Qba Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 138 mówicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Co do Hardena, to miałem go na oku i pewnie bym licytował. Liczyłem, że nie podpisze w 1 etapie i zaczeka na lepsze oferty w następnych, ale nie zaczekał.A ja wiedziałem, że podpisze. Miałem tylko nadzieję, że podpisze z Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Gratki Qba, dobra seria Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja tez :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 no co ty Xam? nie chcesz finalu szak vs the dream? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wole final Nuggets-Raptors byle 76ers nie zdobyli w tym roku tytułu. W przyszłym to inna bajka, ale w tym to byłby lekki absurd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dzień 146 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 106 - Trailblazers 119 play-by-play Raptors 104 - 76ers 119 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka Playoffs | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 dlaczego? Powiedzmy że jestem zazdrosny i to oszczędzi mi długich wywodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Powiedzmy że jestem zazdrosny i to oszczędzi mi długich wywodów. wolalbym dlugie wywody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzień 148 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 146 - Nuggets 118 play-by-play 76ers 110 - Raptors 96 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 kurde, człowiek nie zdąży z pracy wrócić i zmienić taktyki, bo tu już simka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie pomyślałem, że ktoś nie zmienił taktyki, a szkoda bo dzisiaj mam sporo czasu i mógłbym simkę zrobić później. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 trudno. tak czy inaczej mam wąskie pole manewru. Hill wrócił, ale Curry nie zdążył. Na finały dałby radę, cfaniak hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 divac zagral ponad 30 min i od razu zrobil 22-14, a nie bylo zadnej oferty po tym jak wystawilem go na trading blocku. na razie wszystko zgodnie z planem, szkoda ze w raps nie gra curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ale wpierdol, sweep się szykuje i na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie wiem dlaczego, ale nie mogę aktywować i wrzucic do taktyki Stevena Hilla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dzień 149 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 106 - Nuggets 119 play-by-play 76ers 100 - Raptors 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 i właśnie to chciałem zrobić na G3, ale nie zdążyłem btw. co z tym Hillem? już jest zdrowy, więc dlaczego nie wchodzi do składu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie mam pojęcia właśnie, nie mogę go aktywować i przez to nie mogę go wrzucić do taktyki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi