montana Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Lillard tak strasznie się fochał, pisał jakieś listy, był wielce obrażony, a i tak został powołany ja na miejscu Lillarda bym nie wystąpił, nie chcieli mnie to teraz niech spierdalają :] I nie chodzi tu wcale o fochy, tylko o poczucie własnej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Ma gorszą średnią w karierze. http://www.basketball-reference.com/leaders/pts_per_g_career.html Wedle tej listy Monta jest pierwszy. Ktoś musi. No o tym napisałem w edicie. Eddie grał 18 sezonów i automatycznie staty poszły mu w dół, ale biorąc pod uwagę jego prime był kozakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 czy od góry to sie dopiero okaze... you cannot do that in the dunk contest...bezcenne pamiętam jak dziś. kiedy przeczytałem, że startuje Armstrong, to pomyślałem: "powtórka ze Spuda Webba". oh well... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ja na miejscu Lillarda bym nie wystąpił, nie chcieli mnie to teraz niech spierdalają :] I nie chodzi tu wcale o fochy, tylko o poczucie własnej wartości. pokazałby klasę, ale pewnie potulnie przyjmie nominacje jak każdy wyszczekany gwiazdor jego pokroju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Już wiem - John Williamson. Notował 20.1 ppg w sezonach 1977-1981. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ja na miejscu Lillarda bym nie wystąpił, nie chcieli mnie to teraz niech spierdalają :] I nie chodzi tu wcale o fochy, tylko o poczucie własnej wartości. proponowałbym go wtedy wyjebać z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Biuletyn biuletyn: Redick wrócił po kontuzji - nie będzie rotacji w konkursie trójek Wade wyoutowany z mecze, Korver lub Knight zastępstwem Davis ma się wykurować do ASG Melo cliffhanger - jest opcja że nie zagra, wtedy uzupełnieniem będzie Korver lub Knight Dygresja Jak co roku są podczas ASG konkursy z zespołami mieszanymi/gdyby Gortat był na poziomie to byłby cień szansy na promocję żeńskiej polskiej koszykówki/ z Anny Grodzkiej byłby naprawdę silny skrzydłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) pokazałby klasę, ale pewnie potulnie przyjmie nominacje jak każdy wyszczekany gwiazdor jego pokroju Nie przyjąłby nominacji to napisałbyś, że wyszczekany gwiazdor tak chciał zagrać w ASG a teraz się foc***e, odstwia jakieś szopki, i jak się nie podoba to niech wypierdala do Europy czy Iranu a nie myśli o jakiś "maksiach" w NBA. Edytowane 10 Lutego 2015 przez Pan A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie przyjąłby nominacji to napisałbyś, że wyszczekany gwiazdor tak chciał zagrać w ASG a teraz się foc***e, odstwia jakieś szopki, i jak się nie podoba to niech wypierdala do Europy czy Iranu a nie myśli o jakiś "maksiach" w NBA. Nieprawda. Sam chyba chciałeś to napisać, ale wygodniej jest Ci to sprzedać w takiej formie żeby jeszcze komuś pocisnąć, najlepiej mi, wiadomka. Znów okres Ci się spóźnia i postanowiłeś się wyładować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Biuletyn biuletyn: Redick wrócił po kontuzji - nie będzie rotacji w konkursie trójek Wade wyoutowany z mecze, Korver lub Knight zastępstwem Davis ma się wykurować do ASG Melo cliffhanger - jest opcja że nie zagra, wtedy uzupełnieniem będzie Korver lub Knight Dygresja Jak co roku są podczas ASG konkursy z zespołami mieszanymi/gdyby Gortat był na poziomie to byłby cień szansy na promocję żeńskiej polskiej koszykówki/ z Anny Grodzkiej byłby naprawdę silny skrzydłowy Jak Wade i Melo wypadną a za nich Korver i Knight to będzei chyba najmniej All Star w All Star Game's skoro ciągle trzeba kogoś brać na zamianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Raz już wymienili 5 kontuzjowanych. Więc do rekordu jeszcze chwila. Jakkolwiek ciężar gatunkowy allstarów jest sam w sobie mizerny. Za hajflajerów i sztuczkowców idą rzemieślniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bo z takiego np Marca Gasola to prawdziwy hajlfajer... Brak jednego Blake'a nie przesądza o atrakcyjnosci, a jezeli zdecydują się na Knighta to dopiero beda sztuczki nie z tej ziemi typu nietrafiony layup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 piszesz, jakby on ciągle nie trafiał layupów.. Wade oficjalnie wypadł z all star game, kto w jego miejsce? Korver czy Knight? Jeśli Knight, to wschód będzie miał aż pięciu rozgrywających. Współczuje Conleyowi, że nie udało mu się dostać na zachodzie, bo na wschodzie miejsce miałby już gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Bo z takiego np Marca Gasola to prawdziwy hajlfajer... Brak jednego Blake'a nie przesądza o atrakcyjnosci, a jezeli zdecydują się na Knighta to dopiero beda sztuczki nie z tej ziemi typu nietrafiony layup Przesądzi, trust me. A Gasol to 2 półka All star, ta solidna `la Duncan i Dirk Banana, łapaj: http://espn.go.com/nba/allstar2015/story/_/id/12306111/dwyane-wade-miami-heat-play-2015-nba-all-star-game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Sarkazm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Sarkazm? Oj, nie sądze, to tylko LAC, przyzwyczaisz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 akurat do ASG Howard pasuje jak nigdzie indziej. Powygłupiał by się, zrobiłby pewnie kilka bardziej żenujących niż śmiesznych rzeczy, i wszyscy byliby zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 akurat do ASG Howard pasuje jak nigdzie indziej. Powygłupiał by się, zrobiłby pewnie kilka bardziej żenujących niż śmiesznych rzeczy, i wszyscy byliby zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 haha, korver za wade, ciekawe czy steve novak też był brany pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Biuletyn biuletyn: Korver w ASG za Wade`a. Będzie koleje wydarzenie podczas tego weekendu - NBA All Star All Style. Program traktujący o modzie, z udziałem Kuzyna, Klaya oraz Brody. Matko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi