziej mi pasuje roz.M swigmana Adidasa(to byłyby rozmiary bodajże od 40 do 48 w zależności od producenta). - Mile widziane perełki z st.patrick's day,jerseye z okazji mistrzostwa z 2008 roku etc. - Zawodnicy w zasadzie dowolni,za wyjątkiem paru jerseyów,które już mam(Pierce home,Bird away,Garnett alternate) 2.Jersey Chrisa Paula z Nowego Orleanu,Raya Allena z Seattle(Bostonu też wiadomo ),okazyjnie Lillarda z Portland. 3.Duperele związane z Celtics(Plakaty,kubki,śrubki,dupki i czego tam dusza zapragnie ) Pozdrawiam PS.Mam ograniczoną ilość gotówki,więc w grę może wchodzić wymiana z mojej strony za Garnetta z C's alternate,rozmiar L nowy,nie śmigany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 ja mam chrisa paula z NO biały adidas swingman rozmiar L stan idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kurcze,właśnie takiego szukam!Szkoda tylko,że o rozmiar za duży :/.Z Adidasa M to max,L mam prawie na wysokości kolan więc odpada. Nie mniej dzięki za propozycję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Rozmiar M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi